Гърция-Фанари и Порто Лагос

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
niko81
новобранец
новобранец

Re: Гърция-Фанари и Порто Лагос

Мнение от niko81 »

Здравейте колеги днеска се поразходихме до Порто Лагос и Фанари да пробваме как е риболова,но уви все още няма нищо. Пробвахме на дъно и воблери но нищо. Ще се пробваме пак към средата на март,така ми каза и човекът от рибарския магазин на Порто Лагос.
pier77bg
новобранец
новобранец

Мнение от pier77bg »

вчера ходих за риба на порто лагос но водата беше като боза на пристанището.от там се грабнах да отида на каманите отпред но пак бес късмет,пътят към горичката беше раскопан и се отказах от риболова на порто лагос.
Тръгнах към Авдира но пак нямах късмет,пътят за мандра беше затворен и насипан с пясак.
намерих друг път да стигна до пристанището на Авдира по хвърлях 2 часа и нищо не излезе.
но поне си направих една разходка до морето да ми мине мирака за риболов.
Аватар
vader
новобранец
новобранец

Мнение от vader »

Здр. колеги, някой ходил ли е скоро на Порто Лагос има ли риболов на спининг. Защото мисля в неделя да се пробвам.
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Здр. колеги, някой ходил ли е скоро на Порто Лагос има ли риболов на спининг.
Аз,миналата неделя.
Не,водата е боза,така ще е най-вероятно още най-малко две седмици.
валатът не най-лошото нещо на света
niko81
новобранец
новобранец

Мнение от niko81 »

пробвай колега може да се е завъртяла някаква риба нищо не се знае. щом едни познати са вадили октоподи може и риба да излиза,тъкмо и ще споделиш как е положението там
Аватар
vader
новобранец
новобранец

Мнение от vader »

Преди малко се прибрах от Гръцко.На ПортоЛагос водата е боза и не съм бробвал,от там на Авдира похвърлях воблери до 10 ч. но нищо. Мисля, че още е рано и рибата е навътре.
atanasf
новобранец
новобранец

Мнение от atanasf »

Здравейте Колеги,

Ходих на два пъти в едно много приятно хотелче в Гъция - Порто Лагос. Собственика се казва Аргирис но му загубих телефона. Ако някой може да помогне, моля да ми израти телфона на пощата atanasf@yahoo.com" rel="nofollow

Предварително Благодаря,
Наско
gorgy_ski
новобранец
новобранец

Мнение от gorgy_ski »

аз да попитам, при неуспешен риболов (както се очаква при мен) може ли да се купи прясна риба за скарата от някъде? аз ще съм в района на авдира/миродато.
odisei71
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от odisei71 »

gorgy_ski написа:аз да попитам, при неуспешен риболов (както се очаква при мен) може ли да се купи прясна риба за скарата от някъде? аз ще съм в района на авдира/миродато.
Ами на самото пристанище на авдира има риболовни лодки и сутрин може да си купиш от рибарите.
gorgy_ski
новобранец
новобранец

Мнение от gorgy_ski »

тва е добре :drinkers:
мерси
to4eh
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от to4eh »

Здравейте колеги, към средата на май месец се очертава да съм отпуска няколко дена и мисля да отскоча до Гърция. ..смятам да повъртя спининга на Фанари. Интересува ме дали и там сега е забранен риболова, както при нас и иска ли се някакъв билет? Също така какви воблери бихте ми препоръчали и какви риби мога да уловя в района на Фанари...Благодаря и наслука!
Аватар
jelev_h
новобранец
новобранец

Мнение от jelev_h »

to4eh написа:Здравейте колеги, към средата на май месец се очертава да съм отпуска няколко дена и мисля да отскоча до Гърция. ..смятам да повъртя спининга на Фанари. Интересува ме дали и там сега е забранен риболова, както при нас и иска ли се някакъв билет? Също така какви воблери бихте ми препоръчали и какви риби мога да уловя в района на Фанари...Благодаря и наслука!

Риболова в Гърция не е забранен и не се изисква билет за ловене от брега.За примамките нещата са доста относителни,като размер трябва да имаш от 7 до 19см воблери и малко "железа",за марките има доста коментирани теми-като за начало може да пробваш с Рапала Макс Рап-11,13,17см,за мен е много добър.За видовете риба,които се навъртат там,нямам предства,защото нямам инфо за този район,но предполага се лаврак,лефер,лица
niko81
новобранец
новобранец

Мнение от niko81 »

утре сутринта отивам да си пробвам късмета на Порто Лагос ще повъртиме малко за лаврак или лефер пък каквото се хване!
niko81
новобранец
новобранец

Мнение от niko81 »

Здравейте,малко информация и от мен.Няма абсолютно никаква риба от воблери на Порто Лагос до риболов на леко на Мароня никаква риба не удари.Приказвах с хората от рибаския магазин на Порто Лагос и те ми обясниха че има риболов но само от лодка от брега няма или е много слаб риболова на хищник.
to4eh
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от to4eh »

Здравейте колеги, малко прясно инфо от Фанари - в частност района на "малкия" плаж, камъните след пристанището. Вчера от 9.00 до 14-14.30 на плувка и дъно с почти всички видове естествена стръв - червеи, пилешко месо, раци, месо от зарган, миди - само 1 морски кефал около килограм...Уловен на дъно със стръв миди събрани в района на пристанището. Никаква следа от ципура, лаврак или загран...явно е рано още.
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболов в Гърция (от брега)”