Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Filstar supreme light match
Модератор: Paublo_Eskobar
Filstar supreme light match
Filstar supreme light match - много лек и стегнат държи се добре по - леки и тежки ваглери това е нов match на паэара
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Filstar supreme light match
Това е реклама или си си го купил и е съвет към тези колеги, които търсят мач?
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
да купих го
-
- новобранец
Цена, Град, онлайн? Много изтипосан ми се струва поста. Дай няколко снимки, параметри и т.н.
4.20 5-20 1.45 fishing mania
- Bigmarlin
- сериозен играч
Очакваме тестовете 

-
- разбира нещата
Цената на този Филстар е близо 200лв. Очаква се да е нещо добро, дай повече подробности щом си го тествал вече с ваглери. Изработка, строй и т.н.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте,
ще си позволя да посна ревю на пръчките направено от колега:
"Здравейте, казвам се Георги Кръстев и искам да ви представя моите наблюдения относно новия мач на Filstar SUPREME MATCH.
Ще започнем с това, че въдицата се предлага в четири разновидности :
– 3,9m Supreme light 2-15gr;
– 4,2m Supreme light 5-20gr;
– 4,2m Supreme power 8-30gr;
– 4,5m Supreme power 8-30gr;
Първите ми впечетления бяха, че пръчките са много леки. След като ги изтеглих се оказа, че наистина е така, повечето са под 200гр. След като разклатих всичките видях и коя е моята пръчка…4,2м 5-20 гр, защото харесвам по-меки въдици. В продължение на няколко месеца имах възможноста да тествам мострените модели. И не само аз, много от моите приятели риболовци са ловили. Отзивите са че по нищо не отстъпват на въдици от наложили се марки с висок клас.
С 4,2м 5-20 лових най-много. На яз. Цонево лових два дни на слайдер бабушки и платички.
Впечетленията са ми, че пръчката много добре се справя в този вид риболов. Единия ден лових със слайдер TF 8044 3+8гр, в този ден беше безветрево и лових безпроблемно с този лек такъм. При плавно или рязко заамахване, такъма все летеше и падаше във водата безпроблемно. Втория ден лових с TF 8045 3+12 защото имаше страничен вятър. С тази плувка също се получаваше добро позициониране на такъма.
Две седмици по-късно бях на състезание на гребен канал Пловдив.
Там както всички знаят се лови на много голяма дистанция, за тази цел бях приготвил и 4,2м Supreme power 8-30 и по-малкия му брат supreme light 4,2m. За да съм подготвен подобаващо, бях навил на макарите 0,17 Lazer match, с тази дебелина нито съм груб, което ще ми помогне за по-лесното достигане на голяма дистанция, но пък и да ми влезе бонус шаран ще го изкарам. Тестът се състоеше в това да видя как ще се справят двете въдици в тези условия. На лайт варианта бях сложил 16гр ваглер, а на пауър сложих 20гр. При цял манш риболов и с двата такъма установих, че пръчките освен че добре изхвърлят плувките и си стигат прилични дистанции, се справят с големи риби и тънки поводи. Това е една добра комбинация от качества. За щастие и след дълго чакане, въдиците са вече на пазара и ще чакаме отзиви от други колеги."
Дано материалът да е от полза на колегите.
П.П.: Ако модераторите преценят, че постът е реклама, моля да изтрият мнението.
ще си позволя да посна ревю на пръчките направено от колега:
"Здравейте, казвам се Георги Кръстев и искам да ви представя моите наблюдения относно новия мач на Filstar SUPREME MATCH.
Ще започнем с това, че въдицата се предлага в четири разновидности :
– 3,9m Supreme light 2-15gr;
– 4,2m Supreme light 5-20gr;
– 4,2m Supreme power 8-30gr;
– 4,5m Supreme power 8-30gr;
Първите ми впечетления бяха, че пръчките са много леки. След като ги изтеглих се оказа, че наистина е така, повечето са под 200гр. След като разклатих всичките видях и коя е моята пръчка…4,2м 5-20 гр, защото харесвам по-меки въдици. В продължение на няколко месеца имах възможноста да тествам мострените модели. И не само аз, много от моите приятели риболовци са ловили. Отзивите са че по нищо не отстъпват на въдици от наложили се марки с висок клас.
С 4,2м 5-20 лових най-много. На яз. Цонево лових два дни на слайдер бабушки и платички.
Впечетленията са ми, че пръчката много добре се справя в този вид риболов. Единия ден лових със слайдер TF 8044 3+8гр, в този ден беше безветрево и лових безпроблемно с този лек такъм. При плавно или рязко заамахване, такъма все летеше и падаше във водата безпроблемно. Втория ден лових с TF 8045 3+12 защото имаше страничен вятър. С тази плувка също се получаваше добро позициониране на такъма.
Две седмици по-късно бях на състезание на гребен канал Пловдив.
Там както всички знаят се лови на много голяма дистанция, за тази цел бях приготвил и 4,2м Supreme power 8-30 и по-малкия му брат supreme light 4,2m. За да съм подготвен подобаващо, бях навил на макарите 0,17 Lazer match, с тази дебелина нито съм груб, което ще ми помогне за по-лесното достигане на голяма дистанция, но пък и да ми влезе бонус шаран ще го изкарам. Тестът се състоеше в това да видя как ще се справят двете въдици в тези условия. На лайт варианта бях сложил 16гр ваглер, а на пауър сложих 20гр. При цял манш риболов и с двата такъма установих, че пръчките освен че добре изхвърлят плувките и си стигат прилични дистанции, се справят с големи риби и тънки поводи. Това е една добра комбинация от качества. За щастие и след дълго чакане, въдиците са вече на пазара и ще чакаме отзиви от други колеги."
Дано материалът да е от полза на колегите.
П.П.: Ако модераторите преценят, че постът е реклама, моля да изтрият мнението.
Последно промяна от Lecho на Пет Окт 09, 2015 8:53 pm, променено общо 1 път.
Алекси Николов
ЕЛКО ЕООД
електроинструменти -Makita, Festool, Laserliner
http://www.elko.bg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
ЕЛКО ЕООД
електроинструменти -Makita, Festool, Laserliner
http://www.elko.bg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ако всичко даваха такива отговори, като твоя, темите щяха да се състоят от два поста. На мен всичко ми стана ясно за въдицата, благодаря за инфото 

