Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Кефалови 2015
Модератори: emo vasilev, alekst
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Re: Кефалови 2015
А де ги обещаните фотки.Щот аз са размазах на Силистар тоя уикенд ама и да имаше рибаци щях да хващам пернишки гмуркачи.А 0.90 нямам такъм.Kodjito75 написа:Само колкова ли аз тея ги давам на котето.
Утре съм аз на ред със снимките колега.
проби снощи капо,в моента Митака е там после може да пиша/ако ми разрешат/.smel1968 написа:ianimar написа:днес от 16ч до 19ч на 4та буна 1риба около 200гр, след това на траката за друга риба но капо.
И аз в събота само с една риба на бомбарда-за това не съм и писал.Вчера не съм пробвал защото бях лодаката за сафрид.А на тебе ти казах по телефона къде и кога да хващаш на бомбарда едри риби.
поне си направил добра салатка за едно хубаво питиеKodjito75 написа:Вчера и днес на трета буна две риби и кофа миди.

-
- разбира нещата
Вчера след обяд на 4-та буна вълни, водорасли и капо! Риба нямаше! 

Нещата не са такива , каквито изглеждат!
- smel1968
- ще става разбирач
Вчера проби на бомбарда и изненада-2 хариба по 25 см. вместо илария.Но поне не е капо.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
-
- ще става разбирач
Къде ходите на езерото че много ограда много нещо вече незнам къде и как се стига до брягsmel1968 написа:Вчера проби на бомбарда и изненада-2 хариба по 25 см. вместо илария.Но поне не е капо.

- smel1968
- ще става разбирач
На езерото отивай на Патарника,по пътя за Константиново.Иначе за убиване на времето по самия канал,но там резултата е отчайващ в момента.Limanov написа:Къде ходите на езерото че много ограда много нещо вече незнам къде и как се стига до брягsmel1968 написа:Вчера проби на бомбарда и изненада-2 хариба по 25 см. вместо илария.Но поне не е капо.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- RyDeR
- новобранец
- Обратна връзка:
И аз да допълня - плаваща бомбарда с 30-40 см повод, лови като на плувка, тоест хвърляш и не навиваш, а я оставяш стационарна, като има кълване засичаш и вадиш. В езерото тези дни по този начин имаше повече резултат отколкото традиционното ловене на бомбарда 

днес с колегата след обед на 4та буна 9риби 5на4 за него,видях още6-7риби на колеги в страни от нас.
- RyDeR
- новобранец
- Обратна връзка:
На дъно ли, колегаianimar написа:днес с колегата след обед на 4та буна 9риби 5на4 за него,видях още6-7риби на колеги в страни от нас.

даRyDeR написа:На дъно ли, колегаianimar написа:днес с колегата след обед на 4та буна 9риби 5на4 за него,видях още6-7риби на колеги в страни от нас.
Днес на Черноморец 4 броя.Риболов на дъно,пълна скука до 10.30.Рибите бяха хванати до 12 и след това събрахме багажа.Поне времето бе приятно,доста по прохладно от прогнозата и се получи хубав плаж,че и с плячка
icakinen написа:Днес на Черноморец 4 броя.Риболов на дъно,пълна скука до 10.30.Рибите бяха хванати до 12 и след това събрахме багажа.Поне времето бе приятно,доста по прохладно от прогнозата и се получи хубав плаж,че и с плячка
Колеги , много е грозно когато хората са на плаж някой балабурник да си хвърли пръчката и да чака за някоя боклуджа ........
Съобразявайте се и със другите хора на плажа.....българска работа ,,,,човек не може и на плаж да отиде......
като иска човек да отиде за риба има си и други места но не и на средата на плажа да си хвърли пръчката..
голям си ве братБалъка написа:icakinen написа:Днес на Черноморец 4 броя.Риболов на дъно,пълна скука до 10.30.Рибите бяха хванати до 12 и след това събрахме багажа.Поне времето бе приятно,доста по прохладно от прогнозата и се получи хубав плаж,че и с плячка
Колеги , много е грозно когато хората са на плаж някой балабурник да си хвърли пръчката и да чака за някоя боклуджа ........
Съобразявайте се и със другите хора на плажа.....българска работа ,,,,човек не може и на плаж да отиде......
като иска човек да отиде за риба има си и други места но не и на средата на плажа да си хвърли пръчката..

Ти как разбра,че съм бил в средата на плажа бе колега?Познаваме ли се,разбираш как мисля ли,гледал си ме как ловя ли или какво?Няма да изпадам в обяснения,само ще ти кажа,че доста камънак трябва да прескочиш за да ме видиш мен с въдиците, приятелката ми и кучето....Разбирам,че не е персонално към мен,но държа да добавя,че всеки има право да е на плажа стига да не пречи на останалите,а аз не съм видял рибар да го прави.Единственото,което ме дразни са боклуците,но то се отнася за всички,не само за колегите.Балъка написа:icakinen написа:Днес на Черноморец 4 броя.Риболов на дъно,пълна скука до 10.30.Рибите бяха хванати до 12 и след това събрахме багажа.Поне времето бе приятно,доста по прохладно от прогнозата и се получи хубав плаж,че и с плячка