Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

косово
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: косово
Браво ggbg много правилно мислиш поздравявам те, е малко останаха хората в БГ дето мислят трезво, всеки е опиянен от завист, ревност, прекален национализъм, алчност и други дяволски пороци, нека не се влияем от емоциите си и да не позволяваме да ни замъглят преценките.
всяко действие си има равно по сила и обратно по посока продиводействие.
всяко действие си има равно по сила и обратно по посока продиводействие.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Верно било с 6 звезди .Днес сутринта по БТВ Монката Паси разправяше че били 7 .Затова реших да проверя.AL KAPONE написа:1-ва звезда Косово
2-ра звезда Албания
3-та звезда Черна Гора
4-та звезда Македония.... горко им дето ги пуснаха преди години![]()
5-та двезда е една провинция на Гърция дето не и знам името точно![]()
6-та звезда са РОДОПИТЕ![]()
Идеята е от 91-година и цели създаването на най-здравата Ислиамска държава в Европа......
Има достатъчно инфо за случващото се през новия векдали ще станем учасници в събитията
всичко е въпрос на време

Да не са добавили някоя друга допълнително

Код за потвърждение: Избери целия код
Сръбският всекидневник „Глас явности“ разкри символиката на новия косовски флаг.
По мнението на сръбските журналисти, шестте звезди на знамето не са някаква външна прилика със знамето на ЕС, а са ясен знак за албанските намерения, а именно създаването на Велика Албания.
Това са шестте области, за които албанците претендират: Югоизточна Сърбия (Прешево, Медведжа и Буяновац), Западна Македония или на албански „Илирида“(Тетово, Кичево, Гостивар и т.н.), „Чумария“ т.е. Южен Епир в Гърция, „Малесия“ т.е. североизточната част на Черна Гора, Косово и Албания.
Уф голям проблем им направиха на управляващите . Колко дена не могат да решат какво да предприемат.
А иначе работил съм и даже футбол съм играл с албанци,ама не ми харесаха като хора.Мръсни копеленца са си и все се събират на групи.Всичките золуми заради тях ставаха.Редовно обираха машината със закуски в фирмата която работех в Италия.По едно време бяха намушкали едно жабарче с отверка даже,че направиха и на нас българите проблем.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- чпс
- ще става разбирач
Телевизия СКАТ наистина попрекалява,AL KAPONE написа: 1-ва звезда Косово
2-ра звезда Албания
3-та звезда Черна Гора
4-та звезда Македония.... горко им дето ги пуснаха преди години![]()
5-та двезда е една провинция на Гърция дето не и знам името точно![]()
6-та звезда са РОДОПИТЕ ...
но колегата AL KAPONE е доста умерен и малко неточен в мнението си.
Липсва централната звезда, на чийто червен флаг има полумесец,
липсва една отдавна изгряла още през 1974 г. звезда - т.н. република "северен Кипър",
липсва и още една звезда, изгряла през 90-те години на миналия век - Босна !
Не ми става ясно 6-та звезда кои Родопи са - приемам, че са източни т.е. Кърджалийско, Момчилградско, Ивайловградско - т.е. има вероятност да гледаме язовирите Студен кладенец и Ивайловград през крив макарон.
Аз мисля, че има реална възможност на въпросния флаг освен сегашните 6+3 да се появят най-малко още 2 сигурни звезди :
7-ма звезда - западни Родопи т.е. тогава ще гледаме язовир Доспат и долината на Места през крив макарон;
8-ма звезда - Лудогорието или както преобладаващото местно население му казва Делиорман.
И да не му хрумне на някой да прави някакви паралели с ирландци или с баски, защото там случаите са други.
Между другото и Румъния би трябвало да очаква своя Ньойски договор.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
laplandeca написа:Без такива теми е по добре.Тъпо е.

На колегата ggbg ще кажа само, че това е твоята версия

А тиранинът върлува
и безчести край наш роден:
коли, беси, бие, псува
и глоби народ поробен!
О, налейте! Ще да пия!
На душа ми да олекне,
чувства трезви да убия,
ръка мъжка да омекне!
Ще да пия напук врагу,
напук и вам, патриоти,
аз вече нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!
Христо Ботев
Прочетете го още веднъж........ уж Българи

Ааа.... за (скат) не бях чувал до скоро... на се срещнах с това

http://www.zazz.bg/play:a258eb80
http://www.zazz.bg/play:01071df0
http://www.zazz.bg/play:77037283
http://www.zazz.bg/play:23eb78ba
http://www.zazz.bg/play:4996de59
http://www.zazz.bg/play:f2541e8e
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- и господ не е толокова добър
Аз съм националист и в костите си,но е безмислено да се започва една война който не мо же да свърши.Ако много искат в България да правят своя държава,няма да стане.Знаят къде е границата,знаят къде продават възелин,ако им стиска нека да искат отделна държава.Още помня танковете как влизаха във къщите,нека да не се връща това време.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Преди време бях гледал по СКАТ филм, в който бяха засегнати проблемите за "Второто Косово".Бях потресен от нещата,които бяха излъчени.Села в които не можеш да си купиш хляб на български,турски училища и читалища,които са финансирани от министерството на образованието и културата.
Сега прегледах няколко от филмите постнати от колегата AL KAPONE и видях колко е сериозно положението(поне за мен).В мен започна да напира жажда за съпротива против плана Баязид-2.Филми като този ме накараха да се замисля, защо хора като Левски,Ботев.....са се борили Ние да сме свободни? Защо хиляди българи са проляли кръвта си,за да защитят българската чест и народност?
Аз съм малък и не искам един ден, ако не аз то моите деца да станат отново роби.Не искам отново рязаните да са ни господари,нещо което е на път да стане.
Знам,че темата е дъвкана и едно мнение във форум не променя нищо,но трябва да спрем това "поробяване" докато не е станало късно!
За да спрем една "армия" трябва да премахнем главатаря й!Докато Доган и ДПС са на власт турците ще завладяват България!
Сега прегледах няколко от филмите постнати от колегата AL KAPONE и видях колко е сериозно положението(поне за мен).В мен започна да напира жажда за съпротива против плана Баязид-2.Филми като този ме накараха да се замисля, защо хора като Левски,Ботев.....са се борили Ние да сме свободни? Защо хиляди българи са проляли кръвта си,за да защитят българската чест и народност?
Аз съм малък и не искам един ден, ако не аз то моите деца да станат отново роби.Не искам отново рязаните да са ни господари,нещо което е на път да стане.
Знам,че темата е дъвкана и едно мнение във форум не променя нищо,но трябва да спрем това "поробяване" докато не е станало късно!
За да спрем една "армия" трябва да премахнем главатаря й!Докато Доган и ДПС са на власт турците ще завладяват България!

