Богров 2015г.

Модератори: bobopeli, sapuna

(bubsa)
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Богров 2015г.

Мнение от (bubsa) »

qno_zloo написа:Koлеги Богров ще отвори събота и неделя 7-8 Февруари , информация че рибите са се раздвижили и ще падне риболов , аз ще съм там. Успех с тупалките.
Нищо не казваш за неделя :roll: Имаше ли :fishing5:
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

Не в неделя се капотирахме с 10кг. пържоли, сутринта ни затрупа снежко въдиците после на обяд по къс ръкав, не беше нормално . Също не скачаха рибите , но днес инфото ми е че вече има движение , значи и риболов ще падне.
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Аватар
Rud
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Rud »

SammY написа:Колега , май няма да се разберем ... проблема на форумите ... пишеш едно , мислиш едно , а всеки го тълкува по различен начин :) Не бива да издребняваме толкова и да съдим толкова лесно без да знаем за какво иде реч :)
Мисля че с горния пост се слага край на това отклонение от темата :)

Колега тия риби от богоров не могат да стъпят и на едната люспа на дивите шарани,върви примерно на Жребчево и хвани 3-4 кг. шаранче да ти просветне къде е истината ,тогава и ти ще познаеш дивите шарани който пускат в такива локви :D
Като не кълве аз ще клъвна.
Аватар
SammY
фен клуб-скобар

Мнение от SammY »

Хах хвана ме :) Не съм хващал шаран на Жребчево и е силно вероятно никога да не ми се случи ... такива риби не търся и ако хвана ще е много случайно . Обаче той дивия шаран дали знае , че е в Богров примерно , а не в Жребчево ... едва ли :) Има си места където рибата просто е по борбена от нормалното и веднага мога да ти посоча един такъв платен язовир... сръвнението се прави с ... Копринка и .... тайна :)
На слука !
п.п. Дивите шарани си ги познавам добре и на снимка и на живо ... лошото е , че намаляват и по дивите водоеми ... топчестите/голи шарани вземат преднина , но за това сами сме си виновни ...
Изображение
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rado25 »

SammY написа: Обаче той дивия шаран дали знае , че е в Богров примерно , а не в Жребчево ... едва ли :)
Може и да не знае ама ще разбере :wink:
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Аватар
SammY
фен клуб-скобар

Мнение от SammY »

Е как няма да разбере ... ще го върнат във водата и веднага ще му светне , че не е в Жребчево :)
Изображение
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Всеки като го боднат 6-7 пъти по джуките, като го подърпат и покепчосват и за капак хуманно го намацат с антибиотици по мутрата, ще се научи.... :twisted:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rado25 »

А бе нямах това в предвид ама както и да е, не ми се спори
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Аватар
SammY
фен клуб-скобар

Мнение от SammY »

Знам , че нямаше това в предвид , но предвид случващото се по язовирите ни , шегата е много на място според мен :)
Изображение
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

Колеги понеже природата е против нас утре няма да работи.
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Аватар
seeker2
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от seeker2 »

шопарите ще останат гладни...
Кеф ,цена няма
Аватар
sunday_29
новобранец
новобранец

Мнение от sunday_29 »

seeker2 написа:шопарите ще останат гладни...
Това ми хареса :lol: ...и в този ред на мисли, какво става с дивото прасе след като го затворят ? Става шопар :!:
LET'S GO!
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

:lol: диво,питомно все е за масата.единье и пиенье :drinkers:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
dragonaz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dragonaz »

qno_zloo написа:Колеги понеже природата е против нас утре няма да работи.
Мариане, ти като пресаташе и официално лице на Богров лейк нямаш ли възможност да поговориш със собственика, да осигури един камион с чакъл да засипе дупките от към село Долни Богров, за да може да се минава от там спокойно, а не да се притеснява човек, че дере по дюшемето.
Мисля, че един такъв сериозен водоем със сериозно управление не би следвало да допуска да се образуват тези кратери там.
Какво ще кажеш?
Изображение
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ILEGAL »

qno_zloo написа:Хора , рибите са от рибарник, кой ще хване 5 шарана зимата , дори и със мрежа стига сте се кара ли, Англия и Франция си размениха по 100 риби никой не каза нищо.
Е да ама това е Булгаристан, не някакви там Англия и Франция, затова така :idea: .

Дори да са от държавен водоем поне са живи и в перфектно здраве, и ще оцелеят още дълги години на Богров :fishing12: . Един колега беше писал, че иска да се бори с такъв Шарко на Пясъчник :fishing9: . Супер, обаче на Пясъчник ако го хване бай Гошо от Долно Нанагорнище, тоя шаран 99,9 процента ще свърши в тигана. :evil:

Като го хванат на Богров, 99,9 процента ще има фото и обратно във водата. И ще продължи да живее. Дори да е хванат на държавен водоем (ако е законно хванат, разбира се) адмирирам и аплодирам с двете ръце факта, че е пренесен да живее на Богров, вместо да е разфасован в някой фризер! Такива мити работи, драги ми смехурко...стига със спама, засега :) .

По темата, аз ще се пробвам да закача някой от тия шопари, пък било то и на Богров, вместо Пясъчник :fishing3: ! Накука на всички добросъвестни колеги през тая година и нека се караме по-малко за глупости! :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”