косово

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

косово

Мнение от slivnalia »

колеги знам че тук не му е мястото но тъкмо сега гледам НОВА ТВ и дават за Косово че се замислих.....ЗА или ПРОТИВ АЗ лично сам против защото никои няма право да отнема Косово от Сърбия и знаете ли не би ми пукало толкова ако не ме притеснява едно нещо-със тези ДУПЕДАВЦИ които ни управляват дали и България не я чака същото дали някои хора тук не биха поискали и те това.Това си е мое мнение моля никои да не се обижда и засяга.и сега нашите управници се чудят и се маят каква позиция да заемат как така една Румъния имаше становище на следващия ден а нашите още мислят-какво ли?Това са те хора без мнение пак чакат "съвети" от някаде.ЯД МЕ Е ръзсипаха БЪЛГАРИЯ .това е моето мнение колеги
Изображение
snegk
и господ не е толокова добър

Re: косово

Мнение от snegk »

Мисля,че тези теми е хубаво да се избягва,защото ще породят етническа омраза между хората.Погледнато реални и двете страни си имат своите права.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Аз също съм против ,ама това не зависи от народа,а от големите сили който командват целия свят.Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:evil: Босът не го е страх...... Някой беше пуснал във форума филмите на СКАТ за Родопите :roll: Неизбежно е и принас да дойде тоз проблем.....
:roll: Министерствата се управляват от Мюсулмани....... в БГ :roll: Гори, земи, води.....
Третата световна война ще е между религиите :roll:
Косово и Родопите каква е разликата :idea:
:roll: знаете ли какво значат шесте звезди в знамето им :idea:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Слънцето изгрява от изток и залязва на запад,ЗА ВСИЧКИ лошо е да те управлява мнозинство още по лошо е да те управлява малцинство. :wink:
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Е аз мога да изкажа мнение без да раздухвам етнически конфликти/единия ми баджанак е от Косово/,но ще се въздържа.Само да цитирам Божидар Димитров/възхищавам му се/не дословно:Косово е било Българска територия,и като националисти не може да не го споменем,без да имаме претенции сега за това.И в момента Сърбия преживява своя Ньойски договор.
А сега де? :roll:
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

Аз съм твърдо за.Всяка територия с населението в нея може сама да си определя съдбата.Това се отнася и за България.Това дали ще има нова/нови държави на територията на бг зависи най вече от начина на оправление.Това не трябва да бъде повод за почването на война.Помислете колко много държави е имало по нашите земи.Държавите, както и хората идват и си отиват, остават само добрите идеи.Българско самосазнание и дух има от векове извън нашата държава.Скоро държавите ще изгубят своята сила.Съхранете духа и идеите си по друг начин.Ние сме го открили отдавна.Желая ви късмет и здраве.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

1-ва звезда Косово
2-ра звезда Албания
3-та звезда Черна Гора
4-та звезда Македония.... горко им дето ги пуснаха преди години :roll:
5-та двезда е една провинция на Гърция дето не и знам името точно :oops:
6-та звезда са РОДОПИТЕ :idea:

Идеята е от 91-година и цели създаването на най-здравата Ислиамска държава в Европа......
Има достатъчно инфо за случващото се през новия век :roll: дали ще станем учасници в събитията :idea: всичко е въпрос на време :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Аз съм твърдо ЗА:
Да не се развиват ТУК политически теми.
В България всеки разбира от политика и футбол.
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

темата според мен не е политическа не сам имал за цел да "разпалвам " етнически конфликти просто се замислих и за Македония и за Западните покраинини това е история не говоря като националист а като патриот
Изображение
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

Без такива теми е по добре.Тъпо е.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

slivnalia написа:темата според мен не е политическа не сам имал за цел да "разпалвам " етнически конфликти просто се замислих и за Македония и за Западните покраинини това е история не говоря като националист а като патриот
Знам бе човече,но с времето си ще стане една такава каша,че не можеш да я спреш.
Има много по-пекани от мен в този форум,те ще ти го потвърдят.
Все пак това е " naRiba" нали.
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

ОК
пичове сагласен съм с всички ви съжелявам дено я пуснах тази тема моля модераторите ако преценят да я изтрият само че ако стане като в Сърбия за да идем на язовир Кърджалии ще ни трябват визи(това последното е маитап да става не го взимаите на вътре) :axe: :oops: :D
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

slivnalia написа:ОК
пичове сагласен съм с всички ви съжелявам дено я пуснах тази тема моля модераторите ако преценят да я изтрият само че ако стане като в Сърбия за да идем на язовир Кърджалии ще ни трябват визи(това последното е маитап да става не го взимаите на вътре) :axe: :oops: :D

Що да я триеме темата бе батка: :arrow: Верно форума е рубарски ама ще ви разкажа рибарска случка от Сливен!Шеф на ИАРА в Сливен хваща на Жребчево мрежари, и понеже му е писнало от такива и им хвърля един бой и гори мрежите. Д а обаче момчетата са активисти от ДПС и нащо момче го уволняват и нещата бяха до съд. Питам къде е истината, и ако утре нещата рефлектират у нас как ще се чуствате.Мога да ви дам и пример във Велинград как собственика на една бензиностанция (Беев) си биеше работниците и ги наричаше гяури и това в днешна България за която са дали живота си хора като Левски, Ботев и мнго още патриоти. Сега виждам едни дупедавци които в стремежа си да лапнат власта и "кокала" са готови да правят коалиция и с дявола. Аз понеже съм роден и расъл в хайдутски град и така мисля!
ggbg
новобранец
новобранец

Мнение от ggbg »

AL KAPONE написа:1-ва звезда Косово
2-ра звезда Албания
3-та звезда Черна Гора
4-та звезда Македония.... горко им дето ги пуснаха преди години :roll:
5-та двезда е една провинция на Гърция дето не и знам името точно :oops:
6-та звезда са РОДОПИТЕ :idea:

Идеята е от 91-година и цели създаването на най-здравата Ислиамска държава в Европа......
Има достатъчно инфо за случващото се през новия век :roll: дали ще станем учасници в събитията :idea: всичко е въпрос на време :roll:
колега, по малко "скат" и глобални коснпирации. звездите символизират 6те етноса които населяват косово, едната от тях за българи дето не помня как им викаха, живеещи там. иначе по темата и да се говори и да не се, факта е че има нова държава. аи време и беше. сега всяка държава на балканите си има клонинг x 2. румъния си има молдова, ние македония, гърция си има кипър, турция северен кипър, албания си има косво, сърбия си има сръбска крайна. идеята е проста, разделяй и владей. а на кой му е угодно разделени и слаби балкани всеки знае (за себе си). жалко само че от късогледство стигащо до съседния двор и балканска омраза ни правят на луди вече векове. ама тук винаги ще е така шото колкото сме по еднакви толкова сме по различни.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”