Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от Павел Иванов »

Георге , ни съ ибавай с Люско , че е ся ще заразвива откъси от трактата си оборващ "теорията на относителността" , базиран на би полярността при молекулярното разграждане предизвикано от свръхгравитацията на черните дупки , написан на древно персийски :lol: :lol: :lol:
Инак на жива рибка .... Отивам по обед на гьола , късният по обед , а на него пет - шест тападжии от сабаале къпят каракудите с ефекта на тоталното капо . Като хванах първият запъртък ме изгледаха учудено , като го пуснах лошо :lol: След десетина минути като хванах вторият запъртък ме изгледаха лошо , а като го пуснах учудено :lol: Пометах още два три пъти в просеката и реших да се преместя . Само да видиш какво се казва спринт съсе кофи , столче , геги и пр. , с цел да ми заемат местото :lol: При преместването ми , на малко по-широчко празно тръстико място и след третата уловена писалка , вече имаше двама с тапи къде беха плътно до мен и де метнех воблера , там метаха тапите :lol: :lol: :lol: Естествено продължаваха да са капо :mrgreen: Ако бях продължил да ловя естественото развитие на нещата щеше а е да ошамаря некой досаден навлек и да си разваля настроението за вечерта . Та предпочетох Берьозка :D

пп - никога не отказвам на компания за щукоулов , особено ако образа де го водя да види щука на живо , ми носи да видя шише с читав концентрат :oops:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Павел Иванов написа:.. никога не отказвам на компания за щукоулов , особено ако образа де го водя да види щука на живо , ми носи да видя шише с читав концентрат

Ааааааааааа,
Тц !
Много ти е висока тарифата, бре :D !

По-евтино ще ми излезе да ида да видя колайдера :lol: !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Ае, Люско, па естествено, че сички вицове са копи пейст, да не мислиш, че се тормозим да ги мислим? :D

Ся се изтягам в Ловеч, апнах у една убава механа и ме боли фара фо си мислиш за таа просташка тема! :P
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Първо да благодаря на все за мненията де написаха за шипове..
dantho.mihov написа: Пък за шиповете... оправяне няма. Има само облекчаване.
Видьо, налагай Натурален Ябълков оцет /винаги е мътен/ със счукан чесън. Мога да ти пратя линк за такъв оцет, а не от магазина.
Напълно съм в час, че оправяне няма, пращай линк на ЛС, ще съм много благодарен...

А, днес следобед решихме пак да пробваме сулките на Тракиец.. И помен няма от риба. Язовирът за седмица е вдигнал ниво с около 3 м. Е, все пак направих половин капо де.. :lol: :lol:
Изображение

Бах, ако ми бяха "ударили" още два-три от тия, ама от големите, риба даже не ми трябва.., щото тези от големите де са по 300-400 гр. изпиват по 2 л. бира... :lol: :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

G.Petkov написа:...По-евтино ще ми излезе да ида да видя колайдера :lol: !
Той "колайдера" е голема работа , от една му стран сал Люлин който не спира да "пренася" , а от другата Западен парк и Гевгелийски едвам му смогват :lol: :lol: :lol: Абе носят се слухове че от как от едната му страна направиха мол , щело само с пропуски да се минавало през него , тва през "колайдера" де :mrgreen:
Е ти една снимка от входа МУ :

Изображение

Инак по-малечките колайдърчета са разпраснати по магистрала Струма особено в участъка Люлин - Перник :mrgreen:

Павел Иванов
Аватар
Jack Daniels
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Jack Daniels »

dantho.mihov написа:
Jack Daniels написа:
За кой Краско питаш
За Красимир Атанасов от Бургас, от няколко години в Швеция.
А, добре, щото скоро правихме помен за автора на темата
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Добро утро, че и слънчево!

Бракът е съжителство между двама души при което единият е винаги прав , а другият е мъж...

Улови на човек риба и го нахрани ... Той ще ти е благодарен...
Научи го да лови риба и... алкохолизъм, пропиляни уикенди, провалени бракове ...развод...

Зет хирург ще оперира тъста си. Преди операцията тъстът му казва:
- За всеки случай да те подсетя - ако умра, жена ми веднага ще дойде да живее у вас!!!.....

Живеещите в България се чувстват като дамска превръзка - живеят на хубаво място, в лошо време...
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Vid написа:
Изображение

Бах, ако ми бяха "ударили" още два-три от тия, ама от големите, риба даже не ми трябва.., щото тези от големите де са по 300-400 гр. изпиват по 2 л. бира... :lol: :lol:
От тия гадни раци няма отърване,уж живеели в чиста вода,кур..а му,над града имаме 2 водохващания дето идват от реката и се пълнят,вярно че е от река ама тая река идва от Лъки,а там има много мини и всичко в ряката,та в тия басейни някой беше пуснал раци и се навъдиха много,а дъното е отврат като ги пускат през няколко год. да ги чистят от наноси,та и те мутираха сигурно и навсякъде ги има,на Студения само ги няма и защо ли....не им удисва сигурно от канализацията от Кърдж. а не че бил замърсен
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
lusienn

Мнение от lusienn »

Добро утро от мъглива София.

