Долни Богров-платеното

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Долни Богров-платеното

Мнение от qno_zloo »

Колеги понеже природата е против нас утре няма да работи.
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Аватар
sandogb
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sandogb »

неделя?
Аватар
dragonaz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dragonaz »

qno_zloo написа:Колеги понеже природата е против нас утре няма да работи.

Мариане, ти като пресаташе и официално лице на Богров лейк нямаш ли възможност да поговориш със собственика, да осигури един камион с чакъл да засипе дупките от към село Долни Богров, за да може да се минава от там спокойно, а не да се притеснява човек, че дере по дюшемето.
Мисля, че един такъв сериозен водоем със сериозно управление не би следвало да допуска да се образуват тези кратери там.
Какво ще кажеш?
Изображение
(bubsa)
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от (bubsa) »

dragonaz написа:

Мариане, ти като пресаташе и официално лице на Богров лейк нямаш ли възможност да поговориш със собственика, да осигури един камион с чакъл да засипе дупките от към село Долни Богров, за да може да се минава от там спокойно, а не да се притеснява човек, че дере по дюшемето.
Мисля, че един такъв сериозен водоем със сериозно управление не би следвало да допуска да се образуват тези кратери там.
Какво ще кажеш?
Аз мога да я свърша тая работа.Само се разберете със собственика за парите.По-добре ще стане със фрезован асфалт.
Аватар
glarysaaa
новобранец
новобранец

Мнение от glarysaaa »

Здравейте колеги какво е положението на водоема. Големите красавци разбутали ли са рибата :) :) :)
searnox
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от searnox »

dragonaz написа:

Какво ще кажеш?

Супер идея, колега, но няма да се случи за съжаление. И аз съм брал ядове покрай ямите по черния път уви.
Дори и по някаква магическа причина собственика да се навие да налее 300-400 кинта в общински "път", ремонта няма да издържи повече от година. От там минават селско стопански машини които в комбианция с дъжд и сняг ще върнат нещата в оригиналния им вид.
(bubsa)
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от (bubsa) »

searnox написа:
dragonaz написа:

Какво ще кажеш?

Супер идея, колега, но няма да се случи за съжаление. И аз съм брал ядове покрай ямите по черния път уви.
Дори и по някаква магическа причина собственика да се навие да налее 300-400 кинта в общински "път", ремонта няма да издържи повече от година. От там минават селско стопански машини които в комбианция с дъжд и сняг ще върнат нещата в оригиналния им вид.
Около 350лв е само чакъла с превоза(около 30тона)но и нещо трябва да го разбута по дупките.Принципно не е нищо непостижимо,но на арендатора му дреме.С дупки или не пак ще си ходиме и ще ни събира паричките...
searnox
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от searnox »

Какво е положението на язовира, ще работи ли през почивните дни, нивото на водата дигнало ли се е много от есента?
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Преди малко минах с колата. Пълен е до ръба.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
dragonaz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dragonaz »

chirusa_bg написа:Преди малко минах с колата. Пълен е до ръба.
А пътя от към Долни Богров как е в момента?
Става дума за големите дупки преди водоема?
Изображение
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

Богров Лейк ще работи и четрите почивни дни в нормално работно време, заповядай те!
Изображение
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Аватар
dragonaz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dragonaz »

След като мрънках тук във форума и молих Мариан да поговори със собственика на водоема да затрупа дупките по пътя към водоема от страна на село Долни Богров се оказа, че някой е запълнил дупките, доколкото е можал.
Интересно, че тази инициатива сякаш не е дошла от собственика на водоема, а от някой друг, който в момента остава анонимен.
Много ми е интересно кой е направил тази добрина, за да го черпя и да му стисна ръката.
Изображение
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Как е положението колеги.Даите някакво инфо,че реките не стават и ще трябва да се ориентирам за уйкенда.Активни ли са рибите мач,фидер.....
Аватар
sunday_29
новобранец
новобранец

Мнение от sunday_29 »

chokoboy написа:Как е положението колеги.Даите някакво инфо,че реките не стават и ще трябва да се ориентирам за уйкенда.Активни ли са рибите мач,фидер.....
Щом имаш мерак за това място виж тук http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 3&start=60" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
LET'S GO!
valioman
новобранец
новобранец

Мнение от valioman »

Някой знае ли кога ще отворят Богров и през седмицата ?
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”