Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Георге , ни съ ибавай с Люско , че е ся ще заразвива откъси от трактата си оборващ "теорията на относителността" , базиран на би полярността при молекулярното разграждане предизвикано от свръхгравитацията на черните дупки , написан на древно персийски
Инак на жива рибка .... Отивам по обед на гьола , късният по обед , а на него пет - шест тападжии от сабаале къпят каракудите с ефекта на тоталното капо . Като хванах първият запъртък ме изгледаха учудено , като го пуснах лошо
След десетина минути като хванах вторият запъртък ме изгледаха лошо , а като го пуснах учудено
Пометах още два три пъти в просеката и реших да се преместя . Само да видиш какво се казва спринт съсе кофи , столче , геги и пр. , с цел да ми заемат местото
При преместването ми , на малко по-широчко празно тръстико място и след третата уловена писалка , вече имаше двама с тапи къде беха плътно до мен и де метнех воблера , там метаха тапите
Естествено продължаваха да са капо
Ако бях продължил да ловя естественото развитие на нещата щеше а е да ошамаря некой досаден навлек и да си разваля настроението за вечерта . Та предпочетох Берьозка
пп - никога не отказвам на компания за щукоулов , особено ако образа де го водя да види щука на живо , ми носи да видя шише с читав концентрат
Инак на жива рибка .... Отивам по обед на гьола , късният по обед , а на него пет - шест тападжии от сабаале къпят каракудите с ефекта на тоталното капо . Като хванах първият запъртък ме изгледаха учудено , като го пуснах лошо
пп - никога не отказвам на компания за щукоулов , особено ако образа де го водя да види щука на живо , ми носи да видя шише с читав концентрат
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov

Павел Иванов написа:.. никога не отказвам на компания за щукоулов , особено ако образа де го водя да види щука на живо , ми носи да видя шише с читав концентрат
Ааааааааааа,
Тц !
Много ти е висока тарифата, бре
По-евтино ще ми излезе да ида да видя колайдера
- GODzillata

Ае, Люско, па естествено, че сички вицове са копи пейст, да не мислиш, че се тормозим да ги мислим? 
Ся се изтягам в Ловеч, апнах у една убава механа и ме боли фара фо си мислиш за таа просташка тема!
Ся се изтягам в Ловеч, апнах у една убава механа и ме боли фара фо си мислиш за таа просташка тема!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Vid
- кандидат преподавател

Първо да благодаря на все за мненията де написаха за шипове..
А, днес следобед решихме пак да пробваме сулките на Тракиец.. И помен няма от риба. Язовирът за седмица е вдигнал ниво с около 3 м. Е, все пак направих половин капо де..

Бах, ако ми бяха "ударили" още два-три от тия, ама от големите, риба даже не ми трябва.., щото тези от големите де са по 300-400 гр. изпиват по 2 л. бира...

Напълно съм в час, че оправяне няма, пращай линк на ЛС, ще съм много благодарен...dantho.mihov написа: Пък за шиповете... оправяне няма. Има само облекчаване.
Видьо, налагай Натурален Ябълков оцет /винаги е мътен/ със счукан чесън. Мога да ти пратя линк за такъв оцет, а не от магазина.
А, днес следобед решихме пак да пробваме сулките на Тракиец.. И помен няма от риба. Язовирът за седмица е вдигнал ниво с около 3 м. Е, все пак направих половин капо де..

Бах, ако ми бяха "ударили" още два-три от тия, ама от големите, риба даже не ми трябва.., щото тези от големите де са по 300-400 гр. изпиват по 2 л. бира...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Павел Иванов

Той "колайдера" е голема работа , от една му стран сал Люлин който не спира да "пренася" , а от другата Западен парк и Гевгелийски едвам му смогватG.Petkov написа:...По-евтино ще ми излезе да ида да видя колайдера!
Е ти една снимка от входа МУ :

Инак по-малечките колайдърчета са разпраснати по магистрала Струма особено в участъка Люлин - Перник
Павел Иванов
Павел Иванов
- Jack Daniels
- разбира нещата

