Гърция-Фанари и Порто Лагос
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Гърция-Фанари и Порто Лагос
Здравейте колеги днеска се поразходихме до Порто Лагос и Фанари да пробваме как е риболова,но уви все още няма нищо. Пробвахме на дъно и воблери но нищо. Ще се пробваме пак към средата на март,така ми каза и човекът от рибарския магазин на Порто Лагос.
вчера ходих за риба на порто лагос но водата беше като боза на пристанището.от там се грабнах да отида на каманите отпред но пак бес късмет,пътят към горичката беше раскопан и се отказах от риболова на порто лагос.
Тръгнах към Авдира но пак нямах късмет,пътят за мандра беше затворен и насипан с пясак.
намерих друг път да стигна до пристанището на Авдира по хвърлях 2 часа и нищо не излезе.
но поне си направих една разходка до морето да ми мине мирака за риболов.
Тръгнах към Авдира но пак нямах късмет,пътят за мандра беше затворен и насипан с пясак.
намерих друг път да стигна до пристанището на Авдира по хвърлях 2 часа и нищо не излезе.
но поне си направих една разходка до морето да ми мине мирака за риболов.
Здр. колеги, някой ходил ли е скоро на Порто Лагос има ли риболов на спининг. Защото мисля в неделя да се пробвам.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Здр. колеги, някой ходил ли е скоро на Порто Лагос има ли риболов на спининг.
Аз,миналата неделя.
Не,водата е боза,така ще е най-вероятно още най-малко две седмици.
Аз,миналата неделя.
Не,водата е боза,така ще е най-вероятно още най-малко две седмици.
валатът не най-лошото нещо на света
пробвай колега може да се е завъртяла някаква риба нищо не се знае. щом едни познати са вадили октоподи може и риба да излиза,тъкмо и ще споделиш как е положението там
Преди малко се прибрах от Гръцко.На ПортоЛагос водата е боза и не съм бробвал,от там на Авдира похвърлях воблери до 10 ч. но нищо. Мисля, че още е рано и рибата е навътре.
Здравейте Колеги,
Ходих на два пъти в едно много приятно хотелче в Гъция - Порто Лагос. Собственика се казва Аргирис но му загубих телефона. Ако някой може да помогне, моля да ми израти телфона на пощата atanasf@yahoo.com" rel="nofollow
Предварително Благодаря,
Наско
Ходих на два пъти в едно много приятно хотелче в Гъция - Порто Лагос. Собственика се казва Аргирис но му загубих телефона. Ако някой може да помогне, моля да ми израти телфона на пощата atanasf@yahoo.com" rel="nofollow
Предварително Благодаря,
Наско
-
- новобранец
аз да попитам, при неуспешен риболов (както се очаква при мен) може ли да се купи прясна риба за скарата от някъде? аз ще съм в района на авдира/миродато.
Ами на самото пристанище на авдира има риболовни лодки и сутрин може да си купиш от рибарите.gorgy_ski написа:аз да попитам, при неуспешен риболов (както се очаква при мен) може ли да се купи прясна риба за скарата от някъде? аз ще съм в района на авдира/миродато.
-
- новобранец
тва е добре
мерси

мерси
Здравейте колеги, към средата на май месец се очертава да съм отпуска няколко дена и мисля да отскоча до Гърция. ..смятам да повъртя спининга на Фанари. Интересува ме дали и там сега е забранен риболова, както при нас и иска ли се някакъв билет? Също така какви воблери бихте ми препоръчали и какви риби мога да уловя в района на Фанари...Благодаря и наслука!
to4eh написа:Здравейте колеги, към средата на май месец се очертава да съм отпуска няколко дена и мисля да отскоча до Гърция. ..смятам да повъртя спининга на Фанари. Интересува ме дали и там сега е забранен риболова, както при нас и иска ли се някакъв билет? Също така какви воблери бихте ми препоръчали и какви риби мога да уловя в района на Фанари...Благодаря и наслука!
Риболова в Гърция не е забранен и не се изисква билет за ловене от брега.За примамките нещата са доста относителни,като размер трябва да имаш от 7 до 19см воблери и малко "железа",за марките има доста коментирани теми-като за начало може да пробваш с Рапала Макс Рап-11,13,17см,за мен е много добър.За видовете риба,които се навъртат там,нямам предства,защото нямам инфо за този район,но предполага се лаврак,лефер,лица
утре сутринта отивам да си пробвам късмета на Порто Лагос ще повъртиме малко за лаврак или лефер пък каквото се хване!
Здравейте,малко информация и от мен.Няма абсолютно никаква риба от воблери на Порто Лагос до риболов на леко на Мароня никаква риба не удари.Приказвах с хората от рибаския магазин на Порто Лагос и те ми обясниха че има риболов но само от лодка от брега няма или е много слаб риболова на хищник.
Здравейте колеги, малко прясно инфо от Фанари - в частност района на "малкия" плаж, камъните след пристанището. Вчера от 9.00 до 14-14.30 на плувка и дъно с почти всички видове естествена стръв - червеи, пилешко месо, раци, месо от зарган, миди - само 1 морски кефал около килограм...Уловен на дъно със стръв миди събрани в района на пристанището. Никаква следа от ципура, лаврак или загран...явно е рано още.