Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Имам нужда от помощ!
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- dimitar_
- сериозен играч
Ачо , първо ти видях снимките и после прочетох за какво става въпрос . Аз в нас имам куче и котка , а в апартамента ми е имало почти през всичките години някаква "гадинка" . По едно време щерките им излизаха някакви лишеи , и първата диагноза на докторите винаги е била , че за това са виновни животинките , да ти кажа едната щерка доста отдавна е излязла от къщи , но лишеите все още се появяват .
Не бързай да се разделяш с кучето , ако трябва , дай го някъде за известно време , направи пълни изследвания на детенцето , както те съветват колегите , и едва тогава решавай какво да правиш , времето ще покаже !
Наистина ще бъде жалко ако ги разделиш , прекрасни са , но понякога има и такива моменти в живота , но нека минат консултацийте с докторите , и тогава взимай решения ...
Дано си останат заедно !!!
Не бързай да се разделяш с кучето , ако трябва , дай го някъде за известно време , направи пълни изследвания на детенцето , както те съветват колегите , и едва тогава решавай какво да правиш , времето ще покаже !
Наистина ще бъде жалко ако ги разделиш , прекрасни са , но понякога има и такива моменти в живота , но нека минат консултацийте с докторите , и тогава взимай решения ...
Дано си останат заедно !!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не го даваи златното,детето само може да оздрави чрез смеховете и хубавите моменти с Вики.
Ас имам осем годишен немски овчар,и не мога да се замисла да се отделиа от него,тои си рамноправен в семеиството като всички.
Ас имам осем годишен немски овчар,и не мога да се замисла да се отделиа от него,тои си рамноправен в семеиството като всички.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Не избързвай!!!Всички дерматолози знаят едно;имате ли куче,коте,килими, мокети,губери,завеси?Кажи ми дом в който да няма поне едно от тия неща?Освен това не съм много сигурен,но мисля че тестове се правят на по-големи дечица-над 3 годинки.И те трябва да са направят в много квалитетно леч заведение иначе са под въпрос.Разбирам те и като родител и като стопанин на куче.Премислете всичко отново!!![/img][/url]
без риболов всеки ден е провален
-
- разбира нещата
Ангеле и моя съвет е да не бързаш да се разделяш с кучуто.
Ако можеш го дай някаде временно докато се разбере как точно стоят нещата.Аз имам две дъщери ,живея в апартамент и от както се ожених все си имам сиамски тотарак.Като бяха малки децата и при мен ги имаше тези проблеми но аз им теглих една майна на докторине и котарака си остана а децата си пораснаха и го израснаха ,така че причината едва ли е в кучето.Не бързай

Ако можеш го дай някаде временно докато се разбере как точно стоят нещата.Аз имам две дъщери ,живея в апартамент и от както се ожених все си имам сиамски тотарак.Като бяха малки децата и при мен ги имаше тези проблеми но аз им теглих една майна на докторине и котарака си остана а децата си пораснаха и го израснаха ,така че причината едва ли е в кучето.Не бързай

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Ачо за тези тестове както казва Михалец се правят на по-големи деца,но с риск да се повторя като някои колеги,лекарите като чуят за домашен любимец веднага приписват всичко на него
.Аз имам персийска котка от 2 год.,когато я взех като малка,дъщеричката ми беше на 2год.тогава се появиха и проблемите на детето,жената и на мен се появиха гъбички по кожата и тогава дойде дилемата да махаме котето.Бях тръгнал да я връщам с много тъга
,когато ми казаха по телефона,че котето може да се излекува както и ние с определени лекарства.Послушах съвета и така до ден днешен си гледаме котката.За това знам какво ти е
,искренно се надявам да намериш изход от ситуацията а именно да се оправи детето и да задържиш любимеца си.СТИСКАМ ТИ ПАЛЦИ И УСПЕХ
.

- asenfisherman
- ще става разбирач
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Днес бяхме на алерголог, предписахани разни неща и ще видим какво ще се получи

Снощи само като прочетах, че той иска кучето си представих как го енаучил за седмица да пие бърбан, да пцува на македонски, да препикава комшията... и още т.н. в негов стил

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.