Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
hristo94
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от hristo94 »

Видях го в google earth езеро Тайна ,но те са повече гьолове,също така до Кътина освен известните два гьола има и Синия вир и Лили.Там сигурно положението е като Табаните.Ако решиш да ходиш пиши кво е станало но както колегата е казал трева да се внимава от бракониерите дето четат форума.
Аватар
vladi_829
новобранец
новобранец

Мнение от vladi_829 »

А къде мога да начешам крастата тия дни, нямам претенции какво ще ловя, стига да има активност
"ай сиктир ве майна..."
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

На мен пък ми се е приходило на платено да хапна некоя пъстървичка, имате ли идея къде ще мога да отида този или другия уикенд да помятам железата.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

За железата, Граховски, иди на Пънча - платеното. Във вторник един пич успя да си хване словом и цифром четири (4) бр. дъгови пъстърви с малките блеснички с една кука на Колмик за 5 часа тирири-дам. Радвах му се на ентусиазма. През това време ние със съпругата с фиксираните плувчици с бели червейчета на куката и по пет-шест мятане върху плувката направихме по 14 дъгови. И си казахме "стига". Мятай само от дървения мостик, който разделя езерото на малка и голяма част посока по-голямото езеро. В малката част пъстърви няма, там са щуките, останали са десетина щуки по над 5 кг., които следващата седмица ще ги разкарат. Пъстървата е осем лв. килото. Ще изпускат гьоловете следващата седмица, ще ги чистят и ще ги пълнят пак. Само да добавя, че уикендите там не обичам да ходя, защото има много колеги, рибата се стряска, а и става малко нервозно.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
milenminds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от milenminds »

Д.Граховски написа:На мен пък ми се е приходило на платено да хапна некоя пъстървичка, имате ли идея къде ще мога да отида този или другия уикенд да помятам железата.
Колега ,
За пъстърва мога да предложа няколко варианта:
Пожарево на стената;
Суходол, ако намериш място да си хвърлиш въдицата :)
Житен - малко частно гиолче , риболова е труден
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

На 777 -те между стандартните се ловят и Пъстърви до 2.5 кг. - много колеги от форума срещам там ,но явно инфото е строго секретно :wink: :wink: Ловят се на микроклатушки ( в ярки тонове -розови ,оранжеви ,флоуресцентно жълти и т.н.) и дребни воблерчета .
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

Колеги, спортен водоем Богров Лейк влиза в зимно работно време и ще работи само събота и неделя
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Аватар
vladi_829
новобранец
новобранец

Мнение от vladi_829 »

Да разбирам ли, че ако искам да ида за риба то ще е за пастърва? Други активни рибки няма ли вече?
"ай сиктир ве майна..."
Gad975
фен клуб-скобар

Мнение от Gad975 »

Днес минах до локвата на Требич, слаба работа... 4 човека - 3 риби, единия колега каза, че сутринта имало повече народ, ама си тръгнали. Чудя се в събота къде да отскоча за пъстърва, някой ако има предложения за платено, ще съм му благодарен
Рибата винаги е на другия бряг
ttsanov1
новобранец
новобранец

Мнение от ttsanov1 »

Gad975 написа:Днес минах до локвата на Требич, слаба работа... 4 човека - 3 риби, единия колега каза, че сутринта имало повече народ, ама си тръгнали. Чудя се в събота къде да отскоча за пъстърва, някой ако има предложения за платено, ще съм му благодарен
Колега последния път когато бях за 2 часа по обяд се отчете 9 бр. а вчера времето беше много лошо променливо вятър в събота и неделя ще хубаво за риболов
Прикачени файлове
IMG_20141029_135523.jpg
IMG_20141029_135523.jpg (885.15 KiB) Преглеждано 1141 пъти
borenceto86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borenceto86 »

На Пожарево имат лимит... 6 пъстърви и до 3 шарана иначе е 10 лв на въдица... внимавайте да не закъсате с колите обаче, че ..... не ми се говори после какво става!
Аватар
bogno
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bogno »

vladi_829 написа:Да разбирам ли, че ако искам да ида за риба то ще е за пастърва? Други активни рибки няма ли вече?
Има но не за всеки.В събота цял след обед бях на реката над Враждебна-не пипна.Преди да се стъмни на отсрещния бряг дойде един колега и за половин час измъкна 7-8 хубави червеноперки(2около педя) и 1 клен към половинка.А ловеше с 3 м. пръчка без макара.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

borenceto86 написа:На Пожарево имат лимит... 6 пъстърви и до 3 шарана иначе е 10 лв на въдица... внимавайте да не закъсате с колите обаче, че ..... не ми се говори после какво става!
Кога си ходил там?
Вчера само минах ,да видя как е положението.
Водата е метър нагоре и много мътна.
Утре смятам да ходя и дано се поизбистри.
djoni1
новобранец
новобранец

Мнение от djoni1 »

bogno написа:
vladi_829 написа:Да разбирам ли, че ако искам да ида за риба то ще е за пастърва? Други активни рибки няма ли вече?
Има но не за всеки.В събота цял след обед бях на реката над Враждебна-не пипна.Преди да се стъмни на отсрещния бряг дойде един колега и за половин час измъкна 7-8 хубави червеноперки(2около педя) и 1 клен към половинка.А ловеше с 3 м. пръчка без макара.

Колега, на моста на Враждебна ли ходиш или някъде другаде. Аз на моста се отбивам от време на време но излизат дребни кленчета - най- голямото около 25 см.
Мерси
borenceto86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от borenceto86 »

saksi написа:
borenceto86 написа:На Пожарево имат лимит... 6 пъстърви и до 3 шарана иначе е 10 лв на въдица... внимавайте да не закъсате с колите обаче, че ..... не ми се говори после какво става!
Кога си ходил там?
Вчера само минах ,да видя как е положението.
Водата е метър нагоре и много мътна.
Утре смятам да ходя и дано се поизбистри.
Четвъртък бях! Вятър много и водата кална.... за другото не ми се говори!Пътя е зле!
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”