Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Долни Богров-платеното
Модератор: Paublo_Eskobar
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Долни Богров-платеното
Колеги понеже природата е против нас утре няма да работи.
неделя?
- dragonaz
- научил се да хвърля
qno_zloo написа:Колеги понеже природата е против нас утре няма да работи.
Мариане, ти като пресаташе и официално лице на Богров лейк нямаш ли възможност да поговориш със собственика, да осигури един камион с чакъл да засипе дупките от към село Долни Богров, за да може да се минава от там спокойно, а не да се притеснява човек, че дере по дюшемето.
Мисля, че един такъв сериозен водоем със сериозно управление не би следвало да допуска да се образуват тези кратери там.
Какво ще кажеш?

-
- вече хвърля и на тежко
Аз мога да я свърша тая работа.Само се разберете със собственика за парите.По-добре ще стане със фрезован асфалт.dragonaz написа:qno_zloo написа:Колеги понеже природата е против нас утре няма да работи.
Мариане, ти като пресаташе и официално лице на Богров лейк нямаш ли възможност да поговориш със собственика, да осигури един камион с чакъл да засипе дупките от към село Долни Богров, за да може да се минава от там спокойно, а не да се притеснява човек, че дере по дюшемето.
Мисля, че един такъв сериозен водоем със сериозно управление не би следвало да допуска да се образуват тези кратери там.
Какво ще кажеш?
Здравейте колеги какво е положението на водоема. Големите красавци разбутали ли са рибата

dragonaz написа:qno_zloo написа:Колеги понеже природата е против нас утре няма да работи.
Какво ще кажеш?
Супер идея, колега, но няма да се случи за съжаление. И аз съм брал ядове покрай ямите по черния път уви.
Дори и по някаква магическа причина собственика да се навие да налее 300-400 кинта в общински "път", ремонта няма да издържи повече от година. От там минават селско стопански машини които в комбианция с дъжд и сняг ще върнат нещата в оригиналния им вид.
-
- вече хвърля и на тежко
Около 350лв е само чакъла с превоза(около 30тона)но и нещо трябва да го разбута по дупките.Принципно не е нищо непостижимо,но на арендатора му дреме.С дупки или не пак ще си ходиме и ще ни събира паричките...searnox написа:dragonaz написа:qno_zloo написа:Колеги понеже природата е против нас утре няма да работи.
Какво ще кажеш?
Супер идея, колега, но няма да се случи за съжаление. И аз съм брал ядове покрай ямите по черния път уви.
Дори и по някаква магическа причина собственика да се навие да налее 300-400 кинта в общински "път", ремонта няма да издържи повече от година. От там минават селско стопански машини които в комбианция с дъжд и сняг ще върнат нещата в оригиналния им вид.
Какво е положението на язовира, ще работи ли през почивните дни, нивото на водата дигнало ли се е много от есента?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Преди малко минах с колата. Пълен е до ръба.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- dragonaz
- научил се да хвърля
А пътя от към Долни Богров как е в момента?chirusa_bg написа:Преди малко минах с колата. Пълен е до ръба.
Става дума за големите дупки преди водоема?

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Богров Лейк ще работи и четрите почивни дни в нормално работно време, заповядай те!

- dragonaz
- научил се да хвърля
След като мрънках тук във форума и молих Мариан да поговори със собственика на водоема да затрупа дупките по пътя към водоема от страна на село Долни Богров се оказа, че някой е запълнил дупките, доколкото е можал.
Интересно, че тази инициатива сякаш не е дошла от собственика на водоема, а от някой друг, който в момента остава анонимен.
Много ми е интересно кой е направил тази добрина, за да го черпя и да му стисна ръката.
Интересно, че тази инициатива сякаш не е дошла от собственика на водоема, а от някой друг, който в момента остава анонимен.
Много ми е интересно кой е направил тази добрина, за да го черпя и да му стисна ръката.

Как е положението колеги.Даите някакво инфо,че реките не стават и ще трябва да се ориентирам за уйкенда.Активни ли са рибите мач,фидер.....
Щом имаш мерак за това място виж тук http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 3&start=60" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;chokoboy написа:Как е положението колеги.Даите някакво инфо,че реките не стават и ще трябва да се ориентирам за уйкенда.Активни ли са рибите мач,фидер.....
LET'S GO!
Някой знае ли кога ще отворят Богров и през седмицата ?