Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от Don4o_62 »

пазете си децата с тоя ток,особено във влажни помещения,на мен това ми е професията и преди това работех,сега не щото имам гъдел на ръцете :lol: та помня случай ремонтирам трифазен контакт в едно заведение - кръчма, и съм спрял тока и една пиянка дето се бара вътрешен,нещо между алкохолните пари в мозъка му светнало,че няма ток и отива и дига шалтера,късмет че не държах жиците :mrgreen:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Мдаа, гадно копеле е тока, удря те, а ти не можеш да го видиш и да му отвърнеш :mrgreen:
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

трапера написа:Мдаа, гадно копеле е тока, удря те, а ти не можеш да го видиш и да му отвърнеш :mrgreen:
Я, па се чудЪ, къФ ток ша вЪ удари с те мюсюлмански емигранти таме..., дето след тях остава само свинска кочина..
Виж ни нас само, колко сме горди, не само мигрантите, а и господ заобикаля нашата родина, щото ако мине през тук, някой ще му тафи гащите даже... :D
Ванга може да се окаже и права, че Б-я ще оцелее през годините, може би зарад по горното или заради това, че още не сме изпедерастяли като европейците...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Абе, напъплиха много яко и тука :evil:
Вчера ходих да заприходя малко промоционален алкохол в една промишлена зона... Като видях какъв лагер са им спретнали... а и по радиото тръбят колко пристигат на ден, като знам колко джобни им дават на месец :evil: :evil: :evil: :evil:
Правят демонстрации, ченгетата ги охраняват, правят задръствания по улиците, аз си вися в трафика :? Добре, че ми е в работно време и ми се признава като работно такова :mrgreen:
Иначе не ми се коментира, че МитеФ не спи :lol: :mrgreen:
лягам си star
събуждам се super star

lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

lusienn написа:Триаса и Киро-нещо си играят в тая тема,ама ние другите-Не участваме.
Гастербаитерите Краси и Свилен-постно пишат,

Е то, и-аз от няколко месеца не-пиша.Но това не-означава ,че не съм збрал мтриал,за зимата ...да има кво да бистрим. :wink: Иначе ви чета всеки ден.Просто постоянно съм на бачкане,и от бачкане в къщи.Само събота и неделя ходя по ,,пути клубове,,да сменим кръвта. :ANAL: :drinkers: Направо съм се пристрастил,нема такъв кеф,драмалясваш квото ти е на душата.,,Пребродих ,,всички континенти,остана ми само Нова Гвинея......но се оказа кауза пердута,требе там да се ходи,на место.Душа юнашка не трае,и сигурно до година съм там.И аз като Дончо, още ми е рано за топли води и басеини. :D :D :D Триаса винаги си е бил пич,и това че някои не-усещат хумора си остава индивидуален проблем.Наздраве Триасчо.Лека ви вечер и да сте живи и здрави.

Трапер преди месец се запасих достатъчно.Просто предвидих ситуацията ...и тука е така,скоро ще се чуе.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Абе, гледах в нета как Ангела се бацка с тях, сякаш са спасителите на Германия? То, и някъде четох, че германците имали голяма нужда от те цигани, щото били застаряващо население, че някой да ги поразвъди....., че и да влезе нова "квалифицирана" работна ръка.. :lol:

Абе, май Хитлер толкоз пъти се е обърнал в гроба си, че е време вече да излезе...???

п.п. Едно не мога да разбера? Я, съм напълнил един джоб с юро, качил съм се на луксозната си кола с жената и съм решил да си похарча парите в Германия, като направим една екскурзия... Спират ме по всички граници и пътища, анализират ме, вися с часове, проблеми все ще ми намерят..., а тия афганистански и сирийски цигани си пресичат граници и си ходят без проблеми и даже никой и забележка не им прави за нищо? Дори и нещо повече? Е, Я като Българин и член на евросъюза, трябва ли да се чувствам по низш от тези????????????????
Тук, определено има проблем, и не може европейците от по бедните европейски страни да духат супата, а икономическите емингренти резаци от азия и африка да вземат по 350 юро месечни помощи..
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
лягам си star
събуждам се super star

Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Съседа ми от ляво е нигериец, обаче е женен за германка.
Една вечер след няколко питиета разказа как е акостирал в Германия :lol: :arrow:

