Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Въпрос относно макара Cormoran
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- mesket4eto
- научил се да хвърля
Re: Въпрос относно макара Cormoran
Къде видя тук някой да ти хвали Шимано за 70-80 лева? Не, че и за тия пари нямат читави макари за плувка примерноvlado5ev написа:Сигурен съм, че са добри макари, а за пръчките смея да кажа че са много добри от личен опит!
Но нямам желание за по-скъпи макари от горе посочените, все пак съм любител, а и не разполагам
често със свободно време за роболов. Просто ми се иска да пробвам и макара на тази марка.
Ако става въпрос за цена качество определено за тези пари не бих се спрял на така хвалените Shimano.

Кръв повръщам - риба не връщам!!!!!
!!!!!Troli Rapala написа:Така де,но ми писна от реплики-"Купих си Екусима преди 3 дена и съм много доволен"!![]()
Имах впредвид че Herkules ми рекламира cormoran за около 250€,
а според мен и при други известни марки не можеш да очакваш нещо
много специално за 70-80лв и Shimano дадох за пример. По-качествените
макари са съответно с по-висока цена. Ако имаш Shimano до 80 кинта и
се чувстваш засегнат се извинявам!
а според мен и при други известни марки не можеш да очакваш нещо
много специално за 70-80лв и Shimano дадох за пример. По-качествените
макари са съответно с по-висока цена. Ако имаш Shimano до 80 кинта и
се чувстваш засегнат се извинявам!
Да открихте Америка много ясно че в Китай ще се прави всичко в бъдеще!
Обаче като си вземеш нещо за 150-250 евро си заслужава всяко евро !
И понеже съм рекламен агент на фирмата ето ви линк за пазаруване.
CORMORAN Angelsport - Angelrollen - BIG ... ="nofollow
В къщи телевизора,телефона,компа,лаптопа Ай Би Ем дето пиша с него сега също е от КИТАЙ ма не струва 80 лева...
Евтиното винаги излиза по скъпо !
Всички големи фирми си преместиха заводите там не в БГ явно са по работливи от нас !
Обаче като си вземеш нещо за 150-250 евро си заслужава всяко евро !
И понеже съм рекламен агент на фирмата ето ви линк за пазаруване.
CORMORAN Angelsport - Angelrollen - BIG ... ="nofollow
В къщи телевизора,телефона,компа,лаптопа Ай Би Ем дето пиша с него сега също е от КИТАЙ ма не струва 80 лева...
Евтиното винаги излиза по скъпо !
Всички големи фирми си преместиха заводите там не в БГ явно са по работливи от нас !
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Аве от 60 лв са пълен боклук,имам предвид тази corcast 4pif ,че и четки им сложили да не влиза отдолу влакното
дали каква разлика ще има от 80/90лв
дали каква разлика ще има от 80/90лв
Аз там съм пораснал...
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Мисля , че е повече от явно , че колегата търси бюджетна макара за спининг . В случят Рьоби и производните му на Тубертини , Граувел , ПЕНН , Спро , на Корморан чак във високият им клас и още куп фирми слагащи си само бранда върху продукта както и АБУ , примерно , са за предпочитане пред бюджетният Корморан кога иде реч за спининг . Виждал съм как на колеги Ред Мастерите сдават багажа още на първият по-натоварен спинингов риболов та си заставам зад мнението , нито една от трите не е подходяща за спининг .
Друг е въпроса , че ако мине човек на 250 евро бюджет си взима една читава Дайва среден клас и не се занимава с глупости .
Друг е въпроса , че ако мине човек на 250 евро бюджет си взима една читава Дайва среден клас и не се занимава с глупости .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Павел Иванов,това са много пари за средната класа, бaси.Павел Иванов написа:Мисля , че е повече от явно , че колегата търси бюджетна макара за спининг . В случят Рьоби и производните му на Тубертини , Граувел , ПЕНН , Спро , на Корморан чак във високият им клас и още куп фирми слагащи си само бранда върху продукта както и АБУ , примерно , са за предпочитане пред бюджетният Корморан кога иде реч за спининг . Виждал съм как на колеги Ред Мастерите сдават багажа още на първият по-натоварен спинингов риболов та си заставам зад мнението , нито една от трите не е подходяща за спининг .
Mоята Кaлдия X,средна класа ли e,поне?
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Средна класа Дайва визирам в диапазона Калдия- Сертейт 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Колега описах ти проблема с моята макара, но иначе макаретата се държат отлично, няма проблеми с навиването, влизане на влакното под шпулата,бради, аванс и т.н. На синовете всичко е ОК, за сега. Корморана има и немско производство, големите ги купих от немски сайт-не ги доставя до БГ, адреса на производителя е на завода в Германия.vlado5ev написа:Ето от такива мнения ме интересуват, от колеги които са ползвали cormoran,
а не всеки да си хвали неговото, без да е ползвал друго. А за производството
знам че е китайсконо въпреки това не страната на производството определя
качеството!
Като цяло за парите са много добри макари, е не всеки може до отдели по 200-300 и повече лева за една макара

-
- вече хвърля и на тежко
Колега ,вземай смело убава макара е за тез пари ,ползвам я повече от година,и доста часове риболов е навъртяла ,проблем няма.
РИБКА СИ ХВАНИ И БЪРЗО ТИ ПУСНИ