Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
akira
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от akira »

Всички са на линия, само бившите величия в пенсия по Англия. Брей, брей, брей ......
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

DJONI RINGO написа:Брей,брей след 3-4-5 годишна бомба ,Струма стана много търсена дестинация.... Като уклейки как викаше Даскала Маринков лека му пръст..... Брей,брей,брей-филми,камери,стратези,състезатели и прочие-брей ,брей:) Представям си какво ще стане ако вземе,че и трети бараж се върне в играта -ще има шоуто на звездите :)
само незнам къде беха тва лято ''звездите'' на мътната вода .. лани беха цел август на бело поле като беха у 1 бързак милиони са голема кална вода и '' не се ловеха'' знаели много за скобаро нека знаят .... напраиха филм кога хората ловеха там по 50 броя те отишли 20 човека и само В. Колев фана 10тина риби добри другите наблюдатели ... белополски вика гоних го 1 на 200 метра надолу :lol: :lol: а ако се оправи 3ти бараж ще ги съсипем групата на 8маците :rolleyes: :drinkers:
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

akira написа:Всички са на линия, само бившите величия в пенсия по Англия. Брей, брей, брей ......
Значи да им кажа тука на момчетата във форума-от Акира има какво да научите-как може да станете капо в продължителни риболови-специалист батка:)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

http://bigfish.bg/news/novini/Boi-po-dr ... truma.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;

Това е похвално, ИАРА -БЛ се е активирала!

Само не разбрах пасажа:...."контролните органи срещат подкрепата на съвестни и отговорни риболовци, като за съжаление тяхната активност се свежда единствено до подаване на сигнал за нарушение.."

Интересно какво повече може да се очаква??!
Последно промяна от naskobo на Пет Яну 09, 2015 7:37 pm, променено общо 2 пъти.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

на мен не ми го отваря нещо
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

daanndo написа:на мен не ми го отваря нещо
Не знам защо не св отваря. В Бигфиш е, копирам:

Бой по драскачите и парашутистите на Струма

Инспекторите на ИАРА – Благоевград са направили удар по бракониерите, които ловят скобар по Струма с парашути, както и на търмъчене с тройки. Ето какво гласи официалното съобщение на агенцията за акцията:
„С падане на температурите през втората половина на декември и в началото на 2015 г., скобарът се групира на пасажи в тихите дълбоки течения на реките Струма и Места, с което става обект на риболов и концентрация на големи групи риболовци от целия Югозападен регион.
По тази причина ежедневно се извършват проверки на възлови участъци с голяма концентрация на риболовци и по подадени сигнали основно за риболов с тройни куки и парашутчета.
При осъществяване на своята дейност контролните органи срещат подкрепата на съвестни и отговорни риболовци, като за съжаление тяхната активност се свежда единствено до подаване на сигнал за нарушение. В същото време в случай на нарушение напрежението в общуването с нарушителите ескалира, често придружено от обидни квалификации и опити за прикриване на деянията или бягство от местонарушението. Затова в повечето случаи се налага участието и съдействието на представители на полицията.

Като резултат от тези усилия за периода 5 – 7 януари при извършения надзор по спазване режима на отговорен риболов на характерни и типични места с условия за бракониерство, са съставени общо 19 броя АУАН, два констативни протокола с покани за съставяне на още 3 броя АУАН и са съставени 31 констативни протокола. При проверките са отнети 11 въдици, 11 макари, 7 тройни куки, 2 мрежички тип „парашутче”, а отнетата и върната обратно във водата е 9.800 кг. риба, основно скобар.”
09.01.2015
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

За съжаление..... Попаднах на това-познавам и човека -съсед..... Дъщерята беше написала- Ето това е улов- отдолу имаше коментари -ПРОДАЙ МИ! Рибата е от днес! Вие коментирайте-аз думи нямам! Не съм го и очаквал точно от тук! Настроение долу.....
Прикачени файлове
image.jpg
image.jpg (225.99 KiB) Преглеждано 1034 пъти

Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

naskobo написа:http://nariba.com/news/novini/Boi-po-dr ... truma.html" rel="nofollow

Това е похвално, ИАРА -БЛ се е активирала!

Само не разбрах пасажа:...."контролните органи срещат подкрепата на съвестни и отговорни риболовци, като за съжаление тяхната активност се свежда единствено до подаване на сигнал за нарушение.."

Интересно какво повече може да се очаква??!
Да се вземе гражданска позиция и да се свидетелства при съставяне на констативен протокол.
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

тия кървясали риби не са на стръв :shock:
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

Днес на Бело поле - ледоход до 13ч.

Изображение

Изображение

след това двама човека 15 риби на троха - и доста откачени :roll:

Всички рибета са пуснати обратно.
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Срещу краварника ли ловихте? Тва Бело поле е време другата седмица и на мен да ми се отчете :)
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

topsoft написа:Срещу краварника ли ловихте? Тва Бело поле е време другата седмица и на мен да ми се отчете :)
Срещу краварника - или по-скоро малко над него :roll:
Отдавна не бях ходил на Бело поле -изключително лошо впечатление ми направи мърсотията по-брега - всякакви пластмаси ,найлонови торбички и т.н.
Освен нас , видях само още един колега да си връща рибите :? какво им харесва да ги ядът незнам.
Относно риболова - всички риби са хванати на задържане и за устата :!: , масово се лови на изтичане с дълбочина по-голяма от реалната и дори и с малки куки със стръв се закачат доста риби по тялото :?
Под нас имаше двама "колеги" , които ловяха по този начин и всички риби им бяха хванати отвън.
Повечето риби бяха между 1-1.5 кг. , като има отделни екземпляри гонещи 2 кг.
Не мисля да ходя повече там тази зима.
Поздрави
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
AlbinoTrout
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от AlbinoTrout »

Покровнишки мост:
Водата малка , бистра.
След 12 часа са хванат единични сконари близо до вливането.
Ушко твърди че;
" Вчера фанах един чувал риба, ма оти фащам, оти фърлям за 6 лв леб.."
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Ушко е месоядно нали?

AlbinoTrout
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от AlbinoTrout »

Продава.
Изживява риболова като форма на трудова заетост.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”