Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от къца - кълве »

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !
Желая ЗДРАВЕ на всички които четат тези редове.На всички воблероконструктори много успехи.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

къца - кълве написа:Ето днешния улов.С тия пълноводни реки на пролет и лятото ще бъде много яко!
https://www.youtube.com/watch?v=jLxVfn2J3a0" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow
Къца, Я тука от това размазано видео видях само некВО утежнение на линията, как е при риболов на плувка???
Ни линия видях, ни воблер, ни нищо??? Вземай се в рЪки, че след още един такъв клип си вън от играта с воблерите в края на декември... Щото те трябва да си "биячи" на кефал и през януари.. Дупки ще копаем в леда, ако ловят наистина кефала... :lol:

Разбира се, че се шегувам, никой разумен рибар не лови кефал по това време на годината и то с воблери де...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Vid написа:[quote="

Разбира се, че се шегувам, никой разумен рибар не лови кефал по това време на годината и то с воблери де...
На 23.12.14 г. температурата на въздуха беше 20 градуса над нулата.Открих причината за лошото качество на клипа.Обектива беше зацапан.Почистих го и исках да направя хубав клип на заснежен бряг на 01.01.15 г. За съжаление температурата вече беше 20 градуса под нулата и нямах пипане.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Мунчо написа:Девет лева за жаба ли виждат очите ми?????
Сега не мога да се съглася с определението "произведенията му са страхотни". Нито с елементарния си дизайн, нито с примитивното си боядисване и разцветка, нито с цената си от 5 лева... Пак казвам - не споря, че ще ловят - избраната форма е предпоставка за интензивна игра, а тя от своя страна - за провокиране на рибите.
Смешното предизвикателство за "дуел" няма да коментирам...
Муня !
Приятелю !
От доста време не си казвал нищо.Показал съм проекта за три сантиметровите воблери които коментирахме.Твоето мнение е важно за мен.
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... &start=615" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 28&t=63289" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Пред фактите и боговете мълчат. :D
Аватар
radogagov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radogagov »

къца - кълве написа:
Мунчо написа:Девет лева за жаба ли виждат очите ми?????
Сега не мога да се съглася с определението "произведенията му са страхотни". Нито с елементарния си дизайн, нито с примитивното си боядисване и разцветка, нито с цената си от 5 лева... Пак казвам - не споря, че ще ловят - избраната форма е предпоставка за интензивна игра, а тя от своя страна - за провокиране на рибите.
Смешното предизвикателство за "дуел" няма да коментирам...
Муня !
Приятелю !
От доста време не си казвал нищо.Показал съм проекта за три сантиметровите воблери които коментирахме.Твоето мнение е важно за мен.
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... &start=615" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 28&t=63289" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow
Едва ли ще ти отговори :roll: По-добре опитай в другия форум.
Изображение Изображение Изображение
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

radogagov написа:
къца - кълве написа:
Мунчо написа: Едва ли ще ти отговори :roll: По-добре опитай в другия форум.
Ако не иска да отговори в другия форум ще бъде същото.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

ivo Vratsa написа:В името на спорта - готов съм на предизвикателството. Аз ще ловя само с Голди. Ако спечеля, да се спре рекламата, ако загубя лично му се извинявам и му подарявам 5 воблера от моята кутия :)
Приятелю !
В Лехчево загуби и ми подари клатушка,но аз не знаех кой си.Беше редно да се представиш и да избера 5 воблера от твоята кутия. :D :D :D
Аватар
rangel_bac
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от rangel_bac »

Еее, Къца, не така, случайно попаднах на предно твое изказване по въпроса:
къца - кълве написа:ivo Vratsa
Заглавие: Re: Къца- кълве воблери BGМнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 8:17 pm
Аватар
ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач

В името на спорта - готов съм на предизвикателството. Аз ще ловя само с Голди. Ако спечеля, да се спре рекламата, ако загубя лично му се извинявам и му подарявам 5 воблера от моята кутия :)
Още веднъж ти благодаря за клатушката.Приемам го като изпълнено обещание. :D
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 28&t=63289" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Би трябвало да е приключен въпроса ;)

По същество - докъде докара по-дребните проекти :fishing1:
(\__/)
(='.'=)
('')_('') This is Bunny. Copy Bunny into your
signature to help him on his way to world domination
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Разбира се,че се шегувам,но Иво можеше да каже нещо.И без това аз не признавам никакви други воблери и щях да му откажа ако беше предложил.Надявам се новите да станат преди забраната.
Аватар
rangel_bac
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от rangel_bac »

Язък, развалих майтапа ;)

Ще чакаме да ги видим, пък и да ги пробваме де. Сигурен съм, че няма да ги видим преди да са се доказали вече на реката ;)

Успех :smt023
(\__/)
(='.'=)
('')_('') This is Bunny. Copy Bunny into your
signature to help him on his way to world domination
Аватар
BaMnup
новобранец
новобранец

Мнение от BaMnup »

Аз па се чудя защо дядо Къцан постоянно пише глупости в темата за воблерите си само и само да я вдигне по високо на страницата?
Красимир Атанасов написа: В момента изглеждаш като куче,което го сърби цвайтера и със задни крака зад ушите препуска през мегданя.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Сигурно и с Иво трябва да контактувам през другия форум. :wink: Някой може да си каже,че ме бОли цвайтера за реванш,но за разлика от Кличко дядо Къцан дава втори шанс. :D Само за удоволствие.Не зависимо от резултата дядо Къцан може да попълни колекцията на Иво с някой уловист къца-кълве та и той да усети радостта от успешния риболов. :D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

bountyhunter
Заглавие: Re: БГ воблероконструкториUNREAD_POSTПубликувано на: Съб Яну 24, 2015 5:17 pm
bountyhunter
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Харесвания: 0 пост
Харесано: 11 поста
къца - кълве написа:
Павел Иванов написа:
Тъй , тъй , подготвяй се , па след седмица ще ги видим на живо и в бойна обстановка тез изчадия :D
Какво да правим като не сме готови с изчадията за пъстърва? :D

Mи кво прави цяла зима ? :lol: :lol: :lol:

Извинявам се,че ще отговоря тук.Не искам да караме Павката да почиства след нас. :D
Ако зависеше само от мен вече щях да ги тествам. Матричаря ме взема между другото и ми прави отстъпка.Не е удобно да му давам зор.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Имам предложение към дамите !
Ако жена по бански направи един клип с едно улавяне така,че да се вижда ясно жената и воблера ще получи десет воблера с безплатна доставка.По монокини награда по договаряне. :D Няма да е трудно да хванете с "къца-кълве"по трудно ще направите и качите клипа.Трябва да го качите в You Tube и да го озаглавите "къца - кълве воблери БГ".Предложението важи до появата на три клипа. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”