Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде около Шумен?
Модератор: Paublo_Eskobar
- choch0
- научил се да хвърля
Re: Къде около Шумен?
Има ли някой желаещ за неделен риболов ???
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Желание има, но и ангажименти много има 

- choch0
- научил се да хвърля
На Развигорово някой ходил ли е ??? има ли шаран там ?
Информация за малкия на Блъсково! Собственика е тотален обирджия ! Ако отидеш в 14 ч. на язовира ти взема такса 15лв. до вечерта. Ако искаш да ловиш нощно време още 10лв. И сутринта в 6ч. ти иска такса пак от 15лв. за светлата част на деня. А сега за язовира и рибата. Язовира е обрасъл , тинята мирише отвратително , никакви условия за приятен риболов! За 20ч. риболов и 15 въдици(5 човека) в язовира с добре захранено петно и различни монтажи - НИКАКЪВ УДАР !
-
- разбира нещата
ще ти отговоря малко със закъснение.choch0 написа:На Развигорово някой ходил ли е ??? има ли шаран там ?
по гегювден ходих,излизаха дребни шаранчета по 300-400 гр,но рядко.едни хванаха амурче 1,5кг,а имаше и колеги с пълно капо.във плиткажа не даваха да се ходи,таксата 10 лв на 2 въдици риба 1 кг ,но с тези дребушляци не си струва да се вземат,само зян ще станат.с една дума ,нещо не ми се понрави условията и риболова.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Здравейте колеги!
Накой има ли информация за язовира на Преселка? Какви са условията и излиза ли нещо там тази година?
Благодаря предварително!
Накой има ли информация за язовира на Преселка? Какви са условията и излиза ли нещо там тази година?
Благодаря предварително!
Здравейте колеги,давам информация за Драгоево! Такса 10 лв. за 24ч. ,рибата не се плаща. В петък 12.06. бяхме там. Излиза маломерна сулка на рибка , каракуда и хубави кефали на бял и торен червеи. Шарана и толстолопът не пипат. Язовира е приятен за риболов и почивка!
- ludiqdoctor
- научил се да хвърля
10 лв. на човек, на пръчка? Така написано изобщо не става ясно.
Антистрес терапия - с въдица в ръка!
На човек разбира се, аз за такса от 10 лв. на въдица не съм чувал!ludiqdoctor написа:10 лв. на човек, на пръчка? Така написано изобщо не става ясно.
- ludiqdoctor
- научил се да хвърля
Явно или не се интересуваш много от риболов и цени на платени водоеми или наистина понятията за цени на различните хора са различни. Цените в София ЗАПОЧВАТ от 10 на пръчка. Апропо в неделя ходих на Драгоевския за 3-4 часа. Горе долу приличен уклей и половинки каракуди... Рибите много леко пипат. Като цяло тегава работа.russef написа:На човек разбира се, аз за такса от 10 лв. на въдица не съм чувал!ludiqdoctor написа:10 лв. на човек, на пръчка? Така написано изобщо не става ясно.
Антистрес терапия - с въдица в ръка!
Темата тук е :Къде около Шумен!ludiqdoctor написа:Явно или не се интересуваш много от риболов и цени на платени водоеми или наистина понятията за цени на различните хора са различни. Цените в София ЗАПОЧВАТ от 10 на пръчка. Апропо в неделя ходих на Драгоевския за 3-4 часа. Горе долу приличен уклей и половинки каракуди... Рибите много леко пипат. Като цяло тегава работа.russef написа:На човек разбира се, аз за такса от 10 лв. на въдица не съм чувал!ludiqdoctor написа:10 лв. на човек, на пръчка? Така написано изобщо не става ясно.
Аз ходя основно по платени водоеми около Шумен, и продължавам да твърдя,че такава такса няма!
Колеги давам информация за още два язовира!
В събота 15.08. бях на Овчарово (Търговишко). Язовирът е изоставен от арендатора,в момента се изпуска,вероятно за поливане. Има много раци и миди. Лови се предимно каракуда,червеноперка и дребна сулка и костур. Аз пуснах само две тапи за толстолоб но за 10 часа нямах удар.
В неделя 16.08. бях на язовира в с.Янково.Таксата е 5лв. а рибата се плаща, не питах на каква цена. За 10 часа риболов два удара на тапа за толстолоб- един изваден към 4кг.,и един шаран към 2кг. Рибата беше в горния слой до 1м.
В събота 15.08. бях на Овчарово (Търговишко). Язовирът е изоставен от арендатора,в момента се изпуска,вероятно за поливане. Има много раци и миди. Лови се предимно каракуда,червеноперка и дребна сулка и костур. Аз пуснах само две тапи за толстолоб но за 10 часа нямах удар.
В неделя 16.08. бях на язовира в с.Янково.Таксата е 5лв. а рибата се плаща, не питах на каква цена. За 10 часа риболов два удара на тапа за толстолоб- един изваден към 4кг.,и един шаран към 2кг. Рибата беше в горния слой до 1м.
- kaminero65
- научил се да хвърля
Овчарово беше пълен с морунаж от 400-500 грама.Какво стана с тая риба там?
Team Milo - feel the difference
Има морунаж на язовира в Овчарово.Колегите до мен извадиха няколко,но дребни. Като цяло риболовът е труден там.Нивото на язовира е паднало много. През деня идват от селата деца да се къпят и скачат от понтона,а през ноща предполагам че идват бракониери!
- Fishing_Fan
- разбира нещата
също и видри,пролетно време ходих да мятам на спининга ,нищо не хванах тогава,обаче забелязах доста изядени и изгризани раци и миди,както и лайната на видриrussef написа:Има морунаж на язовира в Овчарово.Колегите до мен извадиха няколко,но дребни. Като цяло риболовът е труден там.Нивото на язовира е паднало много. През деня идват от селата деца да се къпят и скачат от понтона,а през ноща предполагам че идват бракониери!