Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Някой да ловил с подобно нещо ?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Някой да ловил с подобно нещо ?
Зравейте,запалих се по спининга и тролинга от скоро и много ми допада като риболов.Има динамика и емоция и винаги можеш да пожалиш рибките.Преди един месец,на язовир Жребчево срещнах колега,който тролеше с въдици,които нямаха водачи.В първия момент,когато се разминавахме,помислих,че нещо не съм видял,но при втория вече гледах зорко,имаше само един.В къщи се поразрових в нета и научих,че е доста нова иновация-интерлайн въдици.Много я хвалят за влачене,а и за спининг има много положителни отзиви.Ще се радвам,ако някои сподели ползвал ли е такъв тип въдица,ваши мнения и коментари.
Re: Някой да ловил с подобно нещо ?
Изглежда интересно, основното предимство, което изтъкват в това видео е по-малкото триене при замятане, съответно по-дълги дистанции и липса на заплитания при замятане.
Към края на видеото показват как се прокарва влакното през пръчката. Определено интересна технология.
- Martin Mihailov
- учете се от него
Това наистина е хитро ама зимата като напьлни вьтре с лед незнам как ще се лови.
- helikopter
- новобранец
На Catgear в Риби и тъкъми на Красно село я има. Ама в сайта не я намирам. 

- Vid
- кандидат преподавател
В тези въдици на Дайва навремето бая се бях загледал... Гледам, че и в солената вода работят безотказно, но както беше казал колегата по горе - как ли ще работят при ниски температури?
По тази и други причини ги изключих от моя риболов.., инак мися, че са добри, щото влакното в бланката при риболов на голяма риба би натоварило бланката в най добрата и кондиция...
Абе, има ляБ в та концепция, ама не и за нашите условия, поне засега...
По тази и други причини ги изключих от моя риболов.., инак мися, че са добри, щото влакното в бланката при риболов на голяма риба би натоварило бланката в най добрата и кондиция...
Абе, има ляБ в та концепция, ама не и за нашите условия, поне засега...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Благодаря , ще се разтърся и мисля да си взема , защото изглежда доста интересно . Някой да е попадал на тях по магазините ?
Намерих си въдицата-Daiwa Team Daiwa Interline !!!Открих я в един магазин в Младост по пътя към летището.Пича дето продава се случи спинингист и даде няколко жокера .Въдицата е лека,здрава и пипната;))Сега тренировки и туй то .Благодаря Ви за съветите...