D.A.M.?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

D.A.M.?

Мнение от Aglia »

Каде се намира фирменият магазин на D.A.M. колеги в София :?: Имаше преди в една пряка успоредна на Витошка едно магазинче ама миналата седмица като минах и нещо го нямаше :shock:
Аватар
Pocko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

re

Мнение от Pocko »

според мен говориш за стария магазин на Орозов който беше зад съдебната палата. Сега магазина на Орозов е на: гр. София, пл. Възраждане 3, тел. 980 03 63. това е там където се пресичат булевардите Стамболийски и Христо Ботев.

http://www.orozov.com/ :lol:
кога нема риба и рака е риба
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: re

Мнение от Aglia »

Pocko написа:според мен говориш за стария магазин на Орозов който беше зад съдебната палата. Сега магазина на Орозов е на: гр. София, пл. Възраждане 3, тел. 980 03 63. това е там където се пресичат булевардите Стамболийски и Христо Ботев.

http://www.orozov.com/ :lol:
Мерси за бьрзото и точно инфо :!: а интересно как е сьм го мярнал някаде там :oops:
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: re

Мнение от HOOLIGAN »

Aglia написа:Мерси за бьрзото и точно инфо :!: а интересно как е сьм го мярнал някаде там :oops:
Пише "Риболовен търговски център", само внимавай с продавачите - големи "разбирачи" са :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Пише "Риболовен търговски център", само внимавай с продавачите - големи "разбирачи" са
Защо, какво имаш предвид?!? Аз само веднъж съм влизал там (купих си един SPRO Predator 4м. :lol: ), но не ми направиха лошо впечатление... :roll:
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

Stefko написа:Защо, какво имаш предвид?!? Аз само веднъж съм влизал там (купих си един SPRO Predator 4м. :lol: ), но не ми направиха лошо впечатление... :roll:
Няма да ми стигне един ден да ти разправям :lol: , но все пак:
Първо влизане в магазина: Влизам и гледам пред макарите стои руснак/дипломат/ с жена си и разглежда някаква макара, доближих се държи Mitchel - на пръв поглед модел 308.Продавача му казва че цената е 120лв, нищо че е стар модел бил неупотребяван и в кутия. Питам го това 308 ли е , а той джвакайки Orbit ми отговаря 408 Garsia такъв не си и въртял никога :shock: :shock: :shock: .......no comment! Имах цели 2 такива :lol:
Второ влизане: питам за влакно 80-90 lb - отговор: ние не продаваме на lb а на метраж :shock: :shock: :shock: ........ тогава поисках 100м 0.90мм или 1мм дадоха ми някакво "Krocodile" и ми забива въпрос "Ще бракониерстваш а?" :shock: :shock: :shock: не отговорих, попитах каква е цената - 4.50лв казах мерси много е ефтино за да си струва да го купувам. :lol:
По натам ще има и епизоде 2 :wink:
Изображение
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

При моето единствено влизане пък не обелиха нито дума :lol: :lol: :lol:
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

Stefko написа:При моето единствено влизане пък не обелиха нито дума :lol: :lol: :lol:
сега и при мен е така , радват ми се и ме поздравяват :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

HOOLIGAN написа:
Stefko написа:Защо, какво имаш предвид?!? Аз само веднъж съм влизал там (купих си един SPRO Predator 4м. :lol: ), но не ми направиха лошо впечатление... :roll:
Няма да ми стигне един ден да ти разправям :lol: , но все пак:
Първо влизане в магазина: Влизам и гледам пред макарите стои руснак/дипломат/ с жена си и разглежда някаква макара, доближих се държи Mitchel - на пръв поглед модел 308.Продавача му казва че цената е 120лв, нищо че е стар модел бил неупотребяван и в кутия. Питам го това 308 ли е , а той джвакайки Orbit ми отговаря 408 Garsia такъв не си и въртял никога :shock: :shock: :shock: .......no comment! Имах цели 2 такива :lol:
Второ влизане: питам за влакно 80-90 lb - отговор: ние не продаваме на lb а на метраж :shock: :shock: :shock: ........ тогава поисках 100м 0.90мм или 1мм дадоха ми някакво "Krocodile" и ми забива въпрос "Ще бракониерстваш а?" :shock: :shock: :shock: не отговорих, попитах каква е цената - 4.50лв казах мерси много е ефтино за да си струва да го купувам. :lol:
По натам ще има и епизоде 2 :wink:
Много яко го разказваш :D :D :D тея там са били маняци :D Очакваме 2-ра част :wink:
Последно промяна от Aglia на Чет Юли 21, 2005 5:09 pm, променено общо 1 път.
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Не се чуди за продавачите. То там сериозни риболовци няма /ако въобще има/. Неможе да си само в магазина и да разбираш от риболов :lol: Иначе магазинери се срещат :wink:
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Cougar »

М.да. Разбирачи като нас няма да седнат в magazin на една магазинерска заплата. :D

