От къде идва никът ви

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

TA? :evil:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

AMARENA е една от най-известните марки козметика в Италия :roll: Миналата година бях за Коледа там и ми подариха такава козметика :D Червилото и спиралата бяха с аромат на черешка и впоследствие разбрах,че....АМАРЕНА на италиански означава точно това -черешка (или по-точно.....вишничка) :roll:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

5кила написа:TA? :evil:
:D :D :D :D

ТА, нема ли да кажеш от къде идва тва 5кила, бе бастун? И не излизай с тия номера за 700 грама джин със спрайт.
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Ами аз из форумите си се пиша с мойто си име.
И оня ден разбрах че това d_bozhkov е уникално .Навсякъде излизат само мои постове.Иначе в игрите съм се регистрирал как ли не според моментните ми хрумвания .Кога беше стачката на учителите се бях регистрирал даже ЯНКА ТАКЕВА ,че ме скъсваха от бъзици .
Иначе като се замисля май не е много добре това , където използвам моето си име ,но няма от какво да ме е срам или да се крия.Лошото е че шефа ,ако ме съзре колко постове през раб.време съм постнал си е Е...ло майката ! :D :D :D
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Amarena написа:AMARENA е една от най-известните марки козметика в Италия :roll: Миналата година бях за Коледа там и ми подариха такава козметика :D Червилото и спиралата бяха с аромат на черешка и впоследствие разбрах,че....АМАРЕНА на италиански означава точно това -черешка (или по-точно.....вишничка) :roll:

че то тоя сорт и на БЬЛГАРСКИ го има.ама не знаехме-требало явно да се ИЗТЬКНЕ ходенето в иТалия :wink: :wink: :wink: над 700,деди,НАД.... :lol: :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Тъй-тъй :!: Ако знаете всяка година в Кюстендилско колко АМАРЕНИ клатят.........мани ,мони :wink: :lol:
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

5кила написа:
Amarena написа:AMARENA е една от най-известните марки козметика в Италия :roll: Миналата година бях за Коледа там и ми подариха такава козметика :D Червилото и спиралата бяха с аромат на черешка и впоследствие разбрах,че....АМАРЕНА на италиански означава точно това -черешка (или по-точно.....вишничка) :roll:

че то тоя сорт и на БЬЛГАРСКИ го има.ама не знаехме-требало явно да се ИЗТЬКНЕ ходенето в иТалия :wink: :wink: :wink: над 700,деди,НАД.... :lol: :lol: :lol: :lol:
аз никъде не споменавам за сортове череши,но.......явно ти искаш да се заядеш и.......... това няма значение :roll:
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Два от прякорите ми са свързани с морето: Моряка и Акулата.Иначе съм Иван.Абе тренирах плуване 3 години ,но на 20-тия ден реших, че съм добър и така..........................абе ко да се обеснявам ако на някой му е интересно на Л.С.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

moriak1 написа:Два от прякорите ми са свързани с морето: Моряка и Акулата.Иначе съм Иван.Абе тренирах плуване 3 години ,но на 20-тия ден реших, че съм добър и така..........................абе ко да се обеснявам ако на някой му е интересно на Л.С.
Потрай месец-два.Май те сърбят ръцете за сафрида.Имам те наум.
Дълга зима за морските,няма как.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

КИРО написа:
moriak1 написа:Два от прякорите ми са свързани с морето: Моряка и Акулата.Иначе съм Иван.Абе тренирах плуване 3 години ,но на 20-тия ден реших, че съм добър и така..........................абе ко да се обеснявам ако на някой му е интересно на Л.С.
Потрай месец-два.Май те сърбят ръцете за сафрида.Имам те наум.
Дълга зима за морските,няма как.
Трая аз ,нали поулегнах на 40 лазарника.Пък за 2-3 месеца щи спретна едно чипарие :lol: от мойте :smt023
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Живот и здраве,ще се срещнем няколко от тука.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

:smt023
babushka
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: От къде идва никът ви

Мнение от babushka »

Привет на всички! Една година по късно. Интересна тема, жалко че късно се регистрирах тук.
Никът си го избрах спонтанно, без много да се замислям, щото вече не съм толкова млада, колкото си искам. Да съм риба - не съм риба, ама ходя за риба. Така, че babushka, хем е звучно, хем - весело именце, пък и рибката бабушка не е чак толкова грозна риба. Иначе, името ми е Тони. Кой, както иска, така да ме нарича, все ми е едно.
Най-добрият начин да запазиш своите приятели е да не ги предаваш!
/Мизнер/
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

здравейте името ми е николай,а това (beis или базата) е прякор,излезна ми от пловдив спортното училище кадето учих 7 години,тренирах спортна гимнастика и имаше едно упражнение което голяма част от по големите батковци не можеха да го правят,а аз го правех вапреки че бях доста по малак от тях та вапросното упражнение се казваше така и от там ми идва ника и прякора
Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
ahil
новобранец
новобранец

Мнение от ahil »

ahil защото ме спаси от матура :D едно време и си го ползвам навсякъде иначе съм Георги....
ида рибооооо
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”