Пак въпрос за макара.

Модератор: Paublo_Eskobar

N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Пак въпрос за макара.

Мнение от N.Dimitrov »

Решил съм да си купя този пикер ( http://www.fishingmall.bg/index.php?rou ... ct_id=1690" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; ) , понеже ми е нужен за по-къси дистанции и по-точно замятане, но ми е нужна и макара за него, та се чудя коя би била най-подходяща.
Извинявам се ,че отново се пуска тема за макара, вярно банално стана вече ама имам нужда от помощ :)
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Re: Пак въпрос за макара.

Мнение от Port_Royal »

Ето няколко предложения за макара - https://www.nariba.com/obiavi/obiava/%D ... %B0-a14794" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false; :) https://www.nariba.com/obiavi/obiava/Ry ... ma--a14505" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false; размер 3000 :) http://lagunabg.com/ribolovna-makara-fl ... wind-3000F" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; :) Успех с избора на макара колега! :)
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

Мерси колега, ще се ориентирам към риобито май :)
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Не си посочил ценови диапазон и за това предложих няколко варианта за макари.Може да има и други предложения на колеги,не бързай с избора.Успех! :fishing9: :P :fishing9:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

Значи, като цена не повече 60, но и да не е за 25лева щото е ясно ,че няма никакво качество не ,че за 60 е нещо повече ноо по-бива.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

:lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Limanov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Limanov »

Погледни и TICA Cambria LD3000 :idea:
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

sapuna написа::lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga:

И аз се посмях, надявам се да си се забавлявал :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga:
топлия
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от топлия »

Колега не се ядосвай на сапуна, помоли го да ти помогне. Той е напред с знанията и уменията. А и има силата да ти помогне да си намериш подходящата макара........ Моят съвет обаче е да събереш още парички и да си вземеш макара, която да е на нивото ти. Аз в момента почти съм готов с парите за Shimano sephia мисля знаеш за каква макара говоря. Но пестят 4 месеца за нея. Все пак решението си е твое. Успех.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

Ами не се ядосвам, ама щом има уменията и знанията за помощ да помогне де, няма смисал от коментара му, пък и това ,че е модератор не означава, че трябва да се присмиваме един на друг.
А до колкото за макарата, бих могъл да си спестя някой лев отгоре, ама не ми е нужна, нали за това има такива макари от 5,25,80 или 500лева за това кой какво търси.
maverini
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maverini »

N.Dimitrov написа:Ами не се ядосвам, ама щом има уменията и знанията за помощ да помогне де, няма смисал от коментара му, пък и това ,че е модератор не означава, че трябва да се присмиваме един на друг.
А до колкото за макарата, бих могъл да си спестя някой лев отгоре, ама не ми е нужна, нали за това има такива макари от 5,25,80 или 500лева за това кой какво търси.
Така е колега несъмнено си прав,и тази от 28 и тази от 308лв ще ти свършат една и съща работа,само че ако наистина можеш да си позволиш по-качествена макара,ще изпиташ много по-голямо удоволствие в този спорт,а това е главната цел.Така виждам аз нещата,може и да не съм точно прав...
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Вземай Екузимата,размер 4000 и не се чуди :idea:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

На ясно си вече с търсенето си.Показа ми и среден пръст /запомни го много добре това/ ,та ... успех ти желая! ;)
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
kevlar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kevlar »

N.Dimitrov написа:Решил съм да си купя този пикер ( http://www.fishingmall.bg/index.php?rou ... ct_id=1690" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow ) , понеже ми е нужен за по-къси дистанции и по-точно замятане, но ми е нужна и макара за него, та се чудя коя би била най-подходяща.
Извинявам се ,че отново се пуска тема за макара, вярно банално стана вече ама имам нужда от помощ :)
И аз имах такъв Пикер / Диабло/ едно време, не си заслужава!!!
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

sapuna написа:На ясно си вече с търсенето си.Показа ми и среден пръст /запомни го много добре това/ ,та ... успех ти желая! ;)
Мерси.
Ма ти за тоя среден пръст ли се напрегна, аб'е не се чувствай обиден бе бате, не е с лошо.
:D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”