Въпрос относно макара Cormoran

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
mesket4eto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Въпрос относно макара Cormoran

Мнение от mesket4eto »

vlado5ev написа:Сигурен съм, че са добри макари, а за пръчките смея да кажа че са много добри от личен опит!
Но нямам желание за по-скъпи макари от горе посочените, все пак съм любител, а и не разполагам
често със свободно време за роболов. Просто ми се иска да пробвам и макара на тази марка.
Ако става въпрос за цена качество определено за тези пари не бих се спрял на така хвалените Shimano.
Къде видя тук някой да ти хвали Шимано за 70-80 лева? Не, че и за тия пари нямат читави макари за плувка примерно :fishing7:
Кръв повръщам - риба не връщам!!!!!
Troli Rapala написа:Така де,но ми писна от реплики-"Купих си Екусима преди 3 дена и съм много доволен"! :shock:
!!!!!
vlado5ev
новобранец
новобранец

Мнение от vlado5ev »

Имах впредвид че Herkules ми рекламира cormoran за около 250€,
а според мен и при други известни марки не можеш да очакваш нещо
много специално за 70-80лв и Shimano дадох за пример. По-качествените
макари са съответно с по-висока цена. Ако имаш Shimano до 80 кинта и
се чувстваш засегнат се извинявам!
Herkules
новобранец
новобранец

Мнение от Herkules »

Да открихте Америка много ясно че в Китай ще се прави всичко в бъдеще!
Обаче като си вземеш нещо за 150-250 евро си заслужава всяко евро !
И понеже съм рекламен агент на фирмата ето ви линк за пазаруване.
CORMORAN Angelsport - Angelrollen - BIG ... ="nofollow
В къщи телевизора,телефона,компа,лаптопа Ай Би Ем дето пиша с него сега също е от КИТАЙ ма не струва 80 лева...
Евтиното винаги излиза по скъпо !
Всички големи фирми си преместиха заводите там не в БГ явно са по работливи от нас !
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Аве от 60 лв са пълен боклук,имам предвид тази corcast 4pif ,че и четки им сложили да не влиза отдолу влакното
дали каква разлика ще има от 80/90лв
Аз там съм пораснал...
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Мисля , че е повече от явно , че колегата търси бюджетна макара за спининг . В случят Рьоби и производните му на Тубертини , Граувел , ПЕНН , Спро , на Корморан чак във високият им клас и още куп фирми слагащи си само бранда върху продукта както и АБУ , примерно , са за предпочитане пред бюджетният Корморан кога иде реч за спининг . Виждал съм как на колеги Ред Мастерите сдават багажа още на първият по-натоварен спинингов риболов та си заставам зад мнението , нито една от трите не е подходяща за спининг .

Друг е въпроса , че ако мине човек на 250 евро бюджет си взима една читава Дайва среден клас и не се занимава с глупости .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
kevlar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kevlar »

Павел Иванов написа:Мисля , че е повече от явно , че колегата търси бюджетна макара за спининг . В случят Рьоби и производните му на Тубертини , Граувел , ПЕНН , Спро , на Корморан чак във високият им клас и още куп фирми слагащи си само бранда върху продукта както и АБУ , примерно , са за предпочитане пред бюджетният Корморан кога иде реч за спининг . Виждал съм как на колеги Ред Мастерите сдават багажа още на първият по-натоварен спинингов риболов та си заставам зад мнението , нито една от трите не е подходяща за спининг .

Друг е въпроса , че ако мине човек на 250 евро бюджет си взима една читава Дайва среден клас и не се занимава с глупости .
Павел Иванов,това са много пари за средната класа, бaси.
Mоята Кaлдия X,средна класа ли e,поне?
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Средна класа Дайва визирам в диапазона Калдия- Сертейт :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
aglad
фен клуб-скобар

Мнение от aglad »

vlado5ev написа:Ето от такива мнения ме интересуват, от колеги които са ползвали cormoran,
а не всеки да си хвали неговото, без да е ползвал друго. А за производството
знам че е китайско :-) но въпреки това не страната на производството определя
качеството!
Колега описах ти проблема с моята макара, но иначе макаретата се държат отлично, няма проблеми с навиването, влизане на влакното под шпулата,бради, аванс и т.н. На синовете всичко е ОК, за сега. Корморана има и немско производство, големите ги купих от немски сайт-не ги доставя до БГ, адреса на производителя е на завода в Германия.
Като цяло за парите са много добри макари, е не всеки може до отдели по 200-300 и повече лева за една макара :( , така че някой отговори не са коректни :smt067 .
pike13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от pike13 »

Колега ,вземай смело убава макара е за тез пари ,ползвам я повече от година,и доста часове риболов е навъртяла ,проблем няма.
РИБКА СИ ХВАНИ И БЪРЗО ТИ ПУСНИ
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”