Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Богров 2015г.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Богров 2015г.
Нищо не казваш за неделяqno_zloo написа:Koлеги Богров ще отвори събота и неделя 7-8 Февруари , информация че рибите са се раздвижили и ще падне риболов , аз ще съм там. Успех с тупалките.

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не в неделя се капотирахме с 10кг. пържоли, сутринта ни затрупа снежко въдиците после на обяд по къс ръкав, не беше нормално . Също не скачаха рибите , но днес инфото ми е че вече има движение , значи и риболов ще падне.
SammY написа:Колега , май няма да се разберем ... проблема на форумите ... пишеш едно , мислиш едно , а всеки го тълкува по различен начинНе бива да издребняваме толкова и да съдим толкова лесно без да знаем за какво иде реч
Мисля че с горния пост се слага край на това отклонение от темата
Колега тия риби от богоров не могат да стъпят и на едната люспа на дивите шарани,върви примерно на Жребчево и хвани 3-4 кг. шаранче да ти просветне къде е истината ,тогава и ти ще познаеш дивите шарани който пускат в такива локви

Като не кълве аз ще клъвна.
- SammY
- фен клуб-скобар
Хах хвана ме
Не съм хващал шаран на Жребчево и е силно вероятно никога да не ми се случи ... такива риби не търся и ако хвана ще е много случайно . Обаче той дивия шаран дали знае , че е в Богров примерно , а не в Жребчево ... едва ли
Има си места където рибата просто е по борбена от нормалното и веднага мога да ти посоча един такъв платен язовир... сръвнението се прави с ... Копринка и .... тайна 
На слука !
п.п. Дивите шарани си ги познавам добре и на снимка и на живо ... лошото е , че намаляват и по дивите водоеми ... топчестите/голи шарани вземат преднина , но за това сами сме си виновни ...

На слука !
п.п. Дивите шарани си ги познавам добре и на снимка и на живо ... лошото е , че намаляват и по дивите водоеми ... топчестите/голи шарани вземат преднина , но за това сами сме си виновни ...
Може и да не знае ама ще разбереSammY написа: Обаче той дивия шаран дали знае , че е в Богров примерно , а не в Жребчево ... едва ли![]()

написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
- SammY
- фен клуб-скобар
Е как няма да разбере ... ще го върнат във водата и веднага ще му светне , че не е в Жребчево 

- antivik
- кандидат преподавател
Всеки като го боднат 6-7 пъти по джуките, като го подърпат и покепчосват и за капак хуманно го намацат с антибиотици по мутрата, ще се научи.... 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
А бе нямах това в предвид ама както и да е, не ми се спори
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
- SammY
- фен клуб-скобар
Знам , че нямаше това в предвид , но предвид случващото се по язовирите ни , шегата е много на място според мен 

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колеги понеже природата е против нас утре няма да работи.
Това ми харесаseeker2 написа:шопарите ще останат гладни...

LET'S GO!
- kukukuka
- кандидат преподавател

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- dragonaz
- научил се да хвърля
Мариане, ти като пресаташе и официално лице на Богров лейк нямаш ли възможност да поговориш със собственика, да осигури един камион с чакъл да засипе дупките от към село Долни Богров, за да може да се минава от там спокойно, а не да се притеснява човек, че дере по дюшемето.qno_zloo написа:Колеги понеже природата е против нас утре няма да работи.
Мисля, че един такъв сериозен водоем със сериозно управление не би следвало да допуска да се образуват тези кратери там.
Какво ще кажеш?

Е да ама това е Булгаристан, не някакви там Англия и Франция, затова такаqno_zloo написа:Хора , рибите са от рибарник, кой ще хване 5 шарана зимата , дори и със мрежа стига сте се кара ли, Англия и Франция си размениха по 100 риби никой не каза нищо.

Дори да са от държавен водоем поне са живи и в перфектно здраве, и ще оцелеят още дълги години на Богров

Като го хванат на Богров, 99,9 процента ще има фото и обратно във водата. И ще продължи да живее. Дори да е хванат на държавен водоем (ако е законно хванат, разбира се) адмирирам и аплодирам с двете ръце факта, че е пренесен да живее на Богров, вместо да е разфасован в някой фризер! Такива мити работи, драги ми смехурко...стига със спама, засега

По темата, аз ще се пробвам да закача някой от тия шопари, пък било то и на Богров, вместо Пясъчник