Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз.Левица
Модератор: sapuna
Re: Яз.Левица
На 22.07.12 се качих до язовира само информативно. Пътя е доста зле особено на изкачване има запълнени дупки с камъни в които колата лесно пробоксува, потъва и почва едно хвърляне на камъни по пода на колата. Ако искате да си запазите колата здрава просто не ходете там. Относно язовира - водата е спаднала с около 1.5 м. за последния месец, според пазача едрата риба се е дръпнала и не кълве.На плувка на голяма дълбочина излизат червеноперка и безброй маломерни шаранчета, които трябва да се връщат.
И пак ви предупреждавам ако не сте с висока и проходима кола просто не ходете.Аз лично докато не оправят пътя няма да ходя.
И пак ви предупреждавам ако не сте с висока и проходима кола просто не ходете.Аз лично докато не оправят пътя няма да ходя.
Здравейте колеги.Някой да е ходил скоро на яз.Левица,има ли някакъв риболов? Мисля празничните дни да отскоча да пробвам червеноперките.Поздрави
Колеги мога да дам инфо за язовира от 3 Май когато го посетихме.Първо бяхме от страната на пътя който е покрай язовира,но резултатите бяха слаби и затова сменихме мястото.Минахме стената и застанахме на едно малко заливче на което и дълбочината беше по-голяма и резултатите не закъсняха.Краен резултат 153 червеноперки,някой кустур и малко слънчевки.Поздрави
-
- вече хвърля и на тежко
Колега, какви са условията и как е пътя? На какво кълве и дълбочината добра ли е за директен телескоп? Едри ли са червеноперките или преобладава дребосъка? Благодаря ти предварително!
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
Здравей колега.По реда на въпросите: заплаща се 3 лв. на пръчка-каракуда,червеноперка,кустур можеш да си вземеш ,но ако хванеш шаран,амур,толстолоп се заплащат.Пътя става пооправили са го,с лека кола се минава освен ако не ти е прекалено ниска.Търси по дълбоките участъци където е над 2 ,2,5 м,червеноперки ловихме ние и кълвът на пинки,бял,пшеница.Можеш и на директен аз бях със 7-ца,но и със мач става.Червеноперките иначе са добри,дребните са малко да не кажа че няма.Ако имаш други въпроси питай.Поздрави
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Разрешават ли да се преспива?
Мерси
Мерси
Да разрешават
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря за отговора! Тази седмица едва ли ще успея да го пробвам, но следващата - задължително!
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
-
- новобранец
Здравейте колеги за първи път чувам за този язовир , тез дни приателче се прибира от чужбина и ми наду главата да го водя да лови шарани , моля дайте инфо какво може да се очаква от този язовир и евентулно места и тактики . Благодария предварително 

неште неште,па спре
Здравей колега.За шаран ще си трябва повече време за да се направи риболов,но пък за сметка на това червеноперки има в изобилие,а може и каракуда да се обади.Имам номера на момчето което пази язовира от него предполагам може да получиш повече инфо,ако искаш пиши на лични да ти го дам.Поздрави
- Васил Митков
- новобранец
Язовира е бил изпуснат зимата и ако не се напълни от пролетните дъждове едва ли ще става за риболов тази година а , дори и да се напълни не знам колко риба е останала!!!
Тит Ливий за Третата македонска война (171–168 пр.н.е.) „Първоначално траките, подобно на диви зверове,държани дълго в клетка, нададоха такъв рев от десния римски фланг, че в италийската конница — хора смели по характер и с дълъг военен опит — настъпи смут.“
Здравейте колеги някакво прясно инфо за язовира,че смятам да ходя скоро на там да си пробвам късмета !
Как е пътя? Таксите как са? риба има ли ?
Благодаря предварително!!!

Как е пътя? Таксите как са? риба има ли ?
Благодаря предварително!!!

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
И тази зима беше изпуснат.
Какво е останало и какво не, не е ясно. Лъжливия пазач първо каза, че ще вадят само дребната плевелна риба. Като разбра, че не сме шаранджии, а отиваме заради бабите, обърна плочата и каза, че ще вадят само едро за Никулден.
Какво е останало и какво не, не е ясно. Лъжливия пазач първо каза, че ще вадят само дребната плевелна риба. Като разбра, че не сме шаранджии, а отиваме заради бабите, обърна плочата и каза, че ще вадят само едро за Никулден.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Пътя как е? Условията същите ли са като преди- 3лв. въдица, 5лева палатка и 5 за автомобил(много тъпо)