Дигнали се една тумба негърчета и отишли в Китай да "студентсват".
От там някой ги светнал как да станат германчета. Сдобили се с визи и билети; карта на един селски район в Бавария с всичките празници, които се празнуват тип "селски събор" и дошли на лов за булки , абе, разиграли формата "Селянин си търси жена":lol: Та набутали се десеттина малки негърчета на един селски фест, някой купил щайга с бира и се подкарали. Моя човек обаче бил твърдо решен да си изпълни мисията- една бира я лигавил цял ден :cry:
Той бил на 22 тогава. Видял една девойка, красавица неземна! Бяла, като тетрадка бяла, косата и златиста чак червеникава, дупе като барабан по точно като тъпан, зажадняла за ласки и любов... А негърската любов е голяма и всеотдайна (щото заради паспорт правим всичко :twisted: )
Та 19годишната тогава ученичка имала доста перипетии с родителите си, но младите се залюбили силно и зели та се взели. Вече си имат осем годишна щерка, наследила перфектния немски на майка си и манталитета на баща си.....
А съседа Джери си има от осем години немски паспорт.......
И наистина е слязъл от клона, но заради добросъседските отношения (и някоя друга причина) пийваме по някоя бира :mrgreen:
лягам си star
събуждам се super star

Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

трапера написа:Мдаа, гадно копеле е тока, удря те, а ти не можеш да го видиш и да му отвърнеш :mrgreen:

Само гладът е по-силен от тока! :mrgreen:

И ко викате, че ония црните зимат 350 евракис социал на месец, докът си чешат мъдурите? :shock:
Па еба гу, я толкова заплата не земам бре, къде се гърбим секи ден!!! :twisted:

Ша ида да си зема фон дьо тен, ша са маскирам и я на орка, па после газззззззз с Бети ча до Шварцвалд! :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

А вие за такива ли мигранти си мечтаете ?

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=566270A8" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

:lol:
Муахаха....такива бежанки приемам с отворени обятия! :mrgreen: :drinkers:

Ами сички отиват при таа кака:

Изображение
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Тъй, щот митничарите ни са прости. У нас трябва да пускат само такива. А останалите на трена и директно да ги пращат на "каката".
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

GODzillata написа:
И ко викате, че ония црните зимат 350 евракис социал на месец, докът си чешат мъдурите? :shock:
Бе в интерес на истината не им дават толкоз!
Ама като получат статут на бежанец получават към него: спанье, еденье, някоя дрешка и 138евро джобни!!!
Заради тях тая година Октоберфеста ще е ограден с метална ограда, а мерките за сигурност ще са драконовски :evil:
Другата събота ще посрещам сестра ми на летището, надявам се да няма спънки :prayer:

Иначе много паплач има тука, ей! Имат си някакви общности и си помагат в намирането на работа, разбира се на минималната ставка от 8.50 на час! Жените им не ходят на работа а си стоят в къщи, получават детски (180 кинта на хлапе), нали само единия бачка се уреждат и със социални- де в брой, де им поемат част от наема...

Уфффф, изнервих се, шъ си отворя един Шпатен :mrgreen:
лягам си star
събуждам се super star

Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Бях обещал да допиша за Гърция, ама вчера мача МЮ:Ливърпул прецака работата :D !
И то за кво, само 24 часа бяхме втори в класирането :mrgreen: !

Ама има дни, ще се отчета за тази хубава дестинация.
Обаче, не мога да откажа на Киро :D !

GODzillata написа: ...@Жоре, дай снимките по същество...ония, на барабанчетата...

Въпреки че, за да запазя нежната душевност на част от съпреходниците, няма да изписвам кои точно :D , снимки вече само от далече :wink: !
Да не се разпознават обектите, щото иначе съд и затвор за мен, фотограф-любител :wink: !
А и Киро да не може да види имат ли целулит или не :lol: !

Мога само да потвърдя, че "барабанчетата" бяха мнооооого хубави, нали лових риба в непосредствена близост до двете девойки, обаче с един кавалер :roll: !

Изображение

Изображение

Изображение

Даже тази с черния бански имаше по-хубаво барабанче :D !

А днес пробвах софийските риби - едри и средни костури и дребни щукички ми дърпаха,
Ако не бях се успал, щях да хвана много повече, ама ................ вече ме мързи, ама много :D !

Изображение

И спрете с тия мигранти, бре :mrgreen: !!!!!!!!!
Жената по цял ден ми надува главата, ТВ само това повтаря,
Сега и в Прехода се загрижихте за шебеците !
Европа е преживяла нахлуването на варварите,
И това ще отмине.

Утре ако САЩ решат да свалят от власт ККП и един милиард китайци нахлуят към нас - е тогава ще е страшно :mrgreen: !

Още си спомням инвазията на виетнамците в България !
Взимахме ги по двустранна спогодба за нискоквалифицирана работна ръка !
Виетнамец - строител :shock: !
Виетнамец - докер :shock: :shock: !
Обаче - виетнамец - спекулант - е там бяха в свои води :lol: !
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

G.Petkov написа: Обаче - виетнамец - спекулант - е там бяха в свои води :lol: !
Ъхъм...3 лв. = 1$ :lol:

Жоре, тряа си земеш по-як обектив, некфо куту на Люску, че да мое да снимаш отдалеч барабанчета се едно са пред теб. :wink:
Заключено

Обратно към “Разни”