Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Счупен връх на болонеза- ремонт?
Модератор: emo vasilev
- баничката
- ще става разбирач
Re: Счупен връх на болонеза- ремонт?
Хаци го знам- ще му дам да ми я направи болонезката.itzo написа: иди при човек дето се е занимавал с тези неща.За Враца мога да ти препоръчам Хаци/магазинчето на пазарчето в комплекса/,той ще ти свърши работа на 100%.
Аз си знам открай време, че на майстор си е най-добре.

Не сме ора естете.
Всеки шут отзад е крачка напред.
Занеси я на майстор, но послушай Бетовен. Така направена даже може и да и се подобри строя на тази въдица /до колкото може да се говори за строй при нея/. Другия вариант е да си пуснеш една обява, че купуваш такава счупена само да и е здрав върха и без това сезона на болонезите приключи и до юли и август може да се намери нещо.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Такаааа!Вземаш счупеното!С запалка го нагряваш и вадиш върховия водач.После същия водач го слагаш на счупеното и играта заспива, лепиш го с квото ти падне за предпочитане е епоксидна смола но става и с лак за нокти.Кви майстори,кви нови върхове??????
http://www.bashribar.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
complast написа:Такаааа!Вземаш счупеното!С запалка го нагряваш и вадиш върховия водач.После същия водач го слагаш на счупеното и играта заспива, лепиш го с квото ти падне за предпочитане е епоксидна смола но става и с лак за нокти.Кви майстори,кви нови върхове??????

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- icefire
- ще става разбирач
Хора , мене Баницата ме кефи яко .... пусне ли тема , всеки пише. 
Ето тука сега , едно нищо и никакво връхче и два водача , един подвижен другият статичен, и хоооп две страници! Повечето дали акъл , казват едно и също нещо по различен начин...
Без значение за това Боло .. дали е скъпо или ефтино , пожелавам да си поправи въдицата с успех и да има мнооого риби на нея ....

Ето тука сега , едно нищо и никакво връхче и два водача , един подвижен другият статичен, и хоооп две страници! Повечето дали акъл , казват едно и също нещо по различен начин...
Без значение за това Боло .. дали е скъпо или ефтино , пожелавам да си поправи въдицата с успех и да има мнооого риби на нея ....
Никой не полудява толкова бързо като абсолютно нормалният човек ...
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
butnik написа:complast написа:Такаааа!Вземаш счупеното!С запалка го нагряваш и вадиш върховия водач.После същия водач го слагаш на счупеното и играта заспива, лепиш го с квото ти падне за предпочитане е епоксидна смола но става и с лак за нокти.Кви майстори,кви нови върхове??????А ако не влиза водача .
Че изтъни връхчето с ножката

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Имах същия проблем и на мене ми влезе.На 5см. разликата в диаметрите е нищожна.butnik написа:complast написа:Такаааа!Вземаш счупеното!С запалка го нагряваш и вадиш върховия водач.После същия водач го слагаш на счупеното и играта заспива, лепиш го с квото ти падне за предпочитане е епоксидна смола но става и с лак за нокти.Кви майстори,кви нови върхове??????А ако не влиза водача .
http://www.bashribar.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
баничката написа:Хаци го знам- ще му дам да ми я направи болонезката.itzo написа: иди при човек дето се е занимавал с тези неща.За Враца мога да ти препоръчам Хаци/магазинчето на пазарчето в комплекса/,той ще ти свърши работа на 100%.
Аз си знам открай време, че на майстор си е най-добре.
Същия проблем имах и Андро на авотогарата ме ремонтира за 2лв

- баничката
- ще става разбирач
Ясно.
А като залепи върховия водач, той няма ли да иде близко до подвижния, не че ме бОлят макарите къде е, само да не се оплитат, нали?
Ще ходя при Андро на гарата, че Хаци го нямаше- майка му продава сега и
не можа да ми я поправи.
А като залепи върховия водач, той няма ли да иде близко до подвижния, не че ме бОлят макарите къде е, само да не се оплитат, нали?

Ще ходя при Андро на гарата, че Хаци го нямаше- майка му продава сега и
не можа да ми я поправи.
Не сме ора естете.