Зимата много често е така,което не ми харесва-ама съдба-тук живея.

Киро сигурно като е бил в Ловеч,е наблюдавал на чист въздух нощното небе.

Има хубав зоопарк,над града в парка-да го посети задължително.

Е събитието от тая нощ. :arrow: https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... dfxPcYwcBQ" onclick="window.open(this.href);return false;

Наблюдава се по далеч от населени места.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Брех, изпуснал съм снощи зрелището, за да си кажа желанията и да чакам да се сбъднат. :lol:
А сега сериозно - благодаря ! Изпуснал съм новината и довечера си заслужава да се види това явление.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Здрасти ви муцкОФФци , как е хавата ?
Те да ви споделям днешният ден на служене , направо ми се разкъртиха се стави ама .
Та тъй , в Софето смог и мъгла , направо мамата си джаса . У главата барут след вчерашните 750 милилитра руская водка . Решението - да тръгнем по стъпките на вожда , учителя и церителя на все що се сетите , да се свети името МУ , Люско за тебе иде реч :D Та тъй , тва белото и пухкаво зад детенце и аверчето му не е ни сирене за ручане , ни памук за въргаляне , а просто под него се е скрила София и морно похърква :

Изображение

след около седем километра баир покорихме заветният Черни връх :

Изображение

У кръчмата на връо пихме чай , аз изпих три с бренди в него другите го пиха с мед , ядохме леща , кюфтета , домашно овче сирене и палачинки . Това ни вкара почти в кондиция та да се довлечем до МПСтата , паркирани па на около седем км. ама по нанадолнището вече .
Та тъй . Ся се чувствам удволетворен , че ходих по стъпките МУ , надишах се с чист въздух поне за месец и нещо напред и вече у нас си със задоволство отворих едно шишенце ферментирал царевичак тип Maker's Mark та да се почувствам и аз хора :D
Рапорт даден :D

пп - фотките са от с талафончето та ако имате забележки към фокус и пр. се едно ги немате :wink:

Павел Иванов
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Jack Daniels написа:...А, добре, щото скоро правихме помен за автора на темата

Ами забравят се някой работи!

А и ние нали все му казвахме - Камъка, Камика,
Пък за вас си е бил - Краско !!!!!

Зачитам се понякога в първите страници на темата - интересно е !
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Сф. как се радват на малко природа и чист въздух а тук ги имаме в излишък,преди обед ходех до вилата пеша,да видя там ли е и дали е цяла :mrgreen: на няколко км. от града е,на обед се върнах леко загрял и малко пооморен :D и си викам ще хапна и полегна с някоя женска екстра уж :ANAL: ама ми се размина :lol: , жената се наспала до обед и вика дай да ме водиш до Асеновата крепост на разходка....викам дай да си почиваме :D аз кво правих до сега ми вика,искам горе на чист въздух и айде пак опънах кайша по хендека,та ни това ни онова и само ходенето ми остана цял ден :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Don4o_62 написа:Сф. как се радват на малко природа и чист въздух ...

Дончо,
Това "Сф" - да не сме софианци, бре :D !

А верно се радваме като малки деца на слънцето и чистия въздух.
Днес една мъгла ме уби в Софийското поле, пъстървите не ми дърпаха - едва се разписах, да го ева и в 11.00 часа събрах багажа и към дома.

А горе в планината - както показа Павел - е слънце и кеф :D !

Има едно високопланинско язовирче - като зъмръзне и аз ще съм там :wink: !

Изображение
AlbinoTrout
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от AlbinoTrout »

Много весела тема , браво :D
И аз да напиша нещо;
Един ловец пристигнал на една полянка с храсти в средата и чува глас:
"Да направим кръг, да направим кръг"
Огледал с е няма никой. Помислил да не е слънчасъл, но се приближил и видял в храстите група таралежчета да се ебът. И първото отчаяно викало "Да направим кръг, да направим кръг"
Като ви ядосват шефовете или политици се сещайте за него :lol:
Преди жените търсеха хубав мъж между мъжете, сега търсят мъж между хубавите мъже :lol:
Един програмист се хвали на друг: Вчера такава хубава чекия си направих, че ставам сутринта и гледам , хуя станал и прави закуска :lol:
2.За шиповете: шипове в България има много прдвид масовите стафилококови плевмонии преди време , които водят до шипове. Шипът е костно образование и дори може да образува своя става с дру шип. Лечението е основно оперативно, останалото е само облекчение.Има всякакви илачи, но ако си намажеш с тях ръката , тя няма да изчезне, освен по филмите.
Операциите са малко рисковани , хората ги е страх , че може да стане по-зле и или да се върнат мъртви, но медицината доста напредна и не е толкова страшно.
3.Раците. От 2005 г. в България се правят опити за развъждане на Черен амур(стигат до 100 кила), за да спрът мидите , охлювите и раците. Но май няма много прозведени. Остава да се внасе от Румъния , там имало доста.
Така, че до пари опира пак.
:drinkers:
Заключено

Обратно към “Разни”