Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Видях го в google earth езеро Тайна ,но те са повече гьолове,също така до Кътина освен известните два гьола има и Синия вир и Лили.Там сигурно положението е като Табаните.Ако решиш да ходиш пиши кво е станало но както колегата е казал трева да се внимава от бракониерите дето четат форума.
А къде мога да начешам крастата тия дни, нямам претенции какво ще ловя, стига да има активност
"ай сиктир ве майна..."
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
На мен пък ми се е приходило на платено да хапна некоя пъстървичка, имате ли идея къде ще мога да отида този или другия уикенд да помятам железата.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- кирил великий
- разбира нещата
За железата, Граховски, иди на Пънча - платеното. Във вторник един пич успя да си хване словом и цифром четири (4) бр. дъгови пъстърви с малките блеснички с една кука на Колмик за 5 часа тирири-дам. Радвах му се на ентусиазма. През това време ние със съпругата с фиксираните плувчици с бели червейчета на куката и по пет-шест мятане върху плувката направихме по 14 дъгови. И си казахме "стига". Мятай само от дървения мостик, който разделя езерото на малка и голяма част посока по-голямото езеро. В малката част пъстърви няма, там са щуките, останали са десетина щуки по над 5 кг., които следващата седмица ще ги разкарат. Пъстървата е осем лв. килото. Ще изпускат гьоловете следващата седмица, ще ги чистят и ще ги пълнят пак. Само да добавя, че уикендите там не обичам да ходя, защото има много колеги, рибата се стряска, а и става малко нервозно.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега ,Д.Граховски написа:На мен пък ми се е приходило на платено да хапна некоя пъстървичка, имате ли идея къде ще мога да отида този или другия уикенд да помятам железата.
За пъстърва мога да предложа няколко варианта:
Пожарево на стената;
Суходол, ако намериш място да си хвърлиш въдицата

Житен - малко частно гиолче , риболова е труден
На 777 -те между стандартните се ловят и Пъстърви до 2.5 кг. - много колеги от форума срещам там ,но явно инфото е строго секретно
Ловят се на микроклатушки ( в ярки тонове -розови ,оранжеви ,флоуресцентно жълти и т.н.) и дребни воблерчета .

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колеги, спортен водоем Богров Лейк влиза в зимно работно време и ще работи само събота и неделя
Да разбирам ли, че ако искам да ида за риба то ще е за пастърва? Други активни рибки няма ли вече?
"ай сиктир ве майна..."
Днес минах до локвата на Требич, слаба работа... 4 човека - 3 риби, единия колега каза, че сутринта имало повече народ, ама си тръгнали. Чудя се в събота къде да отскоча за пъстърва, някой ако има предложения за платено, ще съм му благодарен
Рибата винаги е на другия бряг
Колега последния път когато бях за 2 часа по обяд се отчете 9 бр. а вчера времето беше много лошо променливо вятър в събота и неделя ще хубаво за риболовGad975 написа:Днес минах до локвата на Требич, слаба работа... 4 човека - 3 риби, единия колега каза, че сутринта имало повече народ, ама си тръгнали. Чудя се в събота къде да отскоча за пъстърва, някой ако има предложения за платено, ще съм му благодарен
- Прикачени файлове
-
- IMG_20141029_135523.jpg (885.15 KiB) Преглеждано 1140 пъти
-
- научил се да хвърля
На Пожарево имат лимит... 6 пъстърви и до 3 шарана иначе е 10 лв на въдица... внимавайте да не закъсате с колите обаче, че ..... не ми се говори после какво става!
- bogno
- вече хвърля и на тежко
Има но не за всеки.В събота цял след обед бях на реката над Враждебна-не пипна.Преди да се стъмни на отсрещния бряг дойде един колега и за половин час измъкна 7-8 хубави червеноперки(2около педя) и 1 клен към половинка.А ловеше с 3 м. пръчка без макара.vladi_829 написа:Да разбирам ли, че ако искам да ида за риба то ще е за пастърва? Други активни рибки няма ли вече?
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
-
- фен клуб-скобар
Кога си ходил там?borenceto86 написа:На Пожарево имат лимит... 6 пъстърви и до 3 шарана иначе е 10 лв на въдица... внимавайте да не закъсате с колите обаче, че ..... не ми се говори после какво става!
Вчера само минах ,да видя как е положението.
Водата е метър нагоре и много мътна.
Утре смятам да ходя и дано се поизбистри.
bogno написа:Има но не за всеки.В събота цял след обед бях на реката над Враждебна-не пипна.Преди да се стъмни на отсрещния бряг дойде един колега и за половин час измъкна 7-8 хубави червеноперки(2около педя) и 1 клен към половинка.А ловеше с 3 м. пръчка без макара.vladi_829 написа:Да разбирам ли, че ако искам да ида за риба то ще е за пастърва? Други активни рибки няма ли вече?
Колега, на моста на Враждебна ли ходиш или някъде другаде. Аз на моста се отбивам от време на време но излизат дребни кленчета - най- голямото около 25 см.
Мерси
-
- научил се да хвърля
Четвъртък бях! Вятър много и водата кална.... за другото не ми се говори!Пътя е зле!saksi написа:Кога си ходил там?borenceto86 написа:На Пожарево имат лимит... 6 пъстърви и до 3 шарана иначе е 10 лв на въдица... внимавайте да не закъсате с колите обаче, че ..... не ми се говори после какво става!
Вчера само минах ,да видя как е положението.
Водата е метър нагоре и много мътна.
Утре смятам да ходя и дано се поизбистри.