Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- къца - кълве
- сериозен играч
Re: Къца- кълве воблери BG
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !
Желая ЗДРАВЕ на всички които четат тези редове.На всички воблероконструктори много успехи.
Желая ЗДРАВЕ на всички които четат тези редове.На всички воблероконструктори много успехи.
- Vid
- кандидат преподавател
Къца, Я тука от това размазано видео видях само некВО утежнение на линията, как е при риболов на плувка???къца - кълве написа:Ето днешния улов.С тия пълноводни реки на пролет и лятото ще бъде много яко!
https://www.youtube.com/watch?v=jLxVfn2J3a0" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow
Ни линия видях, ни воблер, ни нищо??? Вземай се в рЪки, че след още един такъв клип си вън от играта с воблерите в края на декември... Щото те трябва да си "биячи" на кефал и през януари.. Дупки ще копаем в леда, ако ловят наистина кефала...

Разбира се, че се шегувам, никой разумен рибар не лови кефал по това време на годината и то с воблери де...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
На 23.12.14 г. температурата на въздуха беше 20 градуса над нулата.Открих причината за лошото качество на клипа.Обектива беше зацапан.Почистих го и исках да направя хубав клип на заснежен бряг на 01.01.15 г. За съжаление температурата вече беше 20 градуса под нулата и нямах пипане.Vid написа:[quote="
Разбира се, че се шегувам, никой разумен рибар не лови кефал по това време на годината и то с воблери де...
- къца - кълве
- сериозен играч
Муня !Мунчо написа:Девет лева за жаба ли виждат очите ми?????
Сега не мога да се съглася с определението "произведенията му са страхотни". Нито с елементарния си дизайн, нито с примитивното си боядисване и разцветка, нито с цената си от 5 лева... Пак казвам - не споря, че ще ловят - избраната форма е предпоставка за интензивна игра, а тя от своя страна - за провокиране на рибите.
Смешното предизвикателство за "дуел" няма да коментирам...
Приятелю !
От доста време не си казвал нищо.Показал съм проекта за три сантиметровите воблери които коментирахме.Твоето мнение е важно за мен.
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... &start=615" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 28&t=63289" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
- къца - кълве
- сериозен играч
Пред фактите и боговете мълчат. 

- radogagov
- ще става разбирач
Едва ли ще ти отговорикъца - кълве написа:Муня !Мунчо написа:Девет лева за жаба ли виждат очите ми?????
Сега не мога да се съглася с определението "произведенията му са страхотни". Нито с елементарния си дизайн, нито с примитивното си боядисване и разцветка, нито с цената си от 5 лева... Пак казвам - не споря, че ще ловят - избраната форма е предпоставка за интензивна игра, а тя от своя страна - за провокиране на рибите.
Смешното предизвикателство за "дуел" няма да коментирам...
Приятелю !
От доста време не си казвал нищо.Показал съм проекта за три сантиметровите воблери които коментирахме.Твоето мнение е важно за мен.
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... &start=615" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 28&t=63289" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow

- къца - кълве
- сериозен играч
Ако не иска да отговори в другия форум ще бъде същото.radogagov написа:къца - кълве написа:Мунчо написа: Едва ли ще ти отговориПо-добре опитай в другия форум.
- къца - кълве
- сериозен играч
Приятелю !ivo Vratsa написа:В името на спорта - готов съм на предизвикателството. Аз ще ловя само с Голди. Ако спечеля, да се спре рекламата, ако загубя лично му се извинявам и му подарявам 5 воблера от моята кутия
В Лехчево загуби и ми подари клатушка,но аз не знаех кой си.Беше редно да се представиш и да избера 5 воблера от твоята кутия.