И аз чакам епизод 2, че ми стана весело. :D :D
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

www.***.com написа:Иначе магазинери се срещат :wink:
Епизоде 2:
Та влизам с намерение да си купя въдица за сом, знаех че предлагат Шимано. Намирам на стенда въпросната въдица, взимам да я разгледам и веднага се лепва единия младеж за мен - "Тази е много скъпа 263лв, обикновенно за сом взимат от другите, по евтини са......... вас сомаджиите не мога да ви разбера " :shock:
Питам: Последната ли ви е или имате и други?
Отговор: Само тази е! /Чист търговски трик, предния ден един приятел беше купил същата и му казали че има , нямало да се свършат толкова бързо че били скъпи и нямало особен интерес/
И понеже "от стара коза яре бях аз" :lol: /занимавам се с търговия/ и му викам , я провери за друга в склада :wink:
и докато си хортуваме с продавача жената на касата/явно дочула разговора/ се изстреля към нас и вика:"От тези имаме още 5
бройки в склада" :lol: :lol: :lol:
Няма да ви описвам изражението на лицето на момчето /продавач/ :oops: :oops: :oops: - направо му потънаха гемиите :lol: :lol: :lol: ...........от този ден нататък станах "Уважаван КЛИЕНТ" с голямо "К" :lol: :lol: :lol:

Случай следващ: Влизам и питам дали са заредили друго влакно / освен Krocodile za 4.50лв/ 0.90мм. Отговора беше: "имаме страхотно влакно на Шимано 80lb ролка 1000м. :shock: :shock: :shock: Викам си, явно вече знаят що е това "lb" :lol: :lol: :lol: На момента се присламчи до мен един младеж/от продавачите/ изпратен да ме обслужи /след недвусмислено намигане и кратък отработен жест към него от страна на касиерката/ :lol: :lol: :lol: Даде ми влакното да го разгледам и ми подшушва умолително:" Моля те купи си го, че днес нямаме никакъв оборот да спасиш положението пък и шефа мрънка:shock: :shock: :shock:
Прихнах да се смея и му викам:" Човече след три дена се открива риболовния сезон, не ме будалкай" :wink:
Младежа се изчерви :oops: поредната скалъпена "търговска лъжа" не сработи.Е, купих си го защото ми хареса влакното :lol: Тоя път викам на всеослушание: "Вие не предвиждате ли отстъпки за редовни клиенти?" Все едно се намирах в Сахара или Калахари :lol: :lol: :lol: всички продавачи наред с касиерката почнаха да се почесват там където не ги сърби :lol: :lol: :lol:

P.S. Много се забавлявам като отида в този магазин :lol: :lol: :lol:
Иначе добре е зареден със стока, но ................. липсват първите 7 рибарски години на продавачите в него :lol: http://www.orozov.com/job.php
Изображение
Аватар
shefa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shefa »

Много яки случки!!!!!!!!Изображение Много ми се иска следващият път да съм с теб в магазина- ще се попикая да се хиляИзображение Изображение
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Така така :D та както ме опьтиха голегите тук от форума и по точно Pocko,минах днес и може да ви разкажа 3 епизод по темата за фирменият магазин на D.A.M.Както и да е нямам дар слово и едва ли ще го разкажа както колегата HOLIGAN ама ще ви разкажа за впечатленията си от днес.Значи отивам по описанието на колегите от форума бьрзо намирам вьпросният магазин.Влизам :arrow: пьрви впечатления готин луксозен добре зареден магазин(не сьм специялист).Почвам да си гледам(нямах намерение да си купувам нищо-имах пьт натам и да видя магазина).Разглеждам си аз :arrow: има доста неща за разглеждане поне за мен де и по едно време идва първо (може би касиерката :D )и ме пита там нещо не я и чух какво :D ,но както и да е и викам гледам тук мачовите (прьчки - телескопи) и и викам (понеже-аз наистина не разбирам много) и и казвам само прьчки ли са или има и телескопи(тя се насмете :D ) и смотоляви нешо и тогава идва(предполагам няма как да греша така си мисля де :D :arrow: вьпросният разбирач :arrow: човека на HOLIGAN :D ) и пита там какво става нещо там говортихме за мачовите прьчки и му викам аз гледам си.Викам му кои са по добри прьчки или телескопи, той :arrow: при нас няма лоши неща(аз му викам колкот по скьпо по добре нали) и той радостен :arrow: "така е" :D
После си гледам много време магазина какво има и го питам за някакви противоусукваши се трабичи(пакетче 2бр.-2.65лв)и му викам има ли други видове и човека вика :arrow: незнам.... :shock: :D Казва ми :arrow: тука и ние незнаем доста от нещата какви са :shock: :shock: :shock: .Незнам защо,но едва ли греша това е човека на HOLIGAN :D :D :D
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

Aglia написа:Незнам защо,но едва ли греша това е човека на HOLIGAN :D :D :D
те всички там са мои хора :lol: , колега другия път ще отидем заедно да се посмеем :lol: :lol: :lol:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”