шаранджийски риболов

Модератор: sapuna

anton_8609
новобранец
новобранец

шаранджийски риболов

Мнение от anton_8609 »

Здравейте колеги!
Понеже съм нов в занаята и сега тепърва ще се оборудвам ми трябва съвет за шаранджийски въдици.Аз съм си набелязъл два модела-единия е на Cormoran PRO CARP AKX а другия е на Shimano Alivio DX Specimen.И двата модела са 3.5либри.Другото което се двоумя е дали да са на 2 или 3 части
Благодаря.
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Re: шаранджийски риболов

Мнение от borislav58 »

:smt023 :smt023Сега е по добре.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
rado25
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rado25 »

borislav58 написа::smt023 :smt023Сега е по добре.
То добре, ама ако беше нацелил и правилния раздел, щеше да получи и компетентен отговор
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
КАЯ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КАЯ »

По принципна две части е по-добре, но трудно ще намериш калъф за тази дължина и ще по-скъп. Зависи и от превозното средство.
Аз откакто минах от бус на Клио двуделните не съм ползвал транспортна дъжина почти 2 м.
Juniur86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Juniur86 »

Здравей, Колега. Аз лично съм 1000% за двуколените въдици. Причините за това са много. За мен единствения недостатък е транспортната дължина. Ще опровергая, колегата по отношение на калъфите. Калъфи за шаранджийски въдици с транспортна дължина 1.9м (самия калъф е 2м.) Колкото искаш всички марки прозиводители предлагат такива с място за 2 или 3 въдици с макари. Колкото до транспорта всяка средно статистическа кола може да ги събере тези калъфи с малко повече гимнастика. И в крайна сметка избора си остава твой.
Поздрави!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”