Голям проблем!!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
toni 72
новобранец
новобранец

Голям проблем!!!

Мнение от toni 72 »

Здравейте отново.Аз съм Тони 72,но от както форума се поднови какво ли не опитах и не можах да вляза докато не се регистрирах отново като toni 72. Колегата "наблюдател" също не може да влезе,а сигорно има и други като нас.Моля да се направи направи нещо по въпроса.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: Голям проблем!!!

Мнение от sapuna »

Недко/наблюдателя/ ми се обади предната седмица.Обясни ми за проблемите ви,а аз от своя страна се свързах с Барута.Момчето обясни,че няма проблем с логването ви.понеже паролите ви бяха с български букви му предложих да ги смени.Звъннах на Недко и му обясних.На теб нямаше как-нямам координати!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
toni 72
новобранец
новобранец

Мнение от toni 72 »

Сапунче, в течение съм за всичко което си направил за нас и съм ти много благодарен за това.Но Недко и до ден днешен не може да влезе във форума.Още веднъж ти благодаря за стореното от теб!!!
nabludatel
новобранец
новобранец

Мнение от nabludatel »

Разгеле! ! !
След родилни мъки успях да се вмъкна и аз. Като гледам доста от познатите имена са подменени, значи проблемът не бил само мой. Сега поне броят на регистрираните ще скочи рязко :wink:

П.С. Баруте, ако ми изтриеш старата регистрация, ще изчезнат ли мненията (старите).
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

nabludatel написа:Разгеле! ! !
След родилни мъки успях да се вмъкна и аз. Като гледам доста от познатите имена са подменени, значи проблемът не бил само мой. Сега поне броят на регистрираните ще скочи рязко :wink:

П.С. Баруте, ако ми изтриеш старата регистрация, ще изчезнат ли мненията (старите).
:mrgreen: Радвамсе да те видя пак на компа....... наскоро разпитах какво става с теб :mrgreen:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
nabludatel
новобранец
новобранец

Мнение от nabludatel »

И аз се радвам да ви видя, Al :wink:
Сега, като се загледах, има много колеги със стария си ник. Има колеги с нов ник, но със запазени галерия, брой мнения и т.н.
Питането ми е към админа: как да вляза в стария си профил :?: :smt017 :smt102
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”