Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Всички са на линия, само бившите величия в пенсия по Англия. Брей, брей, брей ......
- prodigy666
- разбира нещата
само незнам къде беха тва лято ''звездите'' на мътната вода .. лани беха цел август на бело поле като беха у 1 бързак милиони са голема кална вода и '' не се ловеха'' знаели много за скобаро нека знаят .... напраиха филм кога хората ловеха там по 50 броя те отишли 20 човека и само В. Колев фана 10тина риби добри другите наблюдатели ... белополски вика гоних го 1 на 200 метра надолуDJONI RINGO написа:Брей,брей след 3-4-5 годишна бомба ,Струма стана много търсена дестинация.... Като уклейки как викаше Даскала Маринков лека му пръст..... Брей,брей,брей-филми,камери,стратези,състезатели и прочие-брей ,брей:) Представям си какво ще стане ако вземе,че и трети бараж се върне в играта -ще има шоуто на звездите

-
- фен клуб-скобар
Значи да им кажа тука на момчетата във форума-от Акира има какво да научите-как може да станете капо в продължителни риболови-специалист батка:)akira написа:Всички са на линия, само бившите величия в пенсия по Англия. Брей, брей, брей ......
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

http://bigfish.bg/news/novini/Boi-po-dr ... truma.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Това е похвално, ИАРА -БЛ се е активирала!
Само не разбрах пасажа:...."контролните органи срещат подкрепата на съвестни и отговорни риболовци, като за съжаление тяхната активност се свежда единствено до подаване на сигнал за нарушение.."
Интересно какво повече може да се очаква??!
Само не разбрах пасажа:...."контролните органи срещат подкрепата на съвестни и отговорни риболовци, като за съжаление тяхната активност се свежда единствено до подаване на сигнал за нарушение.."
Последно промяна от naskobo на Пет Яну 09, 2015 7:37 pm, променено общо 2 пъти.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- daanndo
- фен клуб-скобар
на мен не ми го отваря нещо
Не знам защо не св отваря. В Бигфиш е, копирам:daanndo написа:на мен не ми го отваря нещо
Бой по драскачите и парашутистите на Струма
Инспекторите на ИАРА – Благоевград са направили удар по бракониерите, които ловят скобар по Струма с парашути, както и на търмъчене с тройки. Ето какво гласи официалното съобщение на агенцията за акцията:
„С падане на температурите през втората половина на декември и в началото на 2015 г., скобарът се групира на пасажи в тихите дълбоки течения на реките Струма и Места, с което става обект на риболов и концентрация на големи групи риболовци от целия Югозападен регион.
По тази причина ежедневно се извършват проверки на възлови участъци с голяма концентрация на риболовци и по подадени сигнали основно за риболов с тройни куки и парашутчета.
При осъществяване на своята дейност контролните органи срещат подкрепата на съвестни и отговорни риболовци, като за съжаление тяхната активност се свежда единствено до подаване на сигнал за нарушение. В същото време в случай на нарушение напрежението в общуването с нарушителите ескалира, често придружено от обидни квалификации и опити за прикриване на деянията или бягство от местонарушението. Затова в повечето случаи се налага участието и съдействието на представители на полицията.
Като резултат от тези усилия за периода 5 – 7 януари при извършения надзор по спазване режима на отговорен риболов на характерни и типични места с условия за бракониерство, са съставени общо 19 броя АУАН, два констативни протокола с покани за съставяне на още 3 броя АУАН и са съставени 31 констативни протокола. При проверките са отнети 11 въдици, 11 макари, 7 тройни куки, 2 мрежички тип „парашутче”, а отнетата и върната обратно във водата е 9.800 кг. риба, основно скобар.”
09.01.2015
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- фен клуб-скобар
За съжаление..... Попаднах на това-познавам и човека -съсед..... Дъщерята беше написала- Ето това е улов- отдолу имаше коментари -ПРОДАЙ МИ! Рибата е от днес! Вие коментирайте-аз думи нямам! Не съм го и очаквал точно от тук! Настроение долу.....
- Прикачени файлове
-
- image.jpg (225.99 KiB) Преглеждано 1031 пъти
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Да се вземе гражданска позиция и да се свидетелства при съставяне на констативен протокол.naskobo написа:http://nariba.com/news/novini/Boi-po-dr ... truma.html" rel="nofollow
- daanndo
- фен клуб-скобар
тия кървясали риби не са на стръв 

Днес на Бело поле - ледоход до 13ч.

след това двама човека 15 риби на троха - и доста откачени
Всички рибета са пуснати обратно.

след това двама човека 15 риби на троха - и доста откачени

Всички рибета са пуснати обратно.
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Срещу краварника ли ловихте? Тва Бело поле е време другата седмица и на мен да ми се отчете 

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Срещу краварника - или по-скоро малко над негоtopsoft написа:Срещу краварника ли ловихте? Тва Бело поле е време другата седмица и на мен да ми се отчете

Отдавна не бях ходил на Бело поле -изключително лошо впечатление ми направи мърсотията по-брега - всякакви пластмаси ,найлонови торбички и т.н.
Освен нас , видях само още един колега да си връща рибите

Относно риболова - всички риби са хванати на задържане и за устата

Под нас имаше двама "колеги" , които ловяха по този начин и всички риби им бяха хванати отвън.
Повечето риби бяха между 1-1.5 кг. , като има отделни екземпляри гонещи 2 кг.
Не мисля да ходя повече там тази зима.
Поздрави
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
-
- ще става разбирач
Покровнишки мост:
Водата малка , бистра.
След 12 часа са хванат единични сконари близо до вливането.
Ушко твърди че;
" Вчера фанах един чувал риба, ма оти фащам, оти фърлям за 6 лв леб.."
Водата малка , бистра.
След 12 часа са хванат единични сконари близо до вливането.
Ушко твърди че;
" Вчера фанах един чувал риба, ма оти фащам, оти фърлям за 6 лв леб.."
-
- фен клуб-скобар
Ушко е месоядно нали?
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- ще става разбирач
Продава.
Изживява риболова като форма на трудова заетост.
Изживява риболова като форма на трудова заетост.