Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
В събота сутринта на ресторанта на стената е имало мрежа. Приятели са звъняли на иара, на Найденов, но никой не е вдигнал. Писали са му даже смс къде точно е мрежата. Не са се сетили да звънят на 112.
Абе на тоя Язовир в момента друго освен платика има ли ?
Мятам - платика , пак мятам и веднага натиска ... слагам на 1 метър дълбочина за уклей - и пак платика кълве... е какво е това нещо
Колегите шаранджии нищо не бяха хванали .
Мятам - платика , пак мятам и веднага натиска ... слагам на 1 метър дълбочина за уклей - и пак платика кълве... е какво е това нещо

Колегите шаранджии нищо не бяха хванали .
- MITKO70
- кандидат преподавател
А ,защо е слаб риболова от миналата годинаBIGVAS13 написа:Ниско или високо ниво няма никакво значение.Факт е че както и миналата година риболова на язовира е изключително слаб.И това е така защото във всяка втора къща около язовира има мрежи.Местните тъпаци вместо да се опитат да спечелят от туризъм сами се прецакаха като измрежариха язовира....

Всичко може,но не всеки го можe.

Колега MITKO70 Защо се самозаблуждаваш ... ? Мрежите са факт.И попитай следващият път когато се видите с Данчо Найденов ИАРА колко рибки са пуснали в язовира последните години....
- MITKO70
- кандидат преподавател
Въобще не заблуждавам,знам много добре какво става по язовира от 5-6 г.Не казвам ,че ги няма на 100% мрежите,няма как да са 24/24ч.на язовира охраната/дъвкали сме го този въпрос/,но ги свиха до минимум.Данчо Найденов знам колко риби е пуснал през годините,имаше средства ,отпускаха от горе,но сега от 2 г. насам няма,преструкторираха ИАРА,незнам какво стана но няма пари за зарибяване от държаватаBIGVAS13 написа:Колега MITKO70 Защо се самозаблуждаваш ... ? Мрежите са факт.И попитай следващият път когато се видите с Данчо Найденов ИАРА колко рибки са пуснали в язовира последните години....

Ти включили се в кампанията за набиране на средства?все още тече,не е късно.

BIGVAS13 написа:Колега MITKO70 Защо се самозаблуждаваш ... ? Мрежите са факт.И попитай следващият път когато се видите с Данчо Найденов ИАРА колко рибки са пуснали в язовира последните години....
А ти колко пъти реши да помогнеш с нещо?Кажи къде са мрежите?
ИАРА са в отпуска,на работа е само счетоводителката.
А за зарибяването се обърни към централата в Бургас.
Не е виновен Данчо Найденов.Зарибяване наше ще има или тая есен или на пролет.
Риба къща няма.
А е трябвало.Или поне да стоят и да видят кой я вади.jobor написа:В събота сутринта на ресторанта на стената е имало мрежа. Приятели са звъняли на иара, на Найденов, но никой не е вдигнал. Писали са му даже смс къде точно е мрежата. Не са се сетили да звънят на 112.
Риба къща няма.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Трябва да се знае тук и актуалния телефон,че има и стари 

Ето го,дано не ми се сърдиMITKO70 написа:Трябва да се знае тук и актуалния телефон,че има и стари

0879497770,Йордан Найденов.
Да не се злоупотребява,точни и ясни сигнали.

Риба къща няма.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чета последните страници всеки казва , че риба няма или само дребна , а аз друго чувам.
Дали не се скатава информация с цел , по малко посещаемост не знам , но така или иначе там си е карнавал последните години
Дали не се скатава информация с цел , по малко посещаемост не знам , но така или иначе там си е карнавал последните години

- MITKO70
- кандидат преподавател
Няма скатаване на инфо адаш,от две седмици имам там проверени хора.Шефа е от седмица ,Румен /дето единствен хвана миналата година около нас голям амур
е там втора седмица и положението е такова.Приказки за големи риби са разтягане на локуми,има хора от района и в други точки на язовира
Тази година улова на големи риби ще е на късмет и инцидентно 

Че кажи де,да разберем и ние.MiTaKa™ написа:Чета последните страници всеки казва , че риба няма или само дребна , а аз друго чувам.
Защото сме все със стара информация.
Дано не се касае за уголемени шарани от рода на 1кг по 10.
И купона свърши,места по язовира колкото да искаш,стига да имаш време за губене.
Риба къща няма.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Лято 2016та , живи и здрави и аз мисля да си загубя времето там , само да си намеря читава каравана.
А за риби чух на отбивката преди Голяма Железна , преди 2 седмици е имало добри рибоци
А за риби чух на отбивката преди Голяма Железна , преди 2 седмици е имало добри рибоци

- Диканаров
- кандидат преподавател
Момци, тук често ми идват приятели и колеги от Форума, някои изкараха но две седмици. Бяха и от северната и от южната страна на язовира. До момента си беше жега и спадане на нивото за поливка в плевенско, та основно бяха каракуди и платики, като таранките бяха от 0.5 до 1.5 кг. , а платиките от длан до килограм. вечер излизаха оклеи и единични сулки по кило-кило и половина. От шарковците съм свидетел на само един уловен и то при тролинг за бяла от колега от Форума- 6.5кг. Със захлаждането рибата ще тръгне. Аз приключих с ремонтите по вилата за тази година и почвам рибоците вече съзнателно. До сега зо 2ч. на рибе си хващах по 30-40 костурета по 10-15см. на втичалото на Топля и като станеше 11ч си бях в къщи на сянка. За мен си е достатъчно да напържа два тигана за вечерните приятелски сбирки. Сега обаче ще ги търся голямите костури с лодката. Ще преслушам старите си места, че очаквам моето племе да ми дойде за седмица от 21.08 и да не се излагам с дребосък. Като дойде някой на язовира за дрънка по телефона да се видим. А и ако има от нещо нужда! Хайде на слука и нови срещи. Чакам ви. 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- Menkata
- фен клуб-скобар
Знаех си ,че така ще стане.....Такъв ужас и хората си казаха ,че времето ще е опасно ама костур се лови сега....За подготовка от 3 часа лових точно 30 минути 2-ма човека,риби от 100 до 800 гр.Успех на тези ,които ще се опитват след мен
Още малко и риболова ще си дойде на мястото само да застуди.

П.С С тези грамотевици си е страшна работа...прекалено много рискувах не бих повторил!

П.С С тези грамотевици си е страшна работа...прекалено много рискувах не бих повторил!
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.