Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Браво Иво! Само ти остана дето пускаш някакво свястно инфо.
Иначе как е цепите ли?
Иначе как е цепите ли?
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Кутинчев, когато мога да ходя - ходя и пиша
Лошото е, че свърши отпуската и не знам кога ще ида пак /вероятно чак след 10-тина дена/. Като гледам обаче как почва да "вдига" Реката, предполагам, че ще продължи да влачи боклуци и водорасли още доста време.
От теб няма ли шаранИе таз година?

От теб няма ли шаранИе таз година?
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
В неделя беше лош ден за риболов особено на корабната.Водорасли много...повече от рибата .На Мартен са ловени рибки ,но след вдигането на сутришната мъгла мача приключи.
И много наглост от страна на мрежарите.
Наредени 30 човека с въдици,дойде лодкарчето загради буната ..... и познай .Имаше недоволни съответно и след няколко разменени реплики от страна на рибари и мрежари ,служители на ИАРА които проверяваха направиха забележка никой дане се заяжда с лодкаря че бил мноооогооо ЛУД .
Общо взето две хубави платики,колегата с мен и той хвана две много добри ,и след инвазията на водораслите всичко приключи в неделната утрин .
Наредени 30 човека с въдици,дойде лодкарчето загради буната ..... и познай .Имаше недоволни съответно и след няколко разменени реплики от страна на рибари и мрежари ,служители на ИАРА които проверяваха направиха забележка никой дане се заяжда с лодкаря че бил мноооогооо ЛУД .
Общо взето две хубави платики,колегата с мен и той хвана две много добри ,и след инвазията на водораслите всичко приключи в неделната утрин .
В неделя беше лош ден за риболов особено на корабната.Водорасли много...повече от рибата .След първата минута в водата фидера сам тръгваше от напора на водораслите .На Мартен са ловени рибки ,но след вдигането на сутришната мъгла мача приключи.
Наредени 30 човека с въдици,дойде лодкарчето загради буната ..... и познай .Имаше недоволни съответно и след няколко разменени реплики от страна на рибари и мрежари ,служители на ИАРА които проверяваха направиха забележка никой дане се заяжда с лодкаря че бил мноооогооо ЛУД
.
Наредени 30 човека с въдици,дойде лодкарчето загради буната ..... и познай .Имаше недоволни съответно и след няколко разменени реплики от страна на рибари и мрежари ,служители на ИАРА които проверяваха направиха забележка никой дане се заяжда с лодкаря че бил мноооогооо ЛУД

Вчера бях на корабната положението с водораслите е ужасно. Вдига нивото и фидера сам се придвижва от водораслите по линията със 100гр хранилка.....
Хванах 2 риби и не издържах повече.
Иво - има доволно
Хванах 2 риби и не издържах повече.
Иво - има доволно

Събота на Дунава край Ряхово на 1 буна попчета,водорасли и много студ, по едно време заваля и се прибрахме.Стръв бял,торен и попче.Имаше 2 по силни удара на торен но без резултат
Положението в Ряхово над лимана е трагично, поне от както завода за биодизел в Сливо Поле бълва това.... Тръбата е след трета буна. Снимката е от началото на септември но цяло лято беше така.murade написа:Събота на Дунава край Ряхово на 1 буна попчета,водорасли и много студ, по едно време заваля и се прибрахме.Стръв бял,торен и попче.Имаше 2 по силни удара на торен но без резултат

Последно промяна от lnoev на Нед Окт 11, 2015 9:28 pm, променено общо 1 път.
Събота на корабната ,добър риболов много ,,косати,, няколко платики среден размер и няколко морунажа от които 1 около 800 гр.Абе ДОВОЛНО.Какво му трябва на рибаря ,да има индикация от ,,риба,,.Сабица ,,няма,,по 1 или4 броя.Това е до другия път 

- djokoriboloveca
- разбира нещата
Колега,щом имаш възможност да снимаш тази гадост,снимай и изпращай до всички инстанции които се занимават с контрола по безобразията,до Господарите прати,до телевизии.Сега журналята са жадни за сензации,понеже е предизборно време и търсят всякакви нередности.lnoev написа:Положението в Ряхово над лимана е трагично, поне от както завода за биодизел в Сливо Поле бълва това.... Тръбата е след трета буна. Снимката е от началото на септември но цяло лято беше така.murade написа:Събота на Дунава край Ряхово на 1 буна попчета,водорасли и много студ, по едно време заваля и се прибрахме.Стръв бял,торен и попче.Имаше 2 по силни удара на торен но без резултат
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Feeder, храничка, червейчета, удобно столче, горещо чайче и топло яке пазещо от вятъра са успеха в момента

Как е фидерджии, нацепихте ли разната уикенда или само водораслите?
Аз съм капо днес, без удар.
Аз съм капо днес, без удар.
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес бях малко по Реката. От 16:30 до 19:00 /нямаше време днес/ успях да оттърва капото с две рибета. Народ - много
В ляво от мен бяха г*з до г*з, но не видях да се скъсват да вадят. Вдясно имаше един човек само. Аз нали все се цепя от групата
Мястото

Едното рибе съм снимал. Другото беше по-дребно, същия модел, но се самооткачи до брега

Живот и здраве другия уЙкенд пак

Мястото
Едното рибе съм снимал. Другото беше по-дребно, същия модел, но се самооткачи до брега

Живот и здраве другия уЙкенд пак

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Live info от Реката - водата качва доволно и влачи малко водорасли. От 15:30 до сега три пипки на фидера, една платика педарка и едно дребно морунажче. Лато гледам за днес май това ще е. Утре и вдругиден пак 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Бах ма'а му само аз пиша тук. Само аз ли ходя по Реката или спамер ставам 
Днес пак бях малко. От 12 до 18 в района на Мартен стана горе-долу добър риболов. Дребосък доволно + хубаво късане на 0,2 повод /докато бях при колегата на раздумка само видях фидера как се сгъна през средата/. Както и да е.......имаше много такива

Няколко такива

И накрая така

Утре пак, ако не ми мине котка път
Лека вечер, че ми се стопли аперитива

Днес пак бях малко. От 12 до 18 в района на Мартен стана горе-долу добър риболов. Дребосък доволно + хубаво късане на 0,2 повод /докато бях при колегата на раздумка само видях фидера как се сгъна през средата/. Както и да е.......имаше много такива
Няколко такива
И накрая така

Утре пак, ако не ми мине котка път

Лека вечер, че ми се стопли аперитива

-
- сериозен играч
Днеска като се прибирах от София,спрях на моста на Кольо Фичето да погледам колегите.Значи Янтрата е много мътна,вдига много бързо нивото и влачи .Имаше няколко колеги които ловяха от моста на фидер,но никой не беше хванал нищо,
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!