Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Нова придобивка ...
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
- dimitar_
- сериозен играч
Re: Нова придобивка ...
Това за което ще ви пиша е "последица" от тази тема и затова реших да продължа в същата .
Въпреки "жълтия картон" който ми показа Кака за "новата придобивка" , аз се осмелих да направя още една . Бързам да ви се похваля сега , защото Кака е на работа до 22 часа и съм сигурен че като се върне и разбере , ще има втори "жълт картон" , а това значи отстранен за неопределено време ... .
Така че ако скоро не ме видите , не се чудете !!!
Та , взех си и три шарански пръта "Митчел"- универс , 3.90 , 3 лб , двуколенни , карбон . Доста се колебах , защото мислех да взимам триколенни , но всичко стана много бързо и аз останах верен на класическото . Дали не съм сбъркал ще стане ясно като ги пробвам . Иначе като изключа това че имат голяма транспортна дължина , почти 2 метра , от всичко друго съм повече от доволен .
Ето ги :

Това е , сега остава Кака да приеме нещата такива каквито са , и работата да се размине само с "поглед в пода и пристъпяне от крак на крак ... "
Въпреки "жълтия картон" който ми показа Кака за "новата придобивка" , аз се осмелих да направя още една . Бързам да ви се похваля сега , защото Кака е на работа до 22 часа и съм сигурен че като се върне и разбере , ще има втори "жълт картон" , а това значи отстранен за неопределено време ... .
Така че ако скоро не ме видите , не се чудете !!!
Та , взех си и три шарански пръта "Митчел"- универс , 3.90 , 3 лб , двуколенни , карбон . Доста се колебах , защото мислех да взимам триколенни , но всичко стана много бързо и аз останах верен на класическото . Дали не съм сбъркал ще стане ясно като ги пробвам . Иначе като изключа това че имат голяма транспортна дължина , почти 2 метра , от всичко друго съм повече от доволен .
Ето ги :
Това е , сега остава Кака да приеме нещата такива каквито са , и работата да се размине само с "поглед в пода и пристъпяне от крак на крак ... "
- dimitar_
- сериозен играч
Да ти кажа , Марко , не се "връзва" вече на нищо , мирясва само на равностойна компенсация ... , абе женска му работа , понякога с "набора" успяваме да сведем нещата до разсрочено плащане , но си е зор , откъдето и да го погледнеш !!!
-
- и господ не е толокова добър
Митаче,браво за покупките.Двуколените естествено са по-хубави,като изключим транспортната дължина.А кака нали знаеш как се оправя,в леглото или в магазина.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
Честито за тези и за двете придобивки.Значи като гледам не е само мойта жена да се чумери като давам пари за рибарски неща.Ама както каза Snegk оправията е или в леглото или магазина.Само че мойта жена вече ги е комплектовала и не ги дели двете възможности.дано да ти се размене леко ,ти си познаваш каката.Наслука само големи риби
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Айде ,честито и от мен!Дано да имам щастието да ги пипна поне!

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- dimitar_
- сериозен играч
Благодаря на всички за пожеланията и ... съчувствието !
Така е Илийка , и мен транспортната дължина ме притеснява , но все нещо ще измислим ... .
Кака преди малко ме пита какви са тези "черни калъфи" наврени в ъгъла зад вратата , и изобщо не ми даде шанс за "финтове" , като просто каза че ..." ъгъла в понеделник беше чист " !
Много не мърмори , но да ви кажа , това ме притеснява най - много , защото явно и за нея си е късмет , все пак идва 8 - ми март ... !!!
Иначе , Венци , като се видим "пипането" е най - лесно , ще го направим и с "поливане" , за късмет !
Така е Илийка , и мен транспортната дължина ме притеснява , но все нещо ще измислим ... .
Кака преди малко ме пита какви са тези "черни калъфи" наврени в ъгъла зад вратата , и изобщо не ми даде шанс за "финтове" , като просто каза че ..." ъгъла в понеделник беше чист " !
Много не мърмори , но да ви кажа , това ме притеснява най - много , защото явно и за нея си е късмет , все пак идва 8 - ми март ... !!!
Иначе , Венци , като се видим "пипането" е най - лесно , ще го направим и с "поливане" , за късмет !
-
- научил се да хвърля
Е то така се прави , всичко ново е хубаво, стига да може човек да си го позволи.Пък ако много вика КАКА ти си мълчи щот пак ще е права.НАЛИ
И ловец съм и Рибар.
- malkia_joro
- разбира нещата
На снимката изглеждат много добре.Личи си,че "редят" добре влакното.Пожелавам ти успех!
Някой по-горе питаше за цената.Във Видракс са по 120лв.
Някой по-горе питаше за цената.Във Видракс са по 120лв.
Красотата на живота е в това,че продължава.