А, добре, щото скоро правихме помен за автора на тематаdantho.mihov написа:За Красимир Атанасов от Бургас, от няколко години в Швеция.Jack Daniels написа:
За кой Краско питаш
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Добро утро, че и слънчево!
Бракът е съжителство между двама души при което единият е винаги прав , а другият е мъж...
Улови на човек риба и го нахрани ... Той ще ти е благодарен...
Научи го да лови риба и... алкохолизъм, пропиляни уикенди, провалени бракове ...развод...
Зет хирург ще оперира тъста си. Преди операцията тъстът му казва:
- За всеки случай да те подсетя - ако умра, жена ми веднага ще дойде да живее у вас!!!.....
Живеещите в България се чувстват като дамска превръзка - живеят на хубаво място, в лошо време...
Бракът е съжителство между двама души при което единият е винаги прав , а другият е мъж...
Улови на човек риба и го нахрани ... Той ще ти е благодарен...
Научи го да лови риба и... алкохолизъм, пропиляни уикенди, провалени бракове ...развод...
Зет хирург ще оперира тъста си. Преди операцията тъстът му казва:
- За всеки случай да те подсетя - ако умра, жена ми веднага ще дойде да живее у вас!!!.....
Живеещите в България се чувстват като дамска превръзка - живеят на хубаво място, в лошо време...
Никоя риба не е по - важна от живота !
- Don4o_62
- учете се от него

От тия гадни раци няма отърване,уж живеели в чиста вода,кур..а му,над града имаме 2 водохващания дето идват от реката и се пълнят,вярно че е от река ама тая река идва от Лъки,а там има много мини и всичко в ряката,та в тия басейни някой беше пуснал раци и се навъдиха много,а дъното е отврат като ги пускат през няколко год. да ги чистят от наноси,та и те мутираха сигурно и навсякъде ги има,на Студения само ги няма и защо ли....не им удисва сигурно от канализацията от Кърдж. а не че бил замърсенVid написа:
Бах, ако ми бяха "ударили" още два-три от тия, ама от големите, риба даже не ми трябва.., щото тези от големите де са по 300-400 гр. изпиват по 2 л. бира...![]()
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 
Добро утро от мъглива София.
Зимата много често е така,което не ми харесва-ама съдба-тук живея.
Киро сигурно като е бил в Ловеч,е наблюдавал на чист въздух нощното небе.
Има хубав зоопарк,над града в парка-да го посети задължително.
Е събитието от тая нощ.
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... dfxPcYwcBQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Наблюдава се по далеч от населени места.
Зимата много често е така,което не ми харесва-ама съдба-тук живея.
Киро сигурно като е бил в Ловеч,е наблюдавал на чист въздух нощното небе.
Има хубав зоопарк,над града в парка-да го посети задължително.
Е събитието от тая нощ.
Наблюдава се по далеч от населени места.
Риболовци.
-
dantho.mihov
- Модератор

Брех, изпуснал съм снощи зрелището, за да си кажа желанията и да чакам да се сбъднат.
А сега сериозно - благодаря ! Изпуснал съм новината и довечера си заслужава да се види това явление.
А сега сериозно - благодаря ! Изпуснал съм новината и довечера си заслужава да се види това явление.
- Павел Иванов

Здрасти ви муцкОФФци , как е хавата ?
Те да ви споделям днешният ден на служене , направо ми се разкъртиха се стави ама .
Та тъй , в Софето смог и мъгла , направо мамата си джаса . У главата барут след вчерашните 750 милилитра руская водка . Решението - да тръгнем по стъпките на вожда , учителя и церителя на все що се сетите , да се свети името МУ , Люско за тебе иде реч
Та тъй , тва белото и пухкаво зад детенце и аверчето му не е ни сирене за ручане , ни памук за въргаляне , а просто под него се е скрила София и морно похърква :

след около седем километра баир покорихме заветният Черни връх :

У кръчмата на връо пихме чай , аз изпих три с бренди в него другите го пиха с мед , ядохме леща , кюфтета , домашно овче сирене и палачинки . Това ни вкара почти в кондиция та да се довлечем до МПСтата , паркирани па на около седем км. ама по нанадолнището вече .
Та тъй . Ся се чувствам удволетворен , че ходих по стъпките МУ , надишах се с чист въздух поне за месец и нещо напред и вече у нас си със задоволство отворих едно шишенце ферментирал царевичак тип Maker's Mark та да се почувствам и аз хора
Рапорт даден
пп - фотките са от с талафончето та ако имате забележки към фокус и пр. се едно ги немате
Те да ви споделям днешният ден на служене , направо ми се разкъртиха се стави ама .
Та тъй , в Софето смог и мъгла , направо мамата си джаса . У главата барут след вчерашните 750 милилитра руская водка . Решението - да тръгнем по стъпките на вожда , учителя и церителя на все що се сетите , да се свети името МУ , Люско за тебе иде реч

след около седем километра баир покорихме заветният Черни връх :

