ПОМОЩ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
kalin4o
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

ПОМОЩ

Мнение от kalin4o »

Търсих,търсих и не намерих.Молявисе кажете ми каде е галерията ми и как да кача снимки в галерията с ии в някоя тема. :?
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Re: ПОМОЩ

Мнение от rumci »

Наблегни на това -
За да се качат снимки в галерията трябва да сте регистрирани .Влизате в галерията като кликнете върху галерия след това горе в дясно цъкате качи снимки.Имате възможност да качвате по 6 снимки наведнъж.Ако снимките са много големи ви съветвам да ги качвате по 2 -3 снимки .Цъкате върху бутона Browse... след това маркирате снимката която искате да качите и натискте бутона Open .Както казах така можете да посочите до 6 снимки за качване.След това натискате бутона Качи/Потвърди.Изчаквате извесно време което зависи от броя и големината на снимките.Ако не се получат нещата качете 2-3 снимки и опитайте отново.Като завърши обработването на снимките натискате бутона Process Files и вече имате снимки в галерията си.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Калинчо там ти е галерията и няма проблеми само да не си с друг браузър като ОПЕРА или Мозила разликата не е голяма ама трудно се ориентира човек.
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

А на мен кой ще помогне !
Аз пък изобщо не мога да качвам снимки в галерията си.
Постоянно ми излиза следното съобщение !
Sorry, this image type (6) is not supported yet.

И на админа писах ,ама отговор не получих :(

И аз ще викам вече ПОМОООООООООЩ
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Божков нещо формата на снимките които се опитваш да качиш не от разрешените трябва да е jpec или apj.
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Не е от това !
Всякакви формати пробвах и не става.
Моля някой от модераторите да влезе от моя профил и да се увери !
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

И аз имам нужда от помощ,кажете ми как да си изтрия личните съобщения,че папката ми се препълни и един куп чакат на входящи и немога да ги прегледам :shock: :shock: :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”