Filstar supreme light match

Модератор: Paublo_Eskobar

dancho74
новобранец
новобранец

Filstar supreme light match

Мнение от dancho74 »

Filstar supreme light match - много лек и стегнат държи се добре по - леки и тежки ваглери това е нов match на паэара
Аватар
oneillbgm
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Filstar supreme light match

Мнение от oneillbgm »

Това е реклама или си си го купил и е съвет към тези колеги, които търсят мач?
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
dancho74
новобранец
новобранец

Мнение от dancho74 »

да купих го
Bronxville
новобранец
новобранец

Мнение от Bronxville »

Цена, Град, онлайн? Много изтипосан ми се струва поста. Дай няколко снимки, параметри и т.н.
dancho74
новобранец
новобранец

Мнение от dancho74 »

4.20 5-20 1.45 fishing mania
Аватар
Bigmarlin
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Bigmarlin »

Очакваме тестовете :wink:
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

Цената на този Филстар е близо 200лв. Очаква се да е нещо добро, дай повече подробности щом си го тествал вече с ваглери. Изработка, строй и т.н.
Изображение
Lecho
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Lecho »

Здравейте,
ще си позволя да посна ревю на пръчките направено от колега:

"Здравейте, казвам се Георги Кръстев и искам да ви представя моите наблюдения относно новия мач на Filstar SUPREME MATCH.
Ще започнем с това, че въдицата се предлага в четири разновидности :

– 3,9m Supreme light 2-15gr;
– 4,2m Supreme light 5-20gr;
– 4,2m Supreme power 8-30gr;
– 4,5m Supreme power 8-30gr;

Първите ми впечетления бяха, че пръчките са много леки. След като ги изтеглих се оказа, че наистина е така, повечето са под 200гр. След като разклатих всичките видях и коя е моята пръчка…4,2м 5-20 гр, защото харесвам по-меки въдици. В продължение на няколко месеца имах възможноста да тествам мострените модели. И не само аз, много от моите приятели риболовци са ловили. Отзивите са че по нищо не отстъпват на въдици от наложили се марки с висок клас.

С 4,2м 5-20 лових най-много. На яз. Цонево лових два дни на слайдер бабушки и платички.
Впечетленията са ми, че пръчката много добре се справя в този вид риболов. Единия ден лових със слайдер TF 8044 3+8гр, в този ден беше безветрево и лових безпроблемно с този лек такъм. При плавно или рязко заамахване, такъма все летеше и падаше във водата безпроблемно. Втория ден лових с TF 8045 3+12 защото имаше страничен вятър. С тази плувка също се получаваше добро позициониране на такъма.

Две седмици по-късно бях на състезание на гребен канал Пловдив.

Там както всички знаят се лови на много голяма дистанция, за тази цел бях приготвил и 4,2м Supreme power 8-30 и по-малкия му брат supreme light 4,2m. За да съм подготвен подобаващо, бях навил на макарите 0,17 Lazer match, с тази дебелина нито съм груб, което ще ми помогне за по-лесното достигане на голяма дистанция, но пък и да ми влезе бонус шаран ще го изкарам. Тестът се състоеше в това да видя как ще се справят двете въдици в тези условия. На лайт варианта бях сложил 16гр ваглер, а на пауър сложих 20гр. При цял манш риболов и с двата такъма установих, че пръчките освен че добре изхвърлят плувките и си стигат прилични дистанции, се справят с големи риби и тънки поводи. Това е една добра комбинация от качества. За щастие и след дълго чакане, въдиците са вече на пазара и ще чакаме отзиви от други колеги."

Дано материалът да е от полза на колегите.

П.П.: Ако модераторите преценят, че постът е реклама, моля да изтрият мнението.
Последно промяна от Lecho на Пет Окт 09, 2015 8:53 pm, променено общо 1 път.
Алекси Николов

ЕЛКО ЕООД
електроинструменти -Makita, Festool, Laserliner
http://www.elko.bg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Chromeo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Chromeo »

Ако всичко даваха такива отговори, като твоя, темите щяха да се състоят от два поста. На мен всичко ми стана ясно за въдицата, благодаря за инфото :wink:
catch a fish or die trying !!!
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

Докато не хванеш една въдица в ръката и не половиш с нея малко ,трудно би си направил някаква преценка човек
Аватар
oneillbgm
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от oneillbgm »

Масово вече, дори и аз, поръчваме стоки по подадените им характеристики он-лайн. Но е друго око да види, ръка да пипне.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
dancho74
новобранец
новобранец

Мнение от dancho74 »

сега искам да поясня мача го вэех от магаэин в Паэарджик fishing mania е място кьдето всеки може да го види. За това го дадох като пример
BIGVAS13
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BIGVAS13 »

Трябва да си голям Балък да купиш пръчка от неизвестен на никой производител на тази цена.При положение че се продават примерно Шимано на тази цена с 3 години гаранция.А постовете ви с Lecho са си чисто с рекламна цел ....
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

BIGVAS13 написа:Трябва да си голям Балък да купиш пръчка от неизвестен на никой производител на тази цена.При положение че се продават примерно Шимано на тази цена с 3 години гаранция.А постовете ви с Lecho са си чисто с рекламна цел ....
Това с гаранцията на Шимано си е търговски трик в България,гаранция няма!!! Всичко под Спийдмастер на Шимано не си заслужава парите,не знам кой техен модел визираш?
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

М. Сталев написа:
BIGVAS13 написа:Трябва да си голям Балък да купиш пръчка от неизвестен на никой производител на тази цена.При положение че се продават примерно Шимано на тази цена с 3 години гаранция.А постовете ви с Lecho са си чисто с рекламна цел ....
Това с гаранцията на Шимано си е търговски трик в България,гаранция няма!!! Всичко под Спийдмастер на Шимано не си заслужава парите,не знам кой техен модел визираш?
:smt044 :smt043 :smt044 :smt043 :smt044
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”