У кръчмата на връо пихме чай , аз изпих три с бренди в него другите го пиха с мед , ядохме леща , кюфтета , домашно овче сирене и палачинки . Това ни вкара почти в кондиция та да се довлечем до МПСтата , паркирани па на около седем км. ама по нанадолнището вече .
Та тъй . Ся се чувствам удволетворен , че ходих по стъпките МУ , надишах се с чист въздух поне за месец и нещо напред и вече у нас си със задоволство отворих едно шишенце ферментирал царевичак тип Maker's Mark та да се почувствам и аз хора
Рапорт даден
пп - фотките са от с талафончето та ако имате забележки към фокус и пр. се едно ги немате
Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov

Jack Daniels написа:...А, добре, щото скоро правихме помен за автора на темата
Ами забравят се някой работи!
А и ние нали все му казвахме - Камъка, Камика,
Пък за вас си е бил - Краско !!!!!
Зачитам се понякога в първите страници на темата - интересно е !
- Don4o_62
- учете се от него

Сф. как се радват на малко природа и чист въздух а тук ги имаме в излишък,преди обед ходех до вилата пеша,да видя там ли е и дали е цяла
на няколко км. от града е,на обед се върнах леко загрял и малко пооморен
и си викам ще хапна и полегна с някоя женска екстра уж
ама ми се размина
, жената се наспала до обед и вика дай да ме водиш до Асеновата крепост на разходка....викам дай да си почиваме
аз кво правих до сега ми вика,искам горе на чист въздух и айде пак опънах кайша по хендека,та ни това ни онова и само ходенето ми остана цял ден 
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 
- G.Petkov

Don4o_62 написа:Сф. как се радват на малко природа и чист въздух ...
Дончо,
Това "Сф" - да не сме софианци, бре
А верно се радваме като малки деца на слънцето и чистия въздух.
Днес една мъгла ме уби в Софийското поле, пъстървите не ми дърпаха - едва се разписах, да го ева и в 11.00 часа събрах багажа и към дома.
А горе в планината - както показа Павел - е слънце и кеф
Има едно високопланинско язовирче - като зъмръзне и аз ще съм там
-
AlbinoTrout
- ще става разбирач

Много весела тема , браво
И аз да напиша нещо;
Един ловец пристигнал на една полянка с храсти в средата и чува глас:
"Да направим кръг, да направим кръг"
Огледал с е няма никой. Помислил да не е слънчасъл, но се приближил и видял в храстите група таралежчета да се ебът. И първото отчаяно викало "Да направим кръг, да направим кръг"
Като ви ядосват шефовете или политици се сещайте за него
Преди жените търсеха хубав мъж между мъжете, сега търсят мъж между хубавите мъже
Един програмист се хвали на друг: Вчера такава хубава чекия си направих, че ставам сутринта и гледам , хуя станал и прави закуска
2.За шиповете: шипове в България има много прдвид масовите стафилококови плевмонии преди време , които водят до шипове. Шипът е костно образование и дори може да образува своя става с дру шип. Лечението е основно оперативно, останалото е само облекчение.Има всякакви илачи, но ако си намажеш с тях ръката , тя няма да изчезне, освен по филмите.
Операциите са малко рисковани , хората ги е страх , че може да стане по-зле и или да се върнат мъртви, но медицината доста напредна и не е толкова страшно.
3.Раците. От 2005 г. в България се правят опити за развъждане на Черен амур(стигат до 100 кила), за да спрът мидите , охлювите и раците. Но май няма много прозведени. Остава да се внасе от Румъния , там имало доста.
Така, че до пари опира пак.

И аз да напиша нещо;
Един ловец пристигнал на една полянка с храсти в средата и чува глас:
"Да направим кръг, да направим кръг"
Огледал с е няма никой. Помислил да не е слънчасъл, но се приближил и видял в храстите група таралежчета да се ебът. И първото отчаяно викало "Да направим кръг, да направим кръг"
Като ви ядосват шефовете или политици се сещайте за него
Преди жените търсеха хубав мъж между мъжете, сега търсят мъж между хубавите мъже
Един програмист се хвали на друг: Вчера такава хубава чекия си направих, че ставам сутринта и гледам , хуя станал и прави закуска
2.За шиповете: шипове в България има много прдвид масовите стафилококови плевмонии преди време , които водят до шипове. Шипът е костно образование и дори може да образува своя става с дру шип. Лечението е основно оперативно, останалото е само облекчение.Има всякакви илачи, но ако си намажеш с тях ръката , тя няма да изчезне, освен по филмите.
Операциите са малко рисковани , хората ги е страх , че може да стане по-зле и или да се върнат мъртви, но медицината доста напредна и не е толкова страшно.
3.Раците. От 2005 г. в България се правят опити за развъждане на Черен амур(стигат до 100 кила), за да спрът мидите , охлювите и раците. Но май няма много прозведени. Остава да се внасе от Румъния , там имало доста.
Така, че до пари опира пак.