Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бял червей
Модератор: dantho.mihov
Бял червей
Искам да питам примерно ако си взема бял червей в петък и го държа събота и неделя как и каде да го съхраня???
- stelco
- ще става разбирач
Re: Бял червей
В хладилника!
Ама що питаш пак?
Ама що питаш пак?
Не в фризер или хладилник и ще издържът ли 3дена
А сложи ги във фризера ............... Ако се "пресни", зимата в неутопляемо помещение ,стига да не пада температурата под нулата не е проблем да изкарат 3 дена.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Във фризера няма ли да е сдудено или е добре
- barutchiata ©
- Администратор
У фризера са изпънали търнаците!
- barutchiata ©
- Администратор
Хладилника поддържа температура около +2-+7 градуса .Това е добра температура за белите червеи да издържат дълго време. После на реката ако е студено в кутия и в джоба за да са гимнастици.

Благодаря
- Don4o_62
- учете се от него
Има един номер използван от търговците,да ги пазят повече време във сънно състояние,слагат ги плик и максимално изтеглят въздуха,да станат еднородна маса и ги слагат в камерата на стар хладилник - те им са такива повечето де в магазинчетата - намален до минимално и така карат повече от месец,после като се разопаковат и стоплят, веднага тръгват на виззарядка 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Аз така се излъгах, та отиде едно кило зян. В найлонов плик, минимално въздух в него и в хладилната чанта. На вторият ден имах изпънати червеи. Тези които си бяха в кутийката нищо им нямаше. Дори в препълнена кутийка дават фира по-рано.
- Don4o_62
- учете се от него
Колега,писал съм че се слагат в КАМЕРАТА на минимално пуснат хладилник,в хладилна чанта са били в кондиция и са се задушили при изтегления въздухКАЯ написа:Аз така се излъгах, та отиде едно кило зян. В найлонов плик, минимално въздух в него и в хладилната чанта.
лично съм гледал как човека ги вади от камерата и като ги отвори след малко взеха да шават,иначе бих ли писал тия неща ако не съм го виждал....
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Може и да си прав. В хладилната ми чанта е около нулата с нискотемпературни охладители. Вероятно трябва по-ниска температура. Само дано не замръзнат при температури под нулата. Понеже и аз го бях чувал този вариант, та затова пробвах. Иначе не речи да пробвам следващият път с изкуствен лед. Каква температура приблизително е нужна?
Държал съм ги и в камерата, но там е отрицателна температура и замръзнаха. Резултат изпънат червей.
Държал съм ги и в камерата, но там е отрицателна температура и замръзнаха. Резултат изпънат червей.
- panddov
- вече хвърля и на тежко
Аз ги слагам в кутията която използвам за риболов(кутия от сладолед,ползвам я вече доста години).Малко царевично брашно,после кутията в пликче за сандвичи,връзвам здраво и в отделението за зеленчуци,или най-долното в хладилника.Ако искайте вярвайте или не ,но издържат почти месец живи .Има и кастери ,има и умрели ,но и много живи!
Това го правя от години и го гарантирам ,че е вярно!Един път седмично късам плика,малко на въздух и отново в плика!
Никога не изхвърлям червей и захранка след риболов.Захранката във фризера,на риболов само я освежавам с нова .....Така винаги имам стръв във всяко едно време.Сиромах човек ,жив гявол!

-
- ще става разбирач
Друг е въпроса че ако не си търговец,що ти е да ги съхраняваш толкова много, днешно време червеи,дал господ.
- panddov
- вече хвърля и на тежко
Защо ли...?Ами като решиш късно вечерта ,че ще ходиш утре рано ,откъде ще вземеш...?Ще ги чакам да се наспятmaverini написа:Друг е въпроса че ако не си търговец,що ти е да ги съхраняваш толкова много, днешно време червеи,дал господ.