съвет относно макара

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
boceto84
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

съвет относно макара

Мнение от boceto84 »

Здравейте,решил съм да си сменя Заубера с нещо по-добро.Знам,че има много колеги които са доста добре запознати с моделите на Дайва и Шимано.Търся макарка за спининг която ще се слага на GAD Harrier HRS762MF.В момента ловя със Заубер 3000 ,но нещо не ми допада.Двоумя се между Дайва сертейт или Шимано туин пауър.Кои според вас ще е по добрия вариант и в какъв размер да е за да е съпоставим като тегло и размер със Заубера.Нямал съм досег до сега с подобен клас макари и ще Ви бъда благодарен за съвет.Видях ,че в Ибей се срещат за по-малко от 200 паунда.Заслужава ли си поръчка от там.Бюджета е около 400-450лв
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
kevlar
разбира нещата
разбира нещата

Re: съвет относно макара

Мнение от kevlar »

Дайва Сертейт колега.Имал съм общо 3 Туина,големи макари са,но Дайва притежават някаква уникална лекота на движение.От мен го запомни,за лагери Шимано,но за механизъм Дайва
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Аватар
Мрак
новобранец
новобранец

Мнение от Мрак »

Daiwa 13 CERTATE 2500
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

Мрак написа:Daiwa 13 CERTATE 2500
И аз искам една такава за 400-450 лв. :D
kevlar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kevlar »

rap66 написа:
Мрак написа:Daiwa 13 CERTATE 2500
И аз искам една такава за 400-450 лв. :D
То,всеки иска!Колегата,по-горе е посочил,че се двуоми между Дайва сертейт или Шимано Туин Пауър
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”