Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

От къде идва никът ви
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ами аз из форумите си се пиша с мойто си име.
И оня ден разбрах че това d_bozhkov е уникално .Навсякъде излизат само мои постове.Иначе в игрите съм се регистрирал как ли не според моментните ми хрумвания .Кога беше стачката на учителите се бях регистрирал даже ЯНКА ТАКЕВА ,че ме скъсваха от бъзици .
Иначе като се замисля май не е много добре това , където използвам моето си име ,но няма от какво да ме е срам или да се крия.Лошото е че шефа ,ако ме съзре колко постове през раб.време съм постнал си е Е...ло майката !

И оня ден разбрах че това d_bozhkov е уникално .Навсякъде излизат само мои постове.Иначе в игрите съм се регистрирал как ли не според моментните ми хрумвания .Кога беше стачката на учителите се бях регистрирал даже ЯНКА ТАКЕВА ,че ме скъсваха от бъзици .
Иначе като се замисля май не е много добре това , където използвам моето си име ,но няма от какво да ме е срам или да се крия.Лошото е че шефа ,ако ме съзре колко постове през раб.време съм постнал си е Е...ло майката !

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Amarena написа:AMARENA е една от най-известните марки козметика в ИталияМиналата година бях за Коледа там и ми подариха такава козметика
Червилото и спиралата бяха с аромат на черешка и впоследствие разбрах,че....АМАРЕНА на италиански означава точно това -черешка (или по-точно.....вишничка)
че то тоя сорт и на БЬЛГАРСКИ го има.ама не знаехме-требало явно да се ИЗТЬКНЕ ходенето в иТалия

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
аз никъде не споменавам за сортове череши,но.......явно ти искаш да се заядеш и.......... това няма значение5кила написа:Amarena написа:AMARENA е една от най-известните марки козметика в ИталияМиналата година бях за Коледа там и ми подариха такава козметика
Червилото и спиралата бяха с аромат на черешка и впоследствие разбрах,че....АМАРЕНА на италиански означава точно това -черешка (или по-точно.....вишничка)
че то тоя сорт и на БЬЛГАРСКИ го има.ама не знаехме-требало явно да се ИЗТЬКНЕ ходенето в иТалия![]()
![]()
над 700,деди,НАД....
![]()
![]()
![]()

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Потрай месец-два.Май те сърбят ръцете за сафрида.Имам те наум.moriak1 написа:Два от прякорите ми са свързани с морето: Моряка и Акулата.Иначе съм Иван.Абе тренирах плуване 3 години ,но на 20-тия ден реших, че съм добър и така..........................абе ко да се обеснявам ако на някой му е интересно на Л.С.
Дълга зима за морските,няма как.
- Моряка
- кандидат преподавател
Трая аз ,нали поулегнах на 40 лазарника.Пък за 2-3 месеца щи спретна едно чипариеКИРО написа:Потрай месец-два.Май те сърбят ръцете за сафрида.Имам те наум.moriak1 написа:Два от прякорите ми са свързани с морето: Моряка и Акулата.Иначе съм Иван.Абе тренирах плуване 3 години ,но на 20-тия ден реших, че съм добър и така..........................абе ко да се обеснявам ако на някой му е интересно на Л.С.
Дълга зима за морските,няма как.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: От къде идва никът ви
Привет на всички! Една година по късно. Интересна тема, жалко че късно се регистрирах тук.
Никът си го избрах спонтанно, без много да се замислям, щото вече не съм толкова млада, колкото си искам. Да съм риба - не съм риба, ама ходя за риба. Така, че babushka, хем е звучно, хем - весело именце, пък и рибката бабушка не е чак толкова грозна риба. Иначе, името ми е Тони. Кой, както иска, така да ме нарича, все ми е едно.
Никът си го избрах спонтанно, без много да се замислям, щото вече не съм толкова млада, колкото си искам. Да съм риба - не съм риба, ама ходя за риба. Така, че babushka, хем е звучно, хем - весело именце, пък и рибката бабушка не е чак толкова грозна риба. Иначе, името ми е Тони. Кой, както иска, така да ме нарича, все ми е едно.
Най-добрият начин да запазиш своите приятели е да не ги предаваш!
/Мизнер/
/Мизнер/
здравейте името ми е николай,а това (beis или базата) е прякор,излезна ми от пловдив спортното училище кадето учих 7 години,тренирах спортна гимнастика и имаше едно упражнение което голяма част от по големите батковци не можеха да го правят,а аз го правех вапреки че бях доста по малак от тях та вапросното упражнение се казваше така и от там ми идва ника и прякора

ahil защото ме спаси от матура
едно време и си го ползвам навсякъде иначе съм Георги....

ида рибооооо