Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Голям проблем!!!
Модератор: sapuna
Голям проблем!!!
Здравейте отново.Аз съм Тони 72,но от както форума се поднови какво ли не опитах и не можах да вляза докато не се регистрирах отново като toni 72. Колегата "наблюдател" също не може да влезе,а сигорно има и други като нас.Моля да се направи направи нещо по въпроса.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Голям проблем!!!
Недко/наблюдателя/ ми се обади предната седмица.Обясни ми за проблемите ви,а аз от своя страна се свързах с Барута.Момчето обясни,че няма проблем с логването ви.понеже паролите ви бяха с български букви му предложих да ги смени.Звъннах на Недко и му обясних.На теб нямаше как-нямам координати!
Сапунче, в течение съм за всичко което си направил за нас и съм ти много благодарен за това.Но Недко и до ден днешен не може да влезе във форума.Още веднъж ти благодаря за стореното от теб!!!
-
- новобранец
Разгеле! ! !
След родилни мъки успях да се вмъкна и аз. Като гледам доста от познатите имена са подменени, значи проблемът не бил само мой. Сега поне броят на регистрираните ще скочи рязко
П.С. Баруте, ако ми изтриеш старата регистрация, ще изчезнат ли мненията (старите).
След родилни мъки успях да се вмъкна и аз. Като гледам доста от познатите имена са подменени, значи проблемът не бил само мой. Сега поне броят на регистрираните ще скочи рязко

П.С. Баруте, ако ми изтриеш старата регистрация, ще изчезнат ли мненията (старите).
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
nabludatel написа:Разгеле! ! !
След родилни мъки успях да се вмъкна и аз. Като гледам доста от познатите имена са подменени, значи проблемът не бил само мой. Сега поне броят на регистрираните ще скочи рязко![]()

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- новобранец
И аз се радвам да ви видя, Al
Сега, като се загледах, има много колеги със стария си ник. Има колеги с нов ник, но със запазени галерия, брой мнения и т.н.
Питането ми е към админа: как да вляза в стария си профил

Сега, като се загледах, има много колеги със стария си ник. Има колеги с нов ник, но със запазени галерия, брой мнения и т.н.
Питането ми е към админа: как да вляза в стария си профил