Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Don4o_62
- учете се от него

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
пазете си децата с тоя ток,особено във влажни помещения,на мен това ми е професията и преди това работех,сега не щото имам гъдел на ръцете
та помня случай ремонтирам трифазен контакт в едно заведение - кръчма, и съм спрял тока и една пиянка дето се бара вътрешен,нещо между алкохолните пари в мозъка му светнало,че няма ток и отива и дига шалтера,късмет че не държах жиците 
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 
- трапера
- сериозен играч

Мдаа, гадно копеле е тока, удря те, а ти не можеш да го видиш и да му отвърнеш 
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Vid
- кандидат преподавател

Я, па се чудЪ, къФ ток ша вЪ удари с те мюсюлмански емигранти таме..., дето след тях остава само свинска кочина..трапера написа:Мдаа, гадно копеле е тока, удря те, а ти не можеш да го видиш и да му отвърнеш
Виж ни нас само, колко сме горди, не само мигрантите, а и господ заобикаля нашата родина, щото ако мине през тук, някой ще му тафи гащите даже...
Ванга може да се окаже и права, че Б-я ще оцелее през годините, може би зарад по горното или заради това, че още не сме изпедерастяли като европейците...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- трапера
- сериозен играч

Абе, напъплиха много яко и тука
Вчера ходих да заприходя малко промоционален алкохол в една промишлена зона... Като видях какъв лагер са им спретнали... а и по радиото тръбят колко пристигат на ден, като знам колко джобни им дават на месец
Правят демонстрации, ченгетата ги охраняват, правят задръствания по улиците, аз си вися в трафика
Добре, че ми е в работно време и ми се признава като работно такова
Иначе не ми се коментира, че МитеФ не спи

Вчера ходих да заприходя малко промоционален алкохол в една промишлена зона... Като видях какъв лагер са им спретнали... а и по радиото тръбят колко пристигат на ден, като знам колко джобни им дават на месец
Правят демонстрации, ченгетата ги охраняват, правят задръствания по улиците, аз си вися в трафика
Иначе не ми се коментира, че МитеФ не спи
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
-
lovo-бай СТОЯН
- сериозен играч

lusienn написа:Триаса и Киро-нещо си играят в тая тема,ама ние другите-Не участваме.
Гастербаитерите Краси и Свилен-постно пишат,
Е то, и-аз от няколко месеца не-пиша.Но това не-означава ,че не съм збрал мтриал,за зимата ...да има кво да бистрим.
Трапер преди месец се запасих достатъчно.Просто предвидих ситуацията ...и тука е така,скоро ще се чуе.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- Vid
- кандидат преподавател

Абе, гледах в нета как Ангела се бацка с тях, сякаш са спасителите на Германия? То, и някъде четох, че германците имали голяма нужда от те цигани, щото били застаряващо население, че някой да ги поразвъди....., че и да влезе нова "квалифицирана" работна ръка..
Абе, май Хитлер толкоз пъти се е обърнал в гроба си, че е време вече да излезе...???
п.п. Едно не мога да разбера? Я, съм напълнил един джоб с юро, качил съм се на луксозната си кола с жената и съм решил да си похарча парите в Германия, като направим една екскурзия... Спират ме по всички граници и пътища, анализират ме, вися с часове, проблеми все ще ми намерят..., а тия афганистански и сирийски цигани си пресичат граници и си ходят без проблеми и даже никой и забележка не им прави за нищо? Дори и нещо повече? Е, Я като Българин и член на евросъюза, трябва ли да се чувствам по низш от тези????????????????
Тук, определено има проблем, и не може европейците от по бедните европейски страни да духат супата, а икономическите емингренти резаци от азия и африка да вземат по 350 юро месечни помощи..
Абе, май Хитлер толкоз пъти се е обърнал в гроба си, че е време вече да излезе...???
п.п. Едно не мога да разбера? Я, съм напълнил един джоб с юро, качил съм се на луксозната си кола с жената и съм решил да си похарча парите в Германия, като направим една екскурзия... Спират ме по всички граници и пътища, анализират ме, вися с часове, проблеми все ще ми намерят..., а тия афганистански и сирийски цигани си пресичат граници и си ходят без проблеми и даже никой и забележка не им прави за нищо? Дори и нещо повече? Е, Я като Българин и член на евросъюза, трябва ли да се чувствам по низш от тези????????????????
Тук, определено има проблем, и не може европейците от по бедните европейски страни да духат супата, а икономическите емингренти резаци от азия и африка да вземат по 350 юро месечни помощи..
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- трапера
- сериозен играч

