Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

съвет относно макара
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
съвет относно макара
Здравейте,решил съм да си сменя Заубера с нещо по-добро.Знам,че има много колеги които са доста добре запознати с моделите на Дайва и Шимано.Търся макарка за спининг която ще се слага на GAD Harrier HRS762MF.В момента ловя със Заубер 3000 ,но нещо не ми допада.Двоумя се между Дайва сертейт или Шимано туин пауър.Кои според вас ще е по добрия вариант и в какъв размер да е за да е съпоставим като тегло и размер със Заубера.Нямал съм досег до сега с подобен клас макари и ще Ви бъда благодарен за съвет.Видях ,че в Ибей се срещат за по-малко от 200 паунда.Заслужава ли си поръчка от там.Бюджета е около 400-450лв
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: съвет относно макара
Дайва Сертейт колега.Имал съм общо 3 Туина,големи макари са,но Дайва притежават някаква уникална лекота на движение.От мен го запомни,за лагери Шимано,но за механизъм Дайва
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Daiwa 13 CERTATE 2500
И аз искам една такава за 400-450 лв.Мрак написа:Daiwa 13 CERTATE 2500

То,всеки иска!Колегата,по-горе е посочил,че се двуоми между Дайва сертейт или Шимано Туин Пауърrap66 написа:И аз искам една такава за 400-450 лв.Мрак написа:Daiwa 13 CERTATE 2500
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски