Кефалови 2015

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Кефалови 2015

Мнение от Аматьора Бс »

Kodjito75 написа:Само колкова ли аз тея ги давам на котето.
Утре съм аз на ред със снимките колега.
:drinkers:
А де ги обещаните фотки.Щот аз са размазах на Силистар тоя уикенд ама и да имаше рибаци щях да хващам пернишки гмуркачи.А 0.90 нямам такъм.
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

smel1968 написа:
ianimar написа:днес от 16ч до 19ч на 4та буна 1риба около 200гр, след това на траката за друга риба но капо.

И аз в събота само с една риба на бомбарда-за това не съм и писал.Вчера не съм пробвал защото бях лодаката за сафрид.А на тебе ти казах по телефона къде и кога да хващаш на бомбарда едри риби.
проби снощи капо,в моента Митака е там после може да пиша/ако ми разрешат/.
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

Kodjito75 написа:Вчера и днес на трета буна две риби и кофа миди.
поне си направил добра салатка за едно хубаво питие :partyman:
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Митко Кирилов »

Вчера след обяд на 4-та буна вълни, водорасли и капо! Риба нямаше! :wink:
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Аватар
smel1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от smel1968 »

Вчера проби на бомбарда и изненада-2 хариба по 25 см. вместо илария.Но поне не е капо.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Limanov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Limanov »

smel1968 написа:Вчера проби на бомбарда и изненада-2 хариба по 25 см. вместо илария.Но поне не е капо.
Къде ходите на езерото че много ограда много нещо вече незнам къде и как се стига до бряг :)
Аватар
smel1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от smel1968 »

Limanov написа:
smel1968 написа:Вчера проби на бомбарда и изненада-2 хариба по 25 см. вместо илария.Но поне не е капо.
Къде ходите на езерото че много ограда много нещо вече незнам къде и как се стига до бряг :)
На езерото отивай на Патарника,по пътя за Константиново.Иначе за убиване на времето по самия канал,но там резултата е отчайващ в момента.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Аватар
RyDeR
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от RyDeR »

И аз да допълня - плаваща бомбарда с 30-40 см повод, лови като на плувка, тоест хвърляш и не навиваш, а я оставяш стационарна, като има кълване засичаш и вадиш. В езерото тези дни по този начин имаше повече резултат отколкото традиционното ловене на бомбарда :)
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

днес с колегата след обед на 4та буна 9риби 5на4 за него,видях още6-7риби на колеги в страни от нас.
Аватар
RyDeR
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от RyDeR »

ianimar написа:днес с колегата след обед на 4та буна 9риби 5на4 за него,видях още6-7риби на колеги в страни от нас.
На дъно ли, колега :)
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

RyDeR написа:
ianimar написа:днес с колегата след обед на 4та буна 9риби 5на4 за него,видях още6-7риби на колеги в страни от нас.
На дъно ли, колега :)
да
icakinen
новобранец
новобранец

Мнение от icakinen »

Днес на Черноморец 4 броя.Риболов на дъно,пълна скука до 10.30.Рибите бяха хванати до 12 и след това събрахме багажа.Поне времето бе приятно,доста по прохладно от прогнозата и се получи хубав плаж,че и с плячка
Балъка
новобранец
новобранец

Мнение от Балъка »

icakinen написа:Днес на Черноморец 4 броя.Риболов на дъно,пълна скука до 10.30.Рибите бяха хванати до 12 и след това събрахме багажа.Поне времето бе приятно,доста по прохладно от прогнозата и се получи хубав плаж,че и с плячка

Колеги , много е грозно когато хората са на плаж някой балабурник да си хвърли пръчката и да чака за някоя боклуджа ........
Съобразявайте се и със другите хора на плажа.....българска работа ,,,,човек не може и на плаж да отиде......
като иска човек да отиде за риба има си и други места но не и на средата на плажа да си хвърли пръчката..
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

Балъка написа:
icakinen написа:Днес на Черноморец 4 броя.Риболов на дъно,пълна скука до 10.30.Рибите бяха хванати до 12 и след това събрахме багажа.Поне времето бе приятно,доста по прохладно от прогнозата и се получи хубав плаж,че и с плячка

Колеги , много е грозно когато хората са на плаж някой балабурник да си хвърли пръчката и да чака за някоя боклуджа ........
Съобразявайте се и със другите хора на плажа.....българска работа ,,,,човек не може и на плаж да отиде......
като иска човек да отиде за риба има си и други места но не и на средата на плажа да си хвърли пръчката..
голям си ве брат :lol: :lol:
icakinen
новобранец
новобранец

Мнение от icakinen »

Балъка написа:

Ти как разбра,че съм бил в средата на плажа бе колега?Познаваме ли се,разбираш как мисля ли,гледал си ме как ловя ли или какво?Няма да изпадам в обяснения,само ще ти кажа,че доста камънак трябва да прескочиш за да ме видиш мен с въдиците, приятелката ми и кучето....Разбирам,че не е персонално към мен,но държа да добавя,че всеки има право да е на плажа стига да не пречи на останалите,а аз не съм видял рибар да го прави.Единственото,което ме дразни са боклуците,но то се отнася за всички,не само за колегите.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”