Съседа ми от ляво е нигериец, обаче е женен за германка.
Една вечер след няколко питиета разказа как е акостирал в Германия
Дигнали се една тумба негърчета и отишли в Китай да "студентсват".
От там някой ги светнал как да станат германчета. Сдобили се с визи и билети; карта на един селски район в Бавария с всичките празници, които се празнуват тип "селски събор" и дошли на лов за булки , абе, разиграли формата "Селянин си търси жена":lol: Та набутали се десеттина малки негърчета на един селски фест, някой купил щайга с бира и се подкарали. Моя човек обаче бил твърдо решен да си изпълни мисията- една бира я лигавил цял ден
Той бил на 22 тогава. Видял една девойка, красавица неземна! Бяла, като тетрадка бяла, косата и златиста чак червеникава, дупе като барабан по точно като тъпан, зажадняла за ласки и любов... А негърската любов е голяма и всеотдайна (щото заради паспорт правим всичко
)
Та 19годишната тогава ученичка имала доста перипетии с родителите си, но младите се залюбили силно и зели та се взели. Вече си имат осем годишна щерка, наследила перфектния немски на майка си и манталитета на баща си.....
А съседа Джери си има от осем години немски паспорт.......
И наистина е слязъл от клона, но заради добросъседските отношения (и някоя друга причина) пийваме по някоя бира
Една вечер след няколко питиета разказа как е акостирал в Германия
Дигнали се една тумба негърчета и отишли в Китай да "студентсват".
От там някой ги светнал как да станат германчета. Сдобили се с визи и билети; карта на един селски район в Бавария с всичките празници, които се празнуват тип "селски събор" и дошли на лов за булки , абе, разиграли формата "Селянин си търси жена":lol: Та набутали се десеттина малки негърчета на един селски фест, някой купил щайга с бира и се подкарали. Моя човек обаче бил твърдо решен да си изпълни мисията- една бира я лигавил цял ден
Той бил на 22 тогава. Видял една девойка, красавица неземна! Бяла, като тетрадка бяла, косата и златиста чак червеникава, дупе като барабан по точно като тъпан, зажадняла за ласки и любов... А негърската любов е голяма и всеотдайна (щото заради паспорт правим всичко
Та 19годишната тогава ученичка имала доста перипетии с родителите си, но младите се залюбили силно и зели та се взели. Вече си имат осем годишна щерка, наследила перфектния немски на майка си и манталитета на баща си.....
А съседа Джери си има от осем години немски паспорт.......
И наистина е слязъл от клона, но заради добросъседските отношения (и някоя друга причина) пийваме по някоя бира
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

трапера написа:Мдаа, гадно копеле е тока, удря те, а ти не можеш да го видиш и да му отвърнеш
Само гладът е по-силен от тока!
И ко викате, че ония црните зимат 350 евракис социал на месец, докът си чешат мъдурите?
Па еба гу, я толкова заплата не земам бре, къде се гърбим секи ден!!!
Ша ида да си зема фон дьо тен, ша са маскирам и я на орка, па после газззззззз с Бети ча до Шварцвалд!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
dantho.mihov
- Модератор

А вие за такива ли мигранти си мечтаете ?
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=566270A8" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=566270A8" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
- GODzillata

Муахаха....такива бежанки приемам с отворени обятия!
Ами сички отиват при таа кака:

-
dantho.mihov
- Модератор

Тъй, щот митничарите ни са прости. У нас трябва да пускат само такива. А останалите на трена и директно да ги пращат на "каката".
- трапера
- сериозен играч