-
- кандидат преподавател
Не се притеснявайте за Родопите -ще видят отделна "държава"на куково лято.Мюсюлманите от Родопите /както българомохамеданите от Западните и Средните Родопи,така и турците от Източните Родопи/по акъл и манталитет нямат нищо общо с онез злобни"чалми"албанците.Нито има напрежение,нито подмолни шавръкми - освен това тук при нас властта не дреме и не дебелее и ич не е корумпирана по националния въпрос.Не се притеснявайте за достъпа до родопските язовири - пътищата са безопасни и открити.Даже няма кражби край язовирите.Хляб продават навсякъде на българите,искам си го на български /щото турски не знам,пък те не знаят и не разбират моите руски и английски /.Мислите ли,че ако имаше и най-малък признак за такова,дето го споменавате и го съобщават идиотите от СКАТ,щях да си живея спокойно и приятно със семейството си вече 18-та година в същите тези Родопи?Верно,че кат съм заклет риболовец,съм малко нещо не у ред,ма надявам се,не ви приличам на самоубийствен ненормалник?
-
Прав е INCUBUS,аз сим ходил много из техните села а и не само там,никога не съм имал проблеми.Аз съм го казал хората с мохамеданска вяра не са виновни,че са се родили такива.Виновни са такива като Доган и Сидеров.Единия свободно пропагандира за размирици а другия подмолно.Ако ги няма тези и някой други лидери,ще живеем спокойно хилядолетия.Защо са във власта,защото както и през цялото робство,така и сега има Българи подлеци, предатели,мерзавции ненаядни свини.Готови са да сключат зделка с дявола,само и само да останат на власт.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Дано сте прави колеги,но да има турски училища, в които се учи на турски език е смехотворно за държава чийто официален език е българския.

- чпс
- ще става разбирач
Колеги, не е луд този, който изяжда баницата, а този (или тези), които му дават.
-
- учете се от него
МОДЕРАТОРИТЕ , няма ли да закриете темата!!!! Да взема и аз да си пиша мнението..... Аз съм НАЦИОНАЛИСТ!!!! Какво да напиша че да си проличи че не искате ТЕМАТА да ескалира !!!
Поста ми е директо към "Администратора" ???
Поста ми е директо към "Администратора" ???
Последно промяна от Бачо Илия на Вто Фев 26, 2008 10:44 am, променено общо 1 път.
- КИРО
- Обратна връзка:
Сливналия.какво тие мнението сега.Скоро не си писал по темата.КИРО написа:Знам бе човече,но с времето си ще стане една такава каша,че не можеш да я спреш.slivnalia написа:темата според мен не е политическа не сам имал за цел да "разпалвам " етнически конфликти просто се замислих и за Македония и за Западните покраинини това е история не говоря като националист а като патриот
Има много по-пекани от мен в този форум,те ще ти го потвърдят.
Все пак това е " naRiba" нали.
-
- учете се от него
Моля , да се затвори и изтрие темата , не дай си Боже да се налага да си сменям любимите въдици с любимата "Драгунов"- 7.62мм.,- и двете работят еднакво добре....Военните най-много мразят войната , защото знаят за какво става дума
Айде ... , махайте темата!!!!!!!!!!!!!!!!!

Айде ... , махайте темата!!!!!!!!!!!!!!!!!
- krokibg
- учете се от него
Абе понеже аз съм бил винаги директен,само ще кажа че всички/ без да се обижда никой/ сме дупедавци.Това е
срам ме е,но какво да се прави,няма оправяне и това е.
Как един път не скочихме да ги наритаме всички бе ??? Вдигнаха тока двойно този месец без да говорят нищо,и сега искали законно още 11% да го дигнела комисията по цените
Това ако беше в Гърция или другаде,всички щяха да спрат да работят и тотален блокаж на държавата.Ние какво правим ??? Отговора е прост ---- НИЩО
Само си говорим ли говорим
Срамувам се даже и от себеси,защото ми се иска да направя страшни поразий,но си трая,защото ми омръзна да се боря със вятърни мелници и само си патя от това.Каквото има да става - ще става,но дано ако се наложи да тръгваме когато стане напечено,по-малко да говорим и да зарязваме жени и деца и да направим това което трябва.Ето така мисла аз и се надявам и повечето тук колеги.Даже и го вярвам

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!