Имам нужда от помощ!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Задължително направи алергичните тестове но в някоя специализирана лаборатория,в поликлиниките тези тестове не са 100% може да се окаже че алергията е на съвсем друга основа,моят палавник имаше такъв проблем но мина само с витамини и имуностимолатори.
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ачо , първо ти видях снимките и после прочетох за какво става въпрос . Аз в нас имам куче и котка , а в апартамента ми е имало почти през всичките години някаква "гадинка" . По едно време щерките им излизаха някакви лишеи , и първата диагноза на докторите винаги е била , че за това са виновни животинките , да ти кажа едната щерка доста отдавна е излязла от къщи , но лишеите все още се появяват .
Не бързай да се разделяш с кучето , ако трябва , дай го някъде за известно време , направи пълни изследвания на детенцето , както те съветват колегите , и едва тогава решавай какво да правиш , времето ще покаже !
Наистина ще бъде жалко ако ги разделиш , прекрасни са , но понякога има и такива моменти в живота , но нека минат консултацийте с докторите , и тогава взимай решения ...
Дано си останат заедно !!!
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Не го даваи златното,детето само може да оздрави чрез смеховете и хубавите моменти с Вики.
Ас имам осем годишен немски овчар,и не мога да се замисла да се отделиа от него,тои си рамноправен в семеиството като всички.
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
Михалец
новобранец
новобранец

Мнение от Михалец »

Не избързвай!!!Всички дерматолози знаят едно;имате ли куче,коте,килими, мокети,губери,завеси?Кажи ми дом в който да няма поне едно от тия неща?Освен това не съм много сигурен,но мисля че тестове се правят на по-големи дечица-над 3 годинки.И те трябва да са направят в много квалитетно леч заведение иначе са под въпрос.Разбирам те и като родител и като стопанин на куче.Премислете всичко отново!!![/img][/url]
без риболов всеки ден е провален
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Ангеле замислил ли се някога,че това прекрасно създание може да излекува детето ти :roll: не бързай моля те,сигурен съм че всичко тук написано кучето го усеща,усеща емоциите и твойте и нашите,не бързай брат :idea:
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Ангеле и моя съвет е да не бързаш да се разделяш с кучуто.
Ако можеш го дай някаде временно докато се разбере как точно стоят нещата.Аз имам две дъщери ,живея в апартамент и от както се ожених все си имам сиамски тотарак.Като бяха малки децата и при мен ги имаше тези проблеми но аз им теглих една майна на докторине и котарака си остана а децата си пораснаха и го израснаха ,така че причината едва ли е в кучето.Не бързай :idea: :idea: :idea:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

Ачо за тези тестове както казва Михалец се правят на по-големи деца,но с риск да се повторя като някои колеги,лекарите като чуят за домашен любимец веднага приписват всичко на него :evil: .Аз имам персийска котка от 2 год.,когато я взех като малка,дъщеричката ми беше на 2год.тогава се появиха и проблемите на детето,жената и на мен се появиха гъбички по кожата и тогава дойде дилемата да махаме котето.Бях тръгнал да я връщам с много тъга :cry: ,когато ми казаха по телефона,че котето може да се излекува както и ние с определени лекарства.Послушах съвета и така до ден днешен си гледаме котката.За това знам какво ти е :cry: ,искренно се надявам да намериш изход от ситуацията а именно да се оправи детето и да задържиш любимеца си.СТИСКАМ ТИ ПАЛЦИ И УСПЕХ :smt023 .
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

Колега,послушай останалите колеги,аз съм минал по същия път и истината се оказа съвсем друга.Понякога лекарите също бъркат,без да се замислят за последиците от това.
Изображение
Ето резултата от това че не ги послушах-незабравими мигове с тия двамата :D
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

немаш нужда от помощ..имаш нужда,Ангеле от РАЗБИРАНЕ!!!!не всички го моем!!
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladoto »

Колега направете консултация с лекар хомеопат.Хомеопатията решава такива проблеми доста ефикасно и безврено.От личен опит го казвам.Цялото семейство станахме фенове на този начин на лечение.Личният ни лекар е вече хомеопат.
Пожелавам бързо оздравяване на детенцето и още много игри с Вики!
Успех!
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

колега и аз преди години имах същия проблем само че с котка....не я махнах и не сгреших .... тия алергии не са от кучета и котки
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Благодаря на всички колеги за добрите думи и споделения личнен опит :roll:
Днес бяхме на алерголог, предписахани разни неща и ще видим какво ще се получи :roll:

:lol: Изказвам личната си благодарност на гсподин 500КИЛА, че се отзова на сигнала за помощ без да си има наидея в какво приключение се хвърля :lol:
Снощи само като прочетах, че той иска кучето си представих как го енаучил за седмица да пие бърбан, да пцува на македонски, да препикава комшията... и още т.н. в негов стил :lol: Между другото, 500кила животното възпитава в децата навици за носене на задължения и отговорност, уплатнява им времето с игри и мислят по малко за глупости :lol: Също носят и задължения за родителите но..... съм сигурен, че ти би могъл да си отличен стопанин :lol:

:lol: Е..... за момента ще си я задържа и се надявам всичко да си мине с времето :roll: Бъдете здрави
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”