catch a fish or die trying !!!
- М. Сталев
- разбира нещата
Докато не хванеш една въдица в ръката и не половиш с нея малко ,трудно би си направил някаква преценка човек
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Масово вече, дори и аз, поръчваме стоки по подадените им характеристики он-лайн. Но е друго око да види, ръка да пипне.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
сега искам да поясня мача го вэех от магаэин в Паэарджик fishing mania е място кьдето всеки може да го види. За това го дадох като пример
Трябва да си голям Балък да купиш пръчка от неизвестен на никой производител на тази цена.При положение че се продават примерно Шимано на тази цена с 3 години гаранция.А постовете ви с Lecho са си чисто с рекламна цел ....
- М. Сталев
- разбира нещата
Това с гаранцията на Шимано си е търговски трик в България,гаранция няма!!! Всичко под Спийдмастер на Шимано не си заслужава парите,не знам кой техен модел визираш?BIGVAS13 написа:Трябва да си голям Балък да купиш пръчка от неизвестен на никой производител на тази цена.При положение че се продават примерно Шимано на тази цена с 3 години гаранция.А постовете ви с Lecho са си чисто с рекламна цел ....
- azareus
- ще става разбирач
М. Сталев написа:Това с гаранцията на Шимано си е търговски трик в България,гаранция няма!!! Всичко под Спийдмастер на Шимано не си заслужава парите,не знам кой техен модел визираш?BIGVAS13 написа:Трябва да си голям Балък да купиш пръчка от неизвестен на никой производител на тази цена.При положение че се продават примерно Шимано на тази цена с 3 години гаранция.А постовете ви с Lecho са си чисто с рекламна цел ....

"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/