Някой да ловил с подобно нещо ?

Модератори: Павел Иванов, sestrata

DarkElf85
новобранец
новобранец

Някой да ловил с подобно нещо ?

Мнение от DarkElf85 »

Зравейте,запалих се по спининга и тролинга от скоро и много ми допада като риболов.Има динамика и емоция и винаги можеш да пожалиш рибките.Преди един месец,на язовир Жребчево срещнах колега,който тролеше с въдици,които нямаха водачи.В първия момент,когато се разминавахме,помислих,че нещо не съм видял,но при втория вече гледах зорко,имаше само един.В къщи се поразрових в нета и научих,че е доста нова иновация-интерлайн въдици.Много я хвалят за влачене,а и за спининг има много положителни отзиви.Ще се радвам,ако някои сподели ползвал ли е такъв тип въдица,ваши мнения и коментари.
Latso
новобранец
новобранец

Re: Някой да ловил с подобно нещо ?

Мнение от Latso »

Изглежда интересно, основното предимство, което изтъкват в това видео е по-малкото триене при замятане, съответно по-дълги дистанции и липса на заплитания при замятане.

Към края на видеото показват как се прокарва влакното през пръчката. Определено интересна технология.
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Това наистина е хитро ама зимата като напьлни вьтре с лед незнам как ще се лови.
Аватар
helikopter
новобранец
новобранец

Мнение от helikopter »

На Catgear в Риби и тъкъми на Красно село я има. Ама в сайта не я намирам. :fishing7:
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

В тези въдици на Дайва навремето бая се бях загледал... Гледам, че и в солената вода работят безотказно, но както беше казал колегата по горе - как ли ще работят при ниски температури?
По тази и други причини ги изключих от моя риболов.., инак мися, че са добри, щото влакното в бланката при риболов на голяма риба би натоварило бланката в най добрата и кондиция...
Абе, има ляБ в та концепция, ама не и за нашите условия, поне засега...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
DarkElf85
новобранец
новобранец

Мнение от DarkElf85 »

Благодаря , ще се разтърся и мисля да си взема , защото изглежда доста интересно . Някой да е попадал на тях по магазините ?
DarkElf85
новобранец
новобранец

Мнение от DarkElf85 »

Намерих си въдицата-Daiwa Team Daiwa Interline !!!Открих я в един магазин в Младост по пътя към летището.Пича дето продава се случи спинингист и даде няколко жокера .Въдицата е лека,здрава и пипната;))Сега тренировки и туй то .Благодаря Ви за съветите...
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”