Бе в интерес на истината не им дават толкоз!GODzillata написа:
И ко викате, че ония црните зимат 350 евракис социал на месец, докът си чешат мъдурите?![]()
Ама като получат статут на бежанец получават към него: спанье, еденье, някоя дрешка и 138евро джобни!!!
Заради тях тая година Октоберфеста ще е ограден с метална ограда, а мерките за сигурност ще са драконовски
Другата събота ще посрещам сестра ми на летището, надявам се да няма спънки
Иначе много паплач има тука, ей! Имат си някакви общности и си помагат в намирането на работа, разбира се на минималната ставка от 8.50 на час! Жените им не ходят на работа а си стоят в къщи, получават детски (180 кинта на хлапе), нали само единия бачка се уреждат и със социални- де в брой, де им поемат част от наема...
Уфффф, изнервих се, шъ си отворя един Шпатен
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- G.Petkov

Бях обещал да допиша за Гърция, ама вчера мача МЮ:Ливърпул прецака работата
!
И то за кво, само 24 часа бяхме втори в класирането
!
Ама има дни, ще се отчета за тази хубава дестинация.
Обаче, не мога да откажа на Киро
!
Въпреки че, за да запазя нежната душевност на част от съпреходниците, няма да изписвам кои точно
, снимки вече само от далече
!
Да не се разпознават обектите, щото иначе съд и затвор за мен, фотограф-любител
!
А и Киро да не може да види имат ли целулит или не
!
Мога само да потвърдя, че "барабанчетата" бяха мнооооого хубави, нали лових риба в непосредствена близост до двете девойки, обаче с един кавалер
!

Даже тази с черния бански имаше по-хубаво барабанче
!
А днес пробвах софийските риби - едри и средни костури и дребни щукички ми дърпаха,
Ако не бях се успал, щях да хвана много повече, ама ................ вече ме мързи, ама много
!

И спрете с тия мигранти, бре
!!!!!!!!!
Жената по цял ден ми надува главата, ТВ само това повтаря,
Сега и в Прехода се загрижихте за шебеците !
Европа е преживяла нахлуването на варварите,
И това ще отмине.
Утре ако САЩ решат да свалят от власт ККП и един милиард китайци нахлуят към нас - е тогава ще е страшно
!
Още си спомням инвазията на виетнамците в България !
Взимахме ги по двустранна спогодба за нискоквалифицирана работна ръка !
Виетнамец - строител
!
Виетнамец - докер
!
Обаче - виетнамец - спекулант - е там бяха в свои води
!
И то за кво, само 24 часа бяхме втори в класирането
Ама има дни, ще се отчета за тази хубава дестинация.
Обаче, не мога да откажа на Киро
GODzillata написа: ...@Жоре, дай снимките по същество...ония, на барабанчетата...
Въпреки че, за да запазя нежната душевност на част от съпреходниците, няма да изписвам кои точно
Да не се разпознават обектите, щото иначе съд и затвор за мен, фотограф-любител
А и Киро да не може да види имат ли целулит или не
Мога само да потвърдя, че "барабанчетата" бяха мнооооого хубави, нали лових риба в непосредствена близост до двете девойки, обаче с един кавалер
Даже тази с черния бански имаше по-хубаво барабанче
А днес пробвах софийските риби - едри и средни костури и дребни щукички ми дърпаха,
Ако не бях се успал, щях да хвана много повече, ама ................ вече ме мързи, ама много
И спрете с тия мигранти, бре
Жената по цял ден ми надува главата, ТВ само това повтаря,
Сега и в Прехода се загрижихте за шебеците !
Европа е преживяла нахлуването на варварите,
И това ще отмине.
Утре ако САЩ решат да свалят от власт ККП и един милиард китайци нахлуят към нас - е тогава ще е страшно
Още си спомням инвазията на виетнамците в България !
Взимахме ги по двустранна спогодба за нискоквалифицирана работна ръка !
Виетнамец - строител
Виетнамец - докер
Обаче - виетнамец - спекулант - е там бяха в свои води
- GODzillata

Ъхъм...3 лв. = 1$G.Petkov написа: Обаче - виетнамец - спекулант - е там бяха в свои води!
Жоре, тряа си земеш по-як обектив, некфо куту на Люску, че да мое да снимаш отдалеч барабанчета се едно са пред теб.