Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

косово
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
косово
колеги знам че тук не му е мястото но тъкмо сега гледам НОВА ТВ и дават за Косово че се замислих.....ЗА или ПРОТИВ АЗ лично сам против защото никои няма право да отнема Косово от Сърбия и знаете ли не би ми пукало толкова ако не ме притеснява едно нещо-със тези ДУПЕДАВЦИ които ни управляват дали и България не я чака същото дали някои хора тук не биха поискали и те това.Това си е мое мнение моля никои да не се обижда и засяга.и сега нашите управници се чудят и се маят каква позиция да заемат как така една Румъния имаше становище на следващия ден а нашите още мислят-какво ли?Това са те хора без мнение пак чакат "съвети" от някаде.ЯД МЕ Е ръзсипаха БЪЛГАРИЯ .това е моето мнение колеги

-
- и господ не е толокова добър
Re: косово
Мисля,че тези теми е хубаво да се избягва,защото ще породят етническа омраза между хората.Погледнато реални и двете страни си имат своите права.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Аз също съм против ,ама това не зависи от народа,а от големите сили който командват целия свят.

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Третата световна война ще е между религиите

Косово и Родопите каква е разликата

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- кандидат преподавател
Слънцето изгрява от изток и залязва на запад,ЗА ВСИЧКИ лошо е да те управлява мнозинство още по лошо е да те управлява малцинство. 

- Моряка
- кандидат преподавател
Е аз мога да изкажа мнение без да раздухвам етнически конфликти/единия ми баджанак е от Косово/,но ще се въздържа.Само да цитирам Божидар Димитров/възхищавам му се/не дословно:Косово е било Българска територия,и като националисти не може да не го споменем,без да имаме претенции сега за това.И в момента Сърбия преживява своя Ньойски договор.
А сега де? 

-
- ще става разбирач
Аз съм твърдо за.Всяка територия с населението в нея може сама да си определя съдбата.Това се отнася и за България.Това дали ще има нова/нови държави на територията на бг зависи най вече от начина на оправление.Това не трябва да бъде повод за почването на война.Помислете колко много държави е имало по нашите земи.Държавите, както и хората идват и си отиват, остават само добрите идеи.Българско самосазнание и дух има от векове извън нашата държава.Скоро държавите ще изгубят своята сила.Съхранете духа и идеите си по друг начин.Ние сме го открили отдавна.Желая ви късмет и здраве.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
1-ва звезда Косово
2-ра звезда Албания
3-та звезда Черна Гора
4-та звезда Македония.... горко им дето ги пуснаха преди години
5-та двезда е една провинция на Гърция дето не и знам името точно
6-та звезда са РОДОПИТЕ
Идеята е от 91-година и цели създаването на най-здравата Ислиамска държава в Европа......
Има достатъчно инфо за случващото се през новия век
дали ще станем учасници в събитията
всичко е въпрос на време 
2-ра звезда Албания
3-та звезда Черна Гора
4-та звезда Македония.... горко им дето ги пуснаха преди години

5-та двезда е една провинция на Гърция дето не и знам името точно

6-та звезда са РОДОПИТЕ

Идеята е от 91-година и цели създаването на най-здравата Ислиамска държава в Европа......
Има достатъчно инфо за случващото се през новия век

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
- КИРО
- Обратна връзка:
Аз съм твърдо ЗА:
Да не се развиват ТУК политически теми.
В България всеки разбира от политика и футбол.
Да не се развиват ТУК политически теми.
В България всеки разбира от политика и футбол.
-
- кандидат преподавател
темата според мен не е политическа не сам имал за цел да "разпалвам " етнически конфликти просто се замислих и за Македония и за Западните покраинини това е история не говоря като националист а като патриот

-
- ще става разбирач
Без такива теми е по добре.Тъпо е.
- КИРО
- Обратна връзка:
Знам бе човече,но с времето си ще стане една такава каша,че не можеш да я спреш.slivnalia написа:темата според мен не е политическа не сам имал за цел да "разпалвам " етнически конфликти просто се замислих и за Македония и за Западните покраинини това е история не говоря като националист а като патриот
Има много по-пекани от мен в този форум,те ще ти го потвърдят.
Все пак това е " naRiba" нали.
-
- кандидат преподавател
ОК
пичове сагласен съм с всички ви съжелявам дено я пуснах тази тема моля модераторите ако преценят да я изтрият само че ако стане като в Сърбия за да идем на язовир Кърджалии ще ни трябват визи(това последното е маитап да става не го взимаите на вътре)

пичове сагласен съм с всички ви съжелявам дено я пуснах тази тема моля модераторите ако преценят да я изтрият само че ако стане като в Сърбия за да идем на язовир Кърджалии ще ни трябват визи(това последното е маитап да става не го взимаите на вътре)

- barutchiata ©
- Администратор
slivnalia написа:ОК
пичове сагласен съм с всички ви съжелявам дено я пуснах тази тема моля модераторите ако преценят да я изтрият само че ако стане като в Сърбия за да идем на язовир Кърджалии ще ни трябват визи(това последното е маитап да става не го взимаите на вътре)![]()
![]()
Що да я триеме темата бе батка:

колега, по малко "скат" и глобални коснпирации. звездите символизират 6те етноса които населяват косово, едната от тях за българи дето не помня как им викаха, живеещи там. иначе по темата и да се говори и да не се, факта е че има нова държава. аи време и беше. сега всяка държава на балканите си има клонинг x 2. румъния си има молдова, ние македония, гърция си има кипър, турция северен кипър, албания си има косво, сърбия си има сръбска крайна. идеята е проста, разделяй и владей. а на кой му е угодно разделени и слаби балкани всеки знае (за себе си). жалко само че от късогледство стигащо до съседния двор и балканска омраза ни правят на луди вече векове. ама тук винаги ще е така шото колкото сме по еднакви толкова сме по различни.AL KAPONE написа:1-ва звезда Косово
2-ра звезда Албания
3-та звезда Черна Гора
4-та звезда Македония.... горко им дето ги пуснаха преди години![]()
5-та двезда е една провинция на Гърция дето не и знам името точно![]()
6-та звезда са РОДОПИТЕ![]()
Има достатъчно инфо за случващото се през новия векдали ще станем учасници в събитията
всичко е въпрос на време