Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ПОМОЩ
Модератор: dantho.mihov
Re: ПОМОЩ
Наблегни на това -
За да се качат снимки в галерията трябва да сте регистрирани .Влизате в галерията като кликнете върху галерия след това горе в дясно цъкате качи снимки.Имате възможност да качвате по 6 снимки наведнъж.Ако снимките са много големи ви съветвам да ги качвате по 2 -3 снимки .Цъкате върху бутона Browse... след това маркирате снимката която искате да качите и натискте бутона Open .Както казах така можете да посочите до 6 снимки за качване.След това натискате бутона Качи/Потвърди.Изчаквате извесно време което зависи от броя и големината на снимките.Ако не се получат нещата качете 2-3 снимки и опитайте отново.Като завърши обработването на снимките натискате бутона Process Files и вече имате снимки в галерията си.
-
- кандидат преподавател
Калинчо там ти е галерията и няма проблеми само да не си с друг браузър като ОПЕРА или Мозила разликата не е голяма ама трудно се ориентира човек.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
А на мен кой ще помогне !
Аз пък изобщо не мога да качвам снимки в галерията си.
Постоянно ми излиза следното съобщение !
Sorry, this image type (6) is not supported yet.
И на админа писах ,ама отговор не получих
И аз ще викам вече ПОМОООООООООЩ
Аз пък изобщо не мога да качвам снимки в галерията си.
Постоянно ми излиза следното съобщение !
Sorry, this image type (6) is not supported yet.
И на админа писах ,ама отговор не получих

И аз ще викам вече ПОМОООООООООЩ

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- кандидат преподавател
Божков нещо формата на снимките които се опитваш да качиш не от разрешените трябва да е jpec или apj.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не е от това !
Всякакви формати пробвах и не става.
Моля някой от модераторите да влезе от моя профил и да се увери !
Всякакви формати пробвах и не става.
Моля някой от модераторите да влезе от моя профил и да се увери !

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
И аз имам нужда от помощ,кажете ми как да си изтрия личните съобщения,че папката ми се препълни и един куп чакат на входящи и немога да ги прегледам