- rangel_bac
- вече хвърля и на тежко
Еее, Къца, не така, случайно попаднах на предно твое изказване по въпроса:

По същество - докъде докара по-дребните проекти
Би трябвало да е приключен въпросакъца - кълве написа:ivo Vratsa
Заглавие: Re: Къца- кълве воблери BGМнениеПубликувано на: Вто Авг 14, 2012 8:17 pm
Аватар
ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач
В името на спорта - готов съм на предизвикателството. Аз ще ловя само с Голди. Ако спечеля, да се спре рекламата, ако загубя лично му се извинявам и му подарявам 5 воблера от моята кутия
Още веднъж ти благодаря за клатушката.Приемам го като изпълнено обещание.
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 28&t=63289" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow

По същество - докъде докара по-дребните проекти

(\__/)
(='.'=)
('')_('') This is Bunny. Copy Bunny into your
signature to help him on his way to world domination
(='.'=)
- къца - кълве
- сериозен играч
Разбира се,че се шегувам,но Иво можеше да каже нещо.И без това аз не признавам никакви други воблери и щях да му откажа ако беше предложил.Надявам се новите да станат преди забраната.
- rangel_bac
- вече хвърля и на тежко
Язък, развалих майтапа 
Ще чакаме да ги видим, пък и да ги пробваме де. Сигурен съм, че няма да ги видим преди да са се доказали вече на реката
Успех

Ще чакаме да ги видим, пък и да ги пробваме де. Сигурен съм, че няма да ги видим преди да са се доказали вече на реката

Успех

(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
Аз па се чудя защо дядо Къцан постоянно пише глупости в темата за воблерите си само и само да я вдигне по високо на страницата?
Красимир Атанасов написа: В момента изглеждаш като куче,което го сърби цвайтера и със задни крака зад ушите препуска през мегданя.
- къца - кълве
- сериозен играч
Сигурно и с Иво трябва да контактувам през другия форум.
Някой може да си каже,че ме бОли цвайтера за реванш,но за разлика от Кличко дядо Къцан дава втори шанс.
Само за удоволствие.Не зависимо от резултата дядо Къцан може да попълни колекцията на Иво с някой уловист къца-кълве та и той да усети радостта от успешния риболов. 

- къца - кълве
- сериозен играч
bountyhunter
Заглавие: Re: БГ воблероконструкториUNREAD_POSTПубликувано на: Съб Яну 24, 2015 5:17 pm
bountyhunter
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Харесвания: 0 пост
Харесано: 11 поста
къца - кълве написа:
Павел Иванов написа:
Тъй , тъй , подготвяй се , па след седмица ще ги видим на живо и в бойна обстановка тез изчадия
Какво да правим като не сме готови с изчадията за пъстърва?
Mи кво прави цяла зима ?

Извинявам се,че ще отговоря тук.Не искам да караме Павката да почиства след нас.
Ако зависеше само от мен вече щях да ги тествам. Матричаря ме взема между другото и ми прави отстъпка.Не е удобно да му давам зор.
Заглавие: Re: БГ воблероконструкториUNREAD_POSTПубликувано на: Съб Яну 24, 2015 5:17 pm
bountyhunter
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Харесвания: 0 пост
Харесано: 11 поста
къца - кълве написа:
Павел Иванов написа:
Тъй , тъй , подготвяй се , па след седмица ще ги видим на живо и в бойна обстановка тез изчадия

Какво да правим като не сме готови с изчадията за пъстърва?

Mи кво прави цяла зима ?

Извинявам се,че ще отговоря тук.Не искам да караме Павката да почиства след нас.

Ако зависеше само от мен вече щях да ги тествам. Матричаря ме взема между другото и ми прави отстъпка.Не е удобно да му давам зор.
- къца - кълве
- сериозен играч
Имам предложение към дамите !
Ако жена по бански направи един клип с едно улавяне така,че да се вижда ясно жената и воблера ще получи десет воблера с безплатна доставка.По монокини награда по договаряне.
Няма да е трудно да хванете с "къца-кълве"по трудно ще направите и качите клипа.Трябва да го качите в You Tube и да го озаглавите "къца - кълве воблери БГ".Предложението важи до появата на три клипа. 
Ако жена по бански направи един клип с едно улавяне така,че да се вижда ясно жената и воблера ще получи десет воблера с безплатна доставка.По монокини награда по договаряне.