Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

шаранджийски риболов
Модератор: sapuna
-
- новобранец
шаранджийски риболов
Здравейте колеги!
Понеже съм нов в занаята и сега тепърва ще се оборудвам ми трябва съвет за шаранджийски въдици.Аз съм си набелязъл два модела-единия е на Cormoran PRO CARP AKX а другия е на Shimano Alivio DX Specimen.И двата модела са 3.5либри.Другото което се двоумя е дали да са на 2 или 3 части
Благодаря.
Понеже съм нов в занаята и сега тепърва ще се оборудвам ми трябва съвет за шаранджийски въдици.Аз съм си набелязъл два модела-единия е на Cormoran PRO CARP AKX а другия е на Shimano Alivio DX Specimen.И двата модела са 3.5либри.Другото което се двоумя е дали да са на 2 или 3 части
Благодаря.
- borislav58
- сериозен играч
Re: шаранджийски риболов
То добре, ама ако беше нацелил и правилния раздел, щеше да получи и компетентен отговорborislav58 написа:![]()
Сега е по добре.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
По принципна две части е по-добре, но трудно ще намериш калъф за тази дължина и ще по-скъп. Зависи и от превозното средство.
Аз откакто минах от бус на Клио двуделните не съм ползвал транспортна дъжина почти 2 м.
Аз откакто минах от бус на Клио двуделните не съм ползвал транспортна дъжина почти 2 м.
Здравей, Колега. Аз лично съм 1000% за двуколените въдици. Причините за това са много. За мен единствения недостатък е транспортната дължина. Ще опровергая, колегата по отношение на калъфите. Калъфи за шаранджийски въдици с транспортна дължина 1.9м (самия калъф е 2м.) Колкото искаш всички марки прозиводители предлагат такива с място за 2 или 3 въдици с макари. Колкото до транспорта всяка средно статистическа кола може да ги събере тези калъфи с малко повече гимнастика. И в крайна сметка избора си остава твой.
Поздрави!
Поздрави!