Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от kutinchev »

Браво Иво! Само ти остана дето пускаш някакво свястно инфо.
Иначе как е цепите ли?
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Кутинчев, когато мога да ходя - ходя и пиша :) Лошото е, че свърши отпуската и не знам кога ще ида пак /вероятно чак след 10-тина дена/. Като гледам обаче как почва да "вдига" Реката, предполагам, че ще продължи да влачи боклуци и водорасли още доста време.
От теб няма ли шаранИе таз година?
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
4opar4o
новобранец
новобранец

Мнение от 4opar4o »

В неделя беше лош ден за риболов особено на корабната.Водорасли много...повече от рибата .На Мартен са ловени рибки ,но след вдигането на сутришната мъгла мача приключи.
И много наглост от страна на мрежарите.
Наредени 30 човека с въдици,дойде лодкарчето загради буната ..... и познай .Имаше недоволни съответно и след няколко разменени реплики от страна на рибари и мрежари ,служители на ИАРА които проверяваха направиха забележка никой дане се заяжда с лодкаря че бил мноооогооо ЛУД .
Общо взето две хубави платики,колегата с мен и той хвана две много добри ,и след инвазията на водораслите всичко приключи в неделната утрин .
4opar4o
новобранец
новобранец

Мнение от 4opar4o »

В неделя беше лош ден за риболов особено на корабната.Водорасли много...повече от рибата .След първата минута в водата фидера сам тръгваше от напора на водораслите .На Мартен са ловени рибки ,но след вдигането на сутришната мъгла мача приключи.
И много наглост от страна на мрежарите.
Наредени 30 човека с въдици,дойде лодкарчето загради буната ..... и познай .Имаше недоволни съответно и след няколко разменени реплики от страна на рибари и мрежари ,служители на ИАРА които проверяваха направиха забележка никой дане се заяжда с лодкаря че бил мноооогооо ЛУД
:axe: .
Общо взето две хубави платики,колегата с мен и той хвана две много добри ,и след инвазията на водораслите всичко приключи в неделната утрин .
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Вчера бях на корабната положението с водораслите е ужасно. Вдига нивото и фидера сам се придвижва от водораслите по линията със 100гр хранилка.....
Хванах 2 риби и не издържах повече.
Иво - има доволно :)
murade
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от murade »

Събота на Дунава край Ряхово на 1 буна попчета,водорасли и много студ, по едно време заваля и се прибрахме.Стръв бял,торен и попче.Имаше 2 по силни удара на торен но без резултат
lnoev
новобранец
новобранец

Мнение от lnoev »

murade написа:Събота на Дунава край Ряхово на 1 буна попчета,водорасли и много студ, по едно време заваля и се прибрахме.Стръв бял,торен и попче.Имаше 2 по силни удара на торен но без резултат
Положението в Ряхово над лимана е трагично, поне от както завода за биодизел в Сливо Поле бълва това.... Тръбата е след трета буна. Снимката е от началото на септември но цяло лято беше така.
Изображение
Последно промяна от lnoev на Нед Окт 11, 2015 9:28 pm, променено общо 1 път.
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

Събота на корабната ,добър риболов много ,,косати,, няколко платики среден размер и няколко морунажа от които 1 около 800 гр.Абе ДОВОЛНО.Какво му трябва на рибаря ,да има индикация от ,,риба,,.Сабица ,,няма,,по 1 или4 броя.Това е до другия път :drinkers:
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

lnoev написа:
murade написа:Събота на Дунава край Ряхово на 1 буна попчета,водорасли и много студ, по едно време заваля и се прибрахме.Стръв бял,торен и попче.Имаше 2 по силни удара на торен но без резултат
Положението в Ряхово над лимана е трагично, поне от както завода за биодизел в Сливо Поле бълва това.... Тръбата е след трета буна. Снимката е от началото на септември но цяло лято беше така.
Изображение
Колега,щом имаш възможност да снимаш тази гадост,снимай и изпращай до всички инстанции които се занимават с контрола по безобразията,до Господарите прати,до телевизии.Сега журналята са жадни за сензации,понеже е предизборно време и търсят всякакви нередности.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
plwned
новобранец
новобранец

Мнение от plwned »

Feeder, храничка, червейчета, удобно столче, горещо чайче и топло яке пазещо от вятъра са успеха в момента :) :fishing12:
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Как е фидерджии, нацепихте ли разната уикенда или само водораслите?
Аз съм капо днес, без удар.
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Днес бях малко по Реката. От 16:30 до 19:00 /нямаше време днес/ успях да оттърва капото с две рибета. Народ - много :) В ляво от мен бяха г*з до г*з, но не видях да се скъсват да вадят. Вдясно имаше един човек само. Аз нали все се цепя от групата :lol:
Мястото
Изображение
Едното рибе съм снимал. Другото беше по-дребно, същия модел, но се самооткачи до брега :)
Изображение
Живот и здраве другия уЙкенд пак :)
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Live info от Реката - водата качва доволно и влачи малко водорасли. От 15:30 до сега три пипки на фидера, една платика педарка и едно дребно морунажче. Лато гледам за днес май това ще е. Утре и вдругиден пак :)
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Бах ма'а му само аз пиша тук. Само аз ли ходя по Реката или спамер ставам :)
Днес пак бях малко. От 12 до 18 в района на Мартен стана горе-долу добър риболов. Дребосък доволно + хубаво късане на 0,2 повод /докато бях при колегата на раздумка само видях фидера как се сгъна през средата/. Както и да е.......имаше много такива
Изображение
Няколко такива
Изображение
И накрая така :)
Изображение
Утре пак, ако не ми мине котка път :)
Лека вечер, че ми се стопли аперитива :drinkers: :)
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Днеска като се прибирах от София,спрях на моста на Кольо Фичето да погледам колегите.Значи Янтрата е много мътна,вдига много бързо нивото и влачи .Имаше няколко колеги които ловяха от моста на фидер,но никой не беше хванал нищо,
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”