Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Пак въпрос за макара.
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- фен клуб-скобар
Пак въпрос за макара.
Решил съм да си купя този пикер ( http://www.fishingmall.bg/index.php?rou ... ct_id=1690" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; ) , понеже ми е нужен за по-къси дистанции и по-точно замятане, но ми е нужна и макара за него, та се чудя коя би била най-подходяща.
Извинявам се ,че отново се пуска тема за макара, вярно банално стана вече ама имам нужда от помощ
Извинявам се ,че отново се пуска тема за макара, вярно банално стана вече ама имам нужда от помощ

- Port_Royal
- разбира нещата
Re: Пак въпрос за макара.
Ето няколко предложения за макара - https://www.nariba.com/obiavi/obiava/%D ... %B0-a14794" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.nariba.com/obiavi/obiava/Ry ... ma--a14505" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false; размер 3000
http://lagunabg.com/ribolovna-makara-fl ... wind-3000F" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Успех с избора на макара колега! 

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
-
- фен клуб-скобар
Мерси колега, ще се ориентирам към риобито май 

- Port_Royal
- разбира нещата
Не си посочил ценови диапазон и за това предложих няколко варианта за макари.Може да има и други предложения на колеги,не бързай с избора.Успех!

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
-
- фен клуб-скобар
Значи, като цена не повече 60, но и да не е за 25лева щото е ясно ,че няма никакво качество не ,че за 60 е нещо повече ноо по-бива.
-
- ще става разбирач
Погледни и TICA Cambria LD3000 

-
- фен клуб-скобар
sapuna написа:

И аз се посмях, надявам се да си се забавлявал

Колега не се ядосвай на сапуна, помоли го да ти помогне. Той е напред с знанията и уменията. А и има силата да ти помогне да си намериш подходящата макара........ Моят съвет обаче е да събереш още парички и да си вземеш макара, която да е на нивото ти. Аз в момента почти съм готов с парите за Shimano sephia мисля знаеш за каква макара говоря. Но пестят 4 месеца за нея. Все пак решението си е твое. Успех.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
-
- фен клуб-скобар
Ами не се ядосвам, ама щом има уменията и знанията за помощ да помогне де, няма смисал от коментара му, пък и това ,че е модератор не означава, че трябва да се присмиваме един на друг.
А до колкото за макарата, бих могъл да си спестя някой лев отгоре, ама не ми е нужна, нали за това има такива макари от 5,25,80 или 500лева за това кой какво търси.
А до колкото за макарата, бих могъл да си спестя някой лев отгоре, ама не ми е нужна, нали за това има такива макари от 5,25,80 или 500лева за това кой какво търси.
-
- ще става разбирач
Така е колега несъмнено си прав,и тази от 28 и тази от 308лв ще ти свършат една и съща работа,само че ако наистина можеш да си позволиш по-качествена макара,ще изпиташ много по-голямо удоволствие в този спорт,а това е главната цел.Така виждам аз нещата,може и да не съм точно прав...N.Dimitrov написа:Ами не се ядосвам, ама щом има уменията и знанията за помощ да помогне де, няма смисал от коментара му, пък и това ,че е модератор не означава, че трябва да се присмиваме един на друг.
- pacho109
- сериозен играч
Вземай Екузимата,размер 4000 и не се чуди 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
На ясно си вече с търсенето си.Показа ми и среден пръст /запомни го много добре това/ ,та ... успех ти желая! 

И аз имах такъв Пикер / Диабло/ едно време, не си заслужава!!!N.Dimitrov написа:Решил съм да си купя този пикер ( http://www.fishingmall.bg/index.php?rou ... ct_id=1690" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow ) , понеже ми е нужен за по-къси дистанции и по-точно замятане, но ми е нужна и макара за него, та се чудя коя би била най-подходяща.
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
-
- фен клуб-скобар
Мерси.sapuna написа:На ясно си вече с търсенето си.Показа ми и среден пръст /запомни го много добре това/ ,та ... успех ти желая!
Ма ти за тоя среден пръст ли се напрегна, аб'е не се чувствай обиден бе бате